Şimdi Ara

kha aşırı dengesiz bir hero

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir aralar kha kullanıp kendimi best kha , kha prosu felan sanardım ama anladım ki yaptığım birşey değil oyunun en kolay ve en op asassinini kullanıyormuşum , hayır anlamıyorum rengar bu kadar nerflenirken veya talon tüm asassinlerin en kötü durumunda olan bir heroyken neden kha oyunun en op herosu olması olmasına rağmen bu kadar kolay , gerekse lanede tek e-q ile canının %40 ıını alması (kasılmamış bir khanın) ve o ad ratiosu kaçtı tam hatırlamıyorum ama o kadar ad vuran bir skillin ne coldownu olması nede mana gerektirmesi onu aşırı op yapıyor özetlemek gerekirse kha gibi heroyu yapanın ve o kadar gereksiz hero nerflenmişken bunu nerflemiyen riotun ben taaa .....

her ne kadar riot bu yazıyı görmiyecekse aklımda bir kaç fikir var

1- zed gibi enerji kullansın ve w can vermesin , q'sunun coldownu uzatılsın ve pasifi baştan aşşağı değişsin

enerji kullanmasını istememin asıl sebebi tf lerdeki opluğu örnek veriyorum zed gibi bir hero sadece adc veya apc'i alınca geri çıkmak zorunda hem enerji yenilemek için hemde her adam öldürdüğünde sıçradan daha uzak bir menzile uçuş skilli yok , ama kha ne enerji ne bana focuslarlarsa kaçamam korkusu yok skillerini kullandıktan sonra tekrar q atıp başka adama focuslaması engellenir , w nun can vermemesini istememem enerji kullansın demem zaten tahmin edebileceğiniz gibi sürekli can yeniler ,

pasifi ise
    15 saniyede bir yeteneğine ek özellik gelsin tabi bunun için evolve edilmiş e'nin atlama uzaklığı azaltılmalı

15 saniyesi dolmuş skilleri sayıyorum

q : khanın q su eski pasifi (korkularından besleni) aktifken eskisi gibi yüksek vursun

w : can yenilemesi eskisi gibi aktif olsun (böylelikle sürekli can yenilemesi ve lanede uzun süre kalması engellenir)

e : daha da uzağa atlıyabilsin

Bir çok eksik vardır bu yazılarımı 10 dakkada yazdım sonuçta sizde benim fikirlerimi düzenleyip mantıklı olanları söylerseniz güzel fikirler çıkar bence siz ne diyorsunuz ?

• Aşırı dengesiz değil ama dengesiz.
  • Dengesiz olduğu doğrudur da E yeteneğinin evolve edilince range ve reset kaldırılması, W sustani vermemesi veya enerji olayı çok mantıksız. Böyle şeyler getiremezler zaten. Kha gibi bir assassine enerji ne demek? e+q at enerji bitiyor E resetlense ne işe yarar
  • Talon o kadar kötü değil şu an dengeli şampiyonlar arasında. Kha cidden dengesiz ona katılıyorum düzenleme yapmaları gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

Dengesiz olduğu doğrudur da E yeteneğinin evolve edilince range ve reset kaldırılması, W sustani vermemesi veya enerji olayı çok mantıksız. Böyle şeyler getiremezler zaten. Kha gibi bir assassine enerji ne demek? e+q at enerji bitiyor E resetlense ne işe yarar

işte bende onu demek istiyorum kha diğer asassinlere benzesin yani öyle bir şey yaptığında şöyle olur e yi karşı takımın adc'sine atar w-q-q kombosunu yapar ve enerjisi son bir kere e atmaya yeticek şekilde azalırsa diğer assasinlere benzer örnek veriyorum adc veya apc'yi alır geri çıkar hedefini aldıktan sonra başka birisine atlayıp yine ölümcül bir hasar vermez
  • quote:

Orijinalden alıntı: -DeathMark-

Talon o kadar kötü değil şu an dengeli şampiyonlar arasında. Kha cidden dengesiz ona katılıyorum düzenleme yapmaları gerek.

şu ana kadar hiç talon kullanmadım almadım ama şu ana kadar 1 tane çok iyi oynayan talon gördüm gerçekten işini iyi yapıp takımını taşıyordu onun haricinde manasının az olduğu kadar hasarı düşük kalmıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: IQuantum

quote:

Talon o kadar kötü değil şu an dengeli şampiyonlar arasında. Kha cidden dengesiz ona katılıyorum düzenleme yapmaları gerek.

şu ana kadar hiç talon kullanmadım almadım ama şu ana kadar 1 tane çok iyi oynayan talon gördüm gerçekten işini iyi yapıp takımını taşıyordu onun haricinde manasının az olduğu kadar hasarı düşük kalmıyor mu ?

Burst damage'i gerçekten yüksek hasar olarak hiçbir sorunu yok Talon'un. Özellikle ultin açıldığı an adam gözünü açıp kapayıncaya kadar öldürebiliyorsun.
  • quote:

quote:

quote:

Burst damage'i gerçekten yüksek hasar olarak hiçbir sorunu yok Talon'un. Özellikle ultin açıldığı an adam gözünü açıp kapayıncaya kadar öldürebiliyorsun.

stream felan yapıyorsan veya videoların varsa izleyim o zaman xpekeyi izliyorum o da pek oynıyamıyor var mı talon'u öğrenebileceğim bir streamır veya video ?

• Katılıyorum.3lv olunca adamı minyonsuz yakalayınca e-q-w yapsan canının %60-70 i gidiyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

stream felan yapıyorsan veya videoların varsa izleyim o zaman xpekeyi izliyorum o da pek oynıyamıyor var mı talon'u öğrenebileceğim bir streamır veya video ?

Legumee diye bir streamer var Talon oynuyor.http://www.twitch.tv/legumee

Rehberi de var :

Onun dışında youtube'da profosyonel oyuncuların Talon gameplay'lerini izleyebilirsin. (Bjergsen, Xpeke, Scarra vb.)

• sadece doğru takımla iş yapar yoksa tf lerde çok useless kalıyor özellikle atladığı kişiyi öldüremezse
  • E skillinin resetlenme olayı kalkmalı ve asıl şu yanlız hedefe çok vurma olayı kalkmadı anca ozaman dengeli bişey olur.
  • Enerjiden sonrasını okumadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.