Şimdi Ara

keylogger mı? hata mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba... kaspersky 6 kullanıyorum...flash8 her zaman kullandığım programlardan biri; ancak bir süredir programı kullanırken kaspersky keylogger uyarısı veriyor ve "terminate" - "allow" seçenekleri çıkıyor...terminate seçince haliyle programı kapatıyor...ve şimdi de aynı uyarıyı photoshop kullanırken vermeye başladı...keyloggerın yeri olarak da bu programların .exe lerini işaret ediyor (photoshop.exe - flash.exe)... bu programlara sonradan bir keylogger gerçekten kurlumuş olması mümkün mü yoksa bu kaspersky yanlış alarmı mı?... programların klavye kısayollarını veya başka bişiy (tamamen uydurma bir tahmin yürütüyorum) kullanma girişimini böyle algılıyor olabilir mi?...

ve gerçekten bir keylogger tarafından bu programlar etkilendiyse ne yapabilirim?...flashı tekrar kurmuştum ama değişen bişiy olmadı...

• Merhaba Ayni problem bende de var, photoshopu acip bir muddet calistiktan sonra ayni uyariyi ben de aliyorum, hatta bende terminate secenegi de aktif degil, kaspersky yanizca allow secenegine izin veriyor.

Su anda ben de arastiriyorum nedenini, eger birseyler bulabilirsem tekrar yazarim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.