Şimdi Ara

KG-300 oyun istek buraya!! Oyun Yükleme Anlatımı! FIFA 2008 yüklendi!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KG-300 her türlü oyun istek buraya!! Arklar ayrıca KG-300 kullanıcılarına wallpaper ve herşeyi sunan bir sitewww.zedge.net

Oyun Yükleme Anlatımı:

Usb kabloyu takın zaten direk görüp kuruyo.

Klasörler ekrana gelicektir. Oyun yüklemek için Received klasörüne istediğiniz oyunu kopyalayın daha sonra o klasöre geçerek aç / yükle deyin. Sonra zaten multimedyadaki oyunlar/uygulamalar klasörüne oyunu yükleyecektir. Uygulamalardan istediğiniz oyunu açıp oynayabilirsiniz hepsi bu.

gözükmeyen linkler rapid'e aittir

1- LOST PLANET http://rapidshare.com/files/64320839/lost_planet.rar
    2- FIFA 2008 http://rapidshare.com/files/64341328/fifa_2008.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReDevils -- 22 Ekim 2007; 17:03:39 >

• İstediğn gibi java uygulama yükleniyor mu? sorunsuz çalışıyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:RocKCI:.

İstediğn gibi java uygulama yükleniyor mu? sorunsuz çalışıyor mu?

evet şansıma sanırım bu aldığım yeni son sürüm kg-300
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReDevils

quote:

Orjinalden alıntı: .:RocKCI:.

İstediğn gibi java uygulama yükleniyor mu? sorunsuz çalışıyor mu?

evet şansıma sanırım bu aldığım yeni son sürüm kg-300

nerden aldın acaba
  • dayı peki kg 200 için durum nedir bana bir sürü oyun ve uygulama lazım sen kafana göre beğendiklerini paylaşırsan sevinirim.Bide kg300 de 3d desteği var mı oyunlarda
  • quote:

Orjinalden alıntı: altay01

dayı peki kg 200 için durum nedir bana bir sürü oyun ve uygulama lazım sen kafana göre beğendiklerini paylaşırsan sevinirim.Bide kg300 de 3d desteği var mı oyunlarda

Bildiğim kadarıyla Java sürümünden dolayı her 3 boyutlu oyunu desteklemiyor.
  • "Klasörler ekrana gelicektir. Oyun yüklemek için Received klasörüne istediğiniz oyunu kopyalayın daha sonra o klasöre geçerek aç / yükle deyin. Sonra zaten multimedyadaki oyunlar/uygulamalar klasörüne oyunu yükleyecektir. Uygulamalardan istediğiniz oyunu açıp oynayabilirsiniz hepsi bu."

verdiğin linkteki fifayı indirdim..telefonun received kalsörüne attım...yalnız oraya aç dediğimde meta-ınf onun içindede manifest.mf diye bi dosya geliyor..bi türlü yükleyemedim o şekilde..zaten oyunun içindede jad yada jar dosyasıda yok ne yapmamız gerekiyo bu durumda yüklemek için

tel kg300 bu arada

bunların dışında getjardan kg300 için jad ve jar dosyalarını indirdim..forumlarda okuduğum kadarıyla jadıın içinede notepadla girip telefon modelini ekleyip kaydettim ama değişen bişey olmadı...yükle dediğimde sadece jad dosyasını görüyüo jar bulunamadı şeklinde uyarı veriyo tel...

meta-infın içindeki manifestin içinede ekledim..telefon ismini yine değişmedi durum acaba nerden yanlış yapıyom anlamadım...

telefonu yeni aldım build time:02/06/2007 olarak geçiyo bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 7 Kasım 2007; 19:06:25 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En Ucuz FIFA 16 CD Key [ANA KONU]
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: righteous@

"Klasörler ekrana gelicektir. Oyun yüklemek için Received klasörüne istediğiniz oyunu kopyalayın daha sonra o klasöre geçerek aç / yükle deyin. Sonra zaten multimedyadaki oyunlar/uygulamalar klasörüne oyunu yükleyecektir. Uygulamalardan istediğiniz oyunu açıp oynayabilirsiniz hepsi bu."

verdiğin linkteki fifayı indirdim..telefonun received kalsörüne attım...yalnız oraya aç dediğimde meta-ınf onun içindede manifest.mf diye bi dosya geliyor..bi türlü yükleyemedim o şekilde..zaten oyunun içindede jad yada jar dosyasıda yok ne yapmamız gerekiyo bu durumda yüklemek için

tel kg300 bu arada

bunların dışında getjardan kg300 için jad ve jar dosyalarını indirdim..forumlarda okuduğum kadarıyla jadıın içinede notepadla girip telefon modelini ekleyip kaydettim ama değişen bişey olmadı...yükle dediğimde sadece jad dosyasını görüyüo jar bulunamadı şeklinde uyarı veriyo tel...

meta-infın içindeki manifestin içinede ekledim..telefon ismini yine değişmedi durum acaba nerden yanlış yapıyom anlamadım...

telefonu yeni aldım build time:02/06/2007 olarak geçiyo bu arada

İyi akşamlar.İndirdiğiniz .jar ve .jad dosyasını telefona yüklemeden önce .jad dosyasını notepad vb. bir programla açarak son satırına MIDletX-LG-Contents: L3100 ibaresini ekleyin.Daha sonra her 2 dosyayıda telefona aktarın ve öyle yükleyin.Kolay gelsin.

• peki yukarıdaki arkadaşın vermiş olduğu fifa oyununu nasıl yüklüycez mesela...jad dosyası yok onda...bu durumda nasıl olacak yükleme
  • quote:

peki yukarıdaki arkadaşın vermiş olduğu fifa oyununu nasıl yüklüycez mesela...jad dosyası yok onda...bu durumda nasıl olacak yükleme

Aslında yeni modellerde .Jad dosyasına da gerek yok ama ben yinede anlatayım.İnterneten JADMAKER programını indirin.Kurulama gerek kalmadan çalışır.Jar dosyasını programın üzerine sürükle bırak yaptığınızda direk JAD dosyasını oluşturur.Sonrada verdiğim satırı ekleyin.Eğer yine olmuyorsa Java versiyonu eskidir telefonn ve servise vererek sürümünü yükselttirmen gerekir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kingcobra33

quote:

peki yukarıdaki arkadaşın vermiş olduğu fifa oyununu nasıl yüklüycez mesela...jad dosyası yok onda...bu durumda nasıl olacak yükleme

Aslında yeni modellerde .Jad dosyasına da gerek yok ama ben yinede anlatayım.İnterneten JADMAKER programını indirin.Kurulama gerek kalmadan çalışır.Jar dosyasını programın üzerine sürükle bırak yaptığınızda direk JAD dosyasını oluşturur.Sonrada verdiğim satırı ekleyin.Eğer yine olmuyorsa Java versiyonu eskidir telefonn ve servise vererek sürümünü yükselttirmen gerekir.

öncelikle yardımınız için teşekkürler söylediğiniz şekilde jadmaker dosyasını indirerek denedim..jad dosyası oluşturdu..jadın içine yukarıda verdiğiniz eklentiyide ekleyip kaydettikten sonra telefona attım cod3 jar ve jad dosyasını...yükle dediğimde "invalid application.file.jad" şeklinde hata verdi ve yine yükleyemedi sonuç olarak...acaba bu hatayı neden yapar..ilginç olan dediğiniz gibi telefonun versiyonu eski olsa diyecem, ama oyun dışında herşeyi yükleyebiliyorum java msn ve programlarda bi sorun olmuyo yüklerken ama bi türlü oyun yükleyemiyorum şaştım kaldım bu işe,kendime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 8 Kasım 2007; 22:27:00 >

• bunu kg290a da çevirirmisiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: eray_gfb

bunu kg290a da çevirirmisiniz?

KG290 a çevirme diye bir şey yok.Lg ile uyumlu her oyun genelde hemen her modelde çalışıyor.(Çözünürlük hariç)
    MIDletX-LG-Contents: L3100 buradaki L3100 yerine telefonunuzun modelini yazarak değiştirerek kaydedin.
  • kg300 ün en son desteklediği hafıza nedir, 2 gb desteklermi acaba...yada çokmu kasar telefon, 2 gb kart taksak acaba
  • quote:

kg300 ün en son desteklediği hafıza nedir, 2 gb desteklermi acaba...yada çokmu kasar telefon, 2 gb kart taksak acaba

Eğer kullanan arkadaşın varsa 2 GB kartı alıp dene.Böylelikle yenisini almadan öğrenebilirsin.
  • KG300 2 GB hafıza kartlarını destekliyor. 2 GB' lık kartın yarısı dolu durumda şu anda; telefonda önemsenecek bir yavaşlama yok. 2 GB' lık hafıza kartlarını rahatlıkla kullanabilirsiniz KG300' de.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.