Şimdi Ara

Keysmart notebook driver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
10.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kn-p1640 model için kullandım bu driverları sorunsuz çalışıyor.belki sizinde işinizi görür.zor bulunan driverlar olduğu için paylaşmak istedim....adres altta bu adresi olduğu gibi tarayıcınıza yazın eklenti yapmayın...

kisaweb.com\uxq

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qx55qx -- 18 Ocak 2009; 12:08:50 >

• Çok çok teşekkürler sistemini yenilediğim Keysmart KN-P1640C Notebook umun ses ve kamera driverlarını sayenizde tekrar yükleyebildim.
  • Driverlar için teşekkürler süper... yanlız bir tek wirless için driver yok varmı sende?
  • Driver i buldum bendekinde intel 2100 serisi bir şey varmış sanırım hepsi aynıdır saçma sapan bi marka saçma sapan aratırıyor kendi sitesi allaha amanet. altında hdd nin orda kart başka bir modelsede açıp üzerinden okuya bilirsiniz...

http://downloadcenter.intel.com/filter_results.aspx?strTypes=all&ProductID=944&OSFullName=Windows*+XP+Professional&lang=eng&strOSs=44&submit=Go%21

• Merhaba,
    arkadaşlar bende keysmart D705 var buna uygun ses kartın linkini verebilrmisiniz?
  • abicim bendede keysmart kt 1640 var driverleri bulamadım nerden bulabilirim
  • arkadaşlar banada keysmart kn-1640 wirless driver lazım aslında bütün driverlarını bulabileceğim bir yer varsa daha iyi olur

bu arada keysmart ı kınıyorum adamlar laptop yapmış drivelarıyla ilgilenmemiş

kendi siteleri de çok saçma bu gibi sorunlar yüzünden şu söze bayılıyorum... Simit Simitciden ALINIR..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.