Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
(KFG VAR) MSI RTX 4070 TI Gaming X Slim 12GB WHİTE BEYAZ
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sacma fiyat
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Beyaz kartların alışı her zaman daha pahalıdır arkadaşlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolkanCOO -- 12 Ocak 2024; 20:59:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şuan sıfırı 38 civarı arkadaşlar bakıyormusunuz bilmiyorum ama dolarda sürekli artmakta ve kart fiyatlarıda öyle super kartların beyazları dahada pahalı olucak türkiye burası siz sanıyormusunuz daha ucuza alabileceğinizi sıfıra yakın şuan kart o yüzden bu fiyata koydum tekliflere açığım değerlendirebilirim pahalı demek yerine ciddi alıcılar teklif verirse daha uygun olur konu ve ilan için
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Adam hakli beyler dagilin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Son 1 aydır genelde fiyat 37.300 TL gibi. Dua edin inşallah her şeye zam gelir sizde burada 1-2 bin TL kar yaparsınız. Herhalde Türkiye dışında yaşıyorsunuz ? Bu nasıl bir satış politikasıdır;
"ama dolarda sürekli artmakta ve kart fiyatlarıda öyle super kartların beyazları dahada pahalı olucak türkiye burası siz sanıyormusunuz daha ucuza alabileceğinizi sıfıra yakın şuan kart o yüzden bu fiyata koydum"
Amin inşallah olur arkadaşım. Sen yeter ki aman zarar etme. Son 1 aydır olmadı ama senin ve bizlerin duaları ile zam olacak inşallah beyazlar için daha çok olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63EBFC49B -- 24 Ocak 2024; 6:6:20 > -
Hayır şu an Trendyolda 36.500 TL :p
trendyol.comMSI Geforce Rtx 4070 Ti Gaming X Slim White 12g 12gb Gddr6x 192bit Dx12 Gaming (oyuncu) Ekran Kartı Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/msi/geforce-rtx-4070-ti-gaming-x-slim-white-12g-12gb-gddr6x-192bit-dx12-gaming-oyuncu-ekran-karti-p-778181395?boutiqueId=61&merchantId=799202&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.29.3Ama hiç önemli değil, son 1 adet kalmış. Son 1 aydır da bu model için en düşük fiyat 37.300 TL Fiyatınız muthiş, zam'ların özellikle beyaz ekran kartlarına gelmesini sabırsızlıkla bekliyoruz.
-
-
Bu paraya ti super alırsınız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ama beyaz mı?
-
boyarız
-
İstersen altın suyuna batır en baba 4070 ti İKİNCİ EL hakkı 25 bin.Kartin Vrami belli.Dolar 40-45 olur o zaman bu fiyatlar konuşulur.
Valla bildiniz ayni fiyata veririz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kart sahibi afk
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Toplumsal empati noksanlığından hep bunlar. Kendi malını satarken methiyeler düzen, 0 fiyatı çeken ancak satın alacakken eksik arayan ve bulan, fiyatı öldüren bir yapıdayız. Aynı vaziyet ev sahibi ve kiracı koltuğuna da oturduğumuzda ortaya çıkıyor. Rayiç bedel kavramını bir başka evrende bulacağız sanırım.
Bu fiyat şaka mı ? Rtx 4080 alınıyor bu fiyata
|
sacma fiyat
|
İstersen altın suyuna batır en baba 4070 ti İKİNCİ EL hakkı 25 bin.Kartin Vrami belli.Dolar 40-45 olur o zaman bu fiyatlar konuşulur. |
Adam hakli beyler dagilin.
|
Benzer içerikler
- iqos iluma 2. el
- internet download manager serial - ömür boyu-1 pc
- fc 24 güncel kadro
- ankara imei atan yerler
- btk geçici kayıt
- 16k televizyon
- playstation 4 pro ne zaman çıktı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X