Şimdi Ara

Kha'Zix Rehberi(Jungle)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • linkteki gibi arkadaşlar dün kşam oynadım çektim nasıl sizce kanalımı takip ederseniz çok sevinirim birde önerilerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sina45 -- 22 Mayıs 2014; 22:45:05 >

• Dh tüp !!!!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hll qnq
  • Vay qnq

• link vererek olmaz yaz dhye özel burası ayrı dünya

• ne diyorsunuz video için?

• (DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=gB2WDbDFcBY) 

Parantezleri köşeli parantez yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tumble -- 22 Mayıs 2014; 18:04:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Riot Kayle Ward Skinleri(Bedava)
    10 yıl önce açıldı
    AP Xin Zhao
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eyvallah sağolasın teşekkür ettim :)
  • Konu UP videoyu arkadaşların dedigi gibi yaptım nasıl sizce video?
  • Mobilde Youtube yok bursa dursun bilgisayara geçince bakarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rehber yayınlarken ,ligini ve o karakterle k,d,a nı paylaşırsan daha iyi olur

• Tamam bir daha ki sefere öyle yaparım ama daha yeni başladığım için oyuna silver 3 üm şuanda ama gold yolunda emin adımlarla ilerliyorum serilerdeyim şuanda bir kere daha çıkmıştım silver 2 ye ama düştüm malumunuz gümüş ligi gold olursam eğer videoları sıklaştırırım
  • ahahaha o master arkadaşım la tesadüfe bak
  • jungle kha oynarken ilk evolve ya r ya e yapılır şu aralar r tercih ediyor herkes q yu en son evolve etmelisin
  • Kardeş videonu izledim akıl vermek bizim işimiz değil ama

1- mavi veya kırmızıyı keserken biraz geri çek öyle kes zira ilk maviyi keserken çok rahat kaptıra bilirdin.
    2-yine golemleri keserken wardları yakına degil karşı jungın gelebileceği yerlere koy zira mid veya top lanenin yardımıyla karşı jungı kesebilirsin dibindeki wardın sana faydası olmaz.
    3-jungı temizlerken sürekli skill atama mavin bitince gang de problem yaşarsın
    4-Takıma moral vermen gereken yerde hakaret etme edenleri de uyar.
    5-Yakalanması zor heroları karşı jungda kovalamaya çalışma zira karşı jung full canla seni çok rahat keser.
    6-Oyunda bot ezliyor gang atıp kastırmak yerine jung temizliyorsun en azından bot lane 1-2 kill alırsa ilerde diger lane lere daha rahat gang atarsın.

zira nigtblue3 bunları yapmıyor.
  • Smartcast kullanmadığını görür görmez kapattım açıkçası. Rehber niteliğinde bir oyun oynayacaksan bir zahmet smartcast kullan ya da rehber deme.
  • İzlemek istediğimde bu hatayı aldım ama pc den açsam aynı hatayı alırmıyım
     Kha'Zix Rehberi(Jungle)

• Vallahi hocam mobilde oyle bir sorun veriyor bende anlamadim ama pcden izlersin bu arada tavsiyeleriniz icin tesekkur ediyorum

• Oynadigin kha zix artik meta disi Q evolve etme birde azcik tanky git kha ya gelen son nerfler inanilmaz acitti.

Randuin-hexdrinker-Lw-BC-lizzard-mercury ideal op build. ultini 2. veya 1. evolve et Q yu lvl 16 da evolve et bu sana daha fazla mobility ve daha fazla tanklik verir. ozellikle erken randuin ve R evolve free win gibi birsey oluyor kha zix te.
  • Tides Of Blood kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam tavisiyelerinizi dikkate alacağım eyvallah
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.