Şimdi Ara

KGS Kart Minimum bakiye ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • konu biraz eski ama yeni konu açmak istemedim.

daha önce hiç otoyol kullanmadığım için bir sorum var.

bende bank asya dıt kart var geçen internet şubesinde plaka tanımlama diye bir şey gördüm ve plakamı yazdım plakanız karta tanımlandı dedi.

şimdi gelecek hafta otoyol kullanarak bir yere gideceğim sorum:bu dıt özellikli kart ile ben nasıl geçiş yapacagım hem girerken hem çıkarken kartı mı okutuyoruz ve bu kart okuyucular tüm giriş ve çıkışlarda varmı kısaca ben bu bank asya dıt kart ile otoyol kullanmak için bişe yapmam gerekiyormu yükle me felan ...

giriş ve çıkışlarda ne yapılıyor biri kısaca yazarsa
  • evet KGS gişelerine girip kartı okutmalısınız, çıkış yaparkende okutuyorsunuz zaten parayı çıkışta düşüyor ben shell istasyonundan 5 TL. ye kart aldım 15 TL:de para yükletmiştim birkez İstanbu Sabiha Gökçe hava alanına gidip geldim kartımda yaklaşık 8 TL. arttı.öylece duruyor gerekirse yine yükletirim
  • arkadaşlar bankasyaya ait dıt kart var..bu kartı kgs den okutup geçiyorsunuz ücret ay sonu kredi kartı ekstrenize yansıyor..ayrıca bir işlem yapmanıza gerek yok..yani şöyle örnek vereyim normal kredi kartı gibi düşünün alışveriş yapıyosunuz ay sonu ekstrenize yansıyor , aynı bu sistem..sadece kartınıza aracınız plakasının tanımlı olması lazım..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.