Bildirim
KEZBANLIKLA İLGİLİ (6. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: sinirkatsayısı
quote:
Orijinalden alıntı: HypnotiC.
quote:
Orijinalden alıntı: Zetharos
quote:
Orijinalden alıntı: unutkanlikbasabela
arkadaşlar uzun zamandır merak ediyorum bu konuyu foruma her girdiğimde kezban kelimesini görüyorum kızlarla ilgili kimlere kezban diyorsunuz yani size göre hangi kızlar kezban ve neden kezban diyorsunuz bunun bi anlamı var mı söylerseniz sevinirim merak ediyorum kezban dediğiniz kategoride miyim
quote:
Orijinalden alıntı: sinirkatsayısı
Sonunda tam bir aciklama gordum allahtan kezban cikmadim dilinizden kurtulamazdik.
msn var mı kastı burası
kızların kezbanı varsa erkeklerin de abazası var. bknz :)
Yanlış düşünce bence abazalık ile kezbanlık arasında fark var abaza olanlar yakışıklı olabiliyor ama kezbanların çoğu çirkin :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Divided We Stand
Buradakiler Türk kızlarını kezban diye beğenmiyor ama kendileri de gidip ukraynalı, rus, iskandinav kızlarla evlenebilecek değil herhalde. Tanıdığım bir çok kız var çok da mütevazı ve saygılı olan.
Rusyada akrabam var avusturyada kuzenim :) -
kezbansın desem odana çekilip ağlamıcaksın, değilsin desem sevinmiceksin(naughty.gif). E niye söyliyim o zaman :/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: lEddYl
quote:
Orijinalden alıntı: AmonDin
/>
/>
[size=4]ARADAKİ FARKLARI BUL SORUNUN CEVABINI BULACAKSIN
hocam şu madalinayı koymayın raydan çıkıyor tren
o değilde YALARIN
yutarın
-
quote:
Orijinalden alıntı: lEddYl
quote:
Orijinalden alıntı: AmonDin
/>
/>
[size=4]ARADAKİ FARKLARI BUL SORUNUN CEVABINI BULACAKSIN
hocam şu madalinayı koymayın raydan çıkıyor tren
o değilde YALARIN
yutarın
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X