Şimdi Ara

KG Playofflarda yok. Cleveland %99 Şampiyon. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

Mesut konu var da Garnett'in sakatlanması oraya yazılıp geçilecek gibi bi haber değil. Konusu açılabilecek kadar önemli bence. Bugün LJ sakatlansa bin tane konu olurdu burada. gerçi senle ilgisi yok ama, aynı adamlara karşı üst üste gelince cephe oluşuyor gibi oluyor. Ben ondan bahsediyorum... Alp sen de abartma lan, adamın ekmeği ile oynama. En fazla 100 -120 milyonu falan vardır. Nasıl geçinecek o parayla...

bana göre açılacak bir konu değil. hem gerekli konu olmasından dolayı, hem de daha bu olayın tam olarak net olmamasından dolayı. kesin bir veri yok elde. yani ilk turda %99 oynamayacak belki ama orlando veya çıkılabilirse cleveland serilerinde görülebilir garnett sahada. neyse, açmıştır gerekli görüp, orasını da geçtim. lakin başlığın yanına cleveland %99 şampiyon yazıp, mesajı da çok gaz bir şekilde girip cleveland'ı şimdiden şampiyon ilan etmesineydi benim göndermem daha çok.

• quote:

Orjinalden alıntı: Niralda

quote:

Mesut konu var da Garnett'in sakatlanması oraya yazılıp geçilecek gibi bi haber değil. Konusu açılabilecek kadar önemli bence. Bugün LJ sakatlansa bin tane konu olurdu burada. gerçi senle ilgisi yok ama, aynı adamlara karşı üst üste gelince cephe oluşuyor gibi oluyor. Ben ondan bahsediyorum... Alp sen de abartma lan, adamın ekmeği ile oynama. En fazla 100 -120 milyonu falan vardır. Nasıl geçinecek o parayla...

bana göre açılacak bir konu değil. hem gerekli konu olmasından dolayı, hem de daha bu olayın tam olarak net olmamasından dolayı. kesin bir veri yok elde. yani ilk turda %99 oynamayacak belki ama orlando veya çıkılabilirse cleveland serilerinde görülebilir garnett sahada. neyse, açmıştır gerekli görüp, orasını da geçtim. lakin başlığın yanına cleveland %99 şampiyon yazıp, mesajı da çok gaz bir şekilde girip cleveland'ı şimdiden şampiyon ilan etmesineydi benim göndermem daha çok.

Allahım bana sabır ver yarabbim.

• quote:

quote:

Kardeş bırak o olurdu bu olurdu muhabbetini adam konu açar konu kapar seni ne ilgilendirir.. Basketbol bölümünün yöneticisimisinki bu kadar duruyorsun bu konu üzerinde... Hatta yönetici bile olsan karışamazsın... Burası forum kimin ne yapacağına sen karar veremezsin... Başlığada istediğini yazar msj olarakta istediğini yazar... Diyelimki şampiyon oldu Cleveland o zaman nolacak...

Elde bal gibide kesin veri var.. Bütün dünya basını geçti haberi.. Konfreans finaline çıksa bile oynaması mucizeymiş... Garnettsiz Boston finale çıkamaz ancak ilk turu geçer sonrası olmaz...

• bu arada lebron'ın dış şuta yönlendirilip durdurulabileceğini düşünenler yanılıyorlar bence. geçen seneye kadar öyleydi belki, lakin bu yıl şutunu fena derecede geliştirdi lebron. şöyle ki; bu sezon oynadığı 6 sezon içinde en çok üç sayı denemesinde bulunduğu yıl ve 6 sezonun içinde en iyi yüzdeyi tutturduğu 2. yıl. genel şut yüzdesi de kariyerinin en iyisi. asist kategorisinde en iyi yılını geçiriyor ve en düşük top kaybı ortalamasını da bu yıl tutturdu. lakers, onu harika savundu ama lebron'un o maç kaçırdığı şutlar genelde içerden zorladığı turnikelerdi. en sonda maç iyice gerilince stres yüklü olarak dış şutlara yönelmişti, onlarda da başarılı olamamıştı.

şu video bir fikir verebilir sanırım;

http://www.youtube.com/watch?v=tyd4NPvzKQg&eurl=http%3A%2F%2Ftorinolu.blogspot.com%2F2009%2F04%2Flebron-james-unfair.html&feature=player_embedded

hiçbir oyuncu fanatiği değilim. wade-kobe-lebron üçgeninde wade'e daha fazla sempati duyar, lebron'a nötr, kobe'ye de az buçuk negatif yaklaşırım. yani bir fanatiklik dahilinde söylemiyorum ama lebron şu an ligin en iyi oyuncusu bana göre, çok net. "it's not fair" kısacası...

• quote:

Orjinalden alıntı: Lord Westside

quote:

quote:

Kardeş bırak o olurdu bu olurdu muhabbetini adam konu açar konu kapar seni ne ilgilendirir.. Basketbol bölümünün yöneticisimisinki bu kadar duruyorsun bu konu üzerinde... Hatta yönetici bile olsan karışamazsın... Burası forum kimin ne yapacağına sen karar veremezsin... Başlığada istediğini yazar msj olarakta istediğini yazar... Diyelimki şampiyon oldu Cleveland o zaman nolacak...

Elde bal gibide kesin veri var.. Bütün dünya basını geçti haberi.. Konfreans finaline çıksa bile oynaması mucizeymiş... Garnettsiz Boston finale çıkamaz ancak ilk turu geçer sonrası olmaz...

biladerim, kendi fikrimi söylüyorum, ne bu agresif tavır? bana göre gerek yok ve başka yerde tartışılabilecek bir konu, sana göre öyle değildir, uzatmaya gerek yok. ben de fazla bir şey demiyorum, demeye de hakkım yok; ne forum sahibiyim, ne bölüm yöneticisiyim, bana göre gerek yoktu ve abartılı bir yorum olmuş der geçerim, bu kadar derinlere girmeye gerek yok, zira bu bölümü birazcık takip eden birisi ortamın ne denli sıcak olduğunu bilir.

doc rivers çıkıp radyoya açıklama yaptı, idmanda hiç hazır görünmüyordu diye. evet konferans finalinde, hatta çıkılırsa - ki düşük ihtimal - final serisinde oynaması dahi zor ama net bir rapor yok. demek istediğimi anlatamadım tam gerçi de neyse, önemli değil orası..

• agresif olan sensin ama farkında değilsin... sana göre konu açılmasına gerek yoksa bunu şikayet butonuna basarak yönetimle paylaşırsın... gelip bir üyenin açtığı konuya "gereksiz konu" gibi bir msj atarak dillendirmeye hakkın yok... dediğim gibi şikayet butonuyla hallet derdini...

bak gayet güzel muhabbet dönmüş konuda gördüğün gibi demekki gereksiz bir konu değilmiş...
  • heralde size göre 3 takım var
    cavs
    lakers
    celtics

diğer takımlarda mahalle takımı değil
    her an herşey olabilir playofflarda
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.