Şimdi Ara

Keylor Navas Dünyanın En İyi Kalecisidir (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
0
Favori
2.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • messinin aşırtmasını çıkardıktan sonra bu adama bir kez daha hayret ettim...

neuer'i ise taffarel'e benzetiyorum...Duracağı yeri çok iyi bildiği için genelde toplar üzerinde veya üzerine yakın bir yere geliyor...Ama uçmasını gerektirecek toplarda genelde seyrediyor...

Hava toplarında çıkış hatalarını ise saymıyorum bile...Navas en iyisi midir bilemem ama neuer en overrated kalecidir o kesin...
  • Navas çok iyi kalecidir evet ama bu aralar bu kadar önplana çıkmasını sağlayan ramos,pepe ve kroos' un defansif yönden etkisizliği olabilir. Rakibe 12-15 metreden çok şut şansı tanıyorlar.
  • Buffon emekli olduktan sonra olabilir. Ama De Gea ve Lloris daha iyi kaleciler bana göre Navas'tan.
  • Chelsea'ye Conte gelince Courtois gidecek yerine tarihin en iyi goalkeeper'i olabilecek Forster gelecek ve Chelsea'yle beraber kazanmadik kupa birakmiyacak en sonda tum zamanlarin 1 numarali goalkeeper olacak o kadar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forster gelmiş 27 yaşına bu saatten sonra ne büyük kalecisi olacak.. Forster ortalama bir kaleci hiçbir zaman dünya çapında bir kaleci olamaz.
  • Neuer gene bana malzeme vermiş, Benfica maçındaki ilk golde net hatalı.

"Ama deme öyle, adamın dağıttığı topu orta saha dağıtamıyor"
  • Edit: Aynı mesaj.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vaudeville -- 14 Nisan 2016; 11:18:48 >
  • keylor navas bu sezonun en formda kalecisi. yani son 1 yilin en iyisi diyebilirim. daha bu adami bilmeyenler var hayret. bu sezon hic mi mac izlemediniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Hiç sorma abi hala Madrid konusuna "Navas'la olmaz bu iş" yazan tipler var.

Adam geliyor, bakıyor Navas kim bilmiyor, dur sallayayım şuna da bilgili görüneyim diye bi laf çakıp gidiyor işte.
  • http://www.squawka.com/football-player-rankings#performance-score#goalkeeper-stats#top-5-european-leagues|season-2015/2016#all-teams#goalkeeper#16#44#0#0#90#07/08/2015#14/04/2016#season#1#all-matches#total#desc#total

istatistiklere göre 4.sırada..

@Paşa Hazretleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 14 Nisan 2016; 18:04:56 >
  •  Keylor Navas Dünyanın En İyi Kalecisidir
  • Manchester ne pişmandır, adamlar müthiş kazıklayacaklardı bizi şunu verip Navas + 40 milyon alarak.
  • Vaudeville kullanıcısına yanıt
    Kazık mı? Dünya'nın en iyi 3 kalesicisinden biri De Gea? Navas kim ya?
  • Nihehehe tabii tabii.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

Manchester ne pişmandır, adamlar müthiş kazıklayacaklardı bizi şunu verip Navas + 40 milyon alarak.

De Gea ile bir sıkıntım yok ama Navas + 40m karşılığında keşke verebilseydik. Cidden ben pişmanım o konuda.
  • dünyanın en iyi kalecisi değil de dünyanın en iyi reflkekslerine sahip kaleci bence
  • Aslanım gene döktürdü dün.
  • Şunu bi uplayayım.
    Klasik Neuer takım yakan hatalarından birini daha yaptı.
    Navas ise hiçbir zaman hatasıyla maç kaybettirmedi.
    Dünyanın en iyisi.

• Ya ahahaha

• Navas Geleneksel kaleci

Neuer biraz daha farklı boyut kattığı için ön planda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.