Şimdi Ara

Keynote Kullanan Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aranızda Keynote kullanan var mı? Birkaç sorum olacak:

1-PowerPoint'e göre nasıl bir yazılım?
    2-PC'deki Office dosyasını Apple cihaz tanır mı? (Örn. Word belgesini yada PP dosyasını Apple cihaz da açabilir miyim?)
    3-Keynote ile hazırlanmış bir sunumu laptopa atabilir miyim? Atarsam laptop bunu powerpointten sorunsuz olarak aynı efektte vs. açar mı?

• 1-powerpointe gore daha basit ama profesyonel bir yazilim
    2-denemedim
    3-atabiliyorsunuz ama ayni fontlar pc de yuklu olmasi gerek. bunun yaninda ayni efektler geomiyor. ama pdf kaydi sorunsuz
  • Hocam peki iphone ekranında kullanımı nasıldı? Sıkıntı yaşadın mı?

Düzenleme: Aynı fontları pc'ye indirme imkanım var mı? Sorum şundan kaynaklı bu programın iyi oldugunu duydum benimde çok sık sunum dersim oluyor. Laptoptan yansıtsam sıkıntı olmamalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreezeTheLife -- 19 Nisan 2012; 21:59:55 >
  • Cok kolay ve basit 30 Dk da herseyi olusturabilirsin.Secenekleri cok fazla aradigin herseyi buluyorsun.Ve artik icloud destekli herhangi yaptigin bir slayti apple serverlarina yedekleyebiliyorsun silinse kaybolsa bile ordan alabilirsin ben kullaniyorum ve iphone ipad mac'te inanki baska bir sey aramassin birazcik youtube tan sample olarak bakabilirsin...
  • inanılmaz basit, kullanışlı ve office den 231312 kat kaliteli.
    arkadaşın dediği gibi apple icloud destekli kaybolma silinme yok. pdf ya da office olarak kaydedebiliyorsun. aynı slayt oluyor ama geçişler vb normal office de olmadığı için klasik oluyor.

word dosyasını pdf olarak açar ipad ya da iphone. ya da pdf olarak atıcaksın tam bilgim yok.

ve evet keynoteden hazırladığını ppt olarak windows ta açarsın fakat dediğim gibi geçişler falan office de olmadığı için (appledakiler) sadece office geçişlerini koyarsın. arayüzü tamamen aynı kalır. slaytını kullanırsın.
  • Uygun app ile her dosya acilir
    Word->pages
    Excel->numbers
    Ppt-> keynote
  • Öncelikle çok teşekkürler cevaplarınız için..peki arkadaslar sadece geçişler mı klasik oluyor? Onun dısında her şey uyumlu olur mu? Mesela grafikler vs. Apple grafiği mı olur?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Macbook pro kullanan var mı
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MS power point ile karşılaştıralamayacak kalitede. Kullanımı basit ama her şeyi yapabiliyorsun. Ben
    mac'e iWork lisansı da MS Office lisansıda aldım. MS Office'i sadece birileri pptx, docx ginderdiğinde açıyorum. Kendim bir şeyler oluşrutacak, yazacaksam iWork kullanıyorum. MS office dosylarını nasıl açıyor pek bilmiyorum açıkcası.
  • 3-Keynote ile hazırlanmış bir sunumu laptopa atabilir miyim? Atarsam laptop bunu powerpointten sorunsuz olarak aynı efektte vs. açar mı?

atabılırsın tabı ama Quicktime a cevırırp atarsın pc de grafıkelrde kayma olmaz , powepınttekı gıbı.. aklında aolsun
  • Ben de keynotea geçtim çok rahat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten de çok profesyonel bir yazılım. Pc'ye hiç ihtiyacım kalmıyor. Sunuyu keynote'da hazırlıyorum, .ppt olarak emaille yolluyorum.
  • UP
  • Tek sorun efektlerin bilgisayarda çalışmaması bunu nasıl çözez acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.