Bildirim
Kha'Zix Rehberi(Jungle)
Amazon.com.tr: Crocs Ürünlerinde Sepette %20 İndirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2T3EGTPRK0CVZ?ref=psp_pc_cart_collapse
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Dh tüp !!!!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hll qnq -
Vay qnq
link vererek olmaz yaz dhye özel burası ayrı dünya
ne diyorsunuz video için? -
-
Eyvallah sağolasın teşekkür ettim :) -
Konu UP videoyu arkadaşların dedigi gibi yaptım nasıl sizce video? -
Mobilde Youtube yok bursa dursun bilgisayara geçince bakarım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rehber yayınlarken ,ligini ve o karakterle k,d,a nı paylaşırsan daha iyi olur
Tamam bir daha ki sefere öyle yaparım ama daha yeni başladığım için oyuna silver 3 üm şuanda ama gold yolunda emin adımlarla ilerliyorum serilerdeyim şuanda bir kere daha çıkmıştım silver 2 ye ama düştüm malumunuz gümüş ligi gold olursam eğer videoları sıklaştırırım -
ahahaha o master arkadaşım la tesadüfe bak -
jungle kha oynarken ilk evolve ya r ya e yapılır şu aralar r tercih ediyor herkes q yu en son evolve etmelisin -
Kardeş videonu izledim akıl vermek bizim işimiz değil ama
1- mavi veya kırmızıyı keserken biraz geri çek öyle kes zira ilk maviyi keserken çok rahat kaptıra bilirdin.
2-yine golemleri keserken wardları yakına degil karşı jungın gelebileceği yerlere koy zira mid veya top lanenin yardımıyla karşı jungı kesebilirsin dibindeki wardın sana faydası olmaz.
3-jungı temizlerken sürekli skill atama mavin bitince gang de problem yaşarsın
4-Takıma moral vermen gereken yerde hakaret etme edenleri de uyar.
5-Yakalanması zor heroları karşı jungda kovalamaya çalışma zira karşı jung full canla seni çok rahat keser.
6-Oyunda bot ezliyor gang atıp kastırmak yerine jung temizliyorsun en azından bot lane 1-2 kill alırsa ilerde diger lane lere daha rahat gang atarsın.
zira nigtblue3 bunları yapmıyor. -
Smartcast kullanmadığını görür görmez kapattım açıkçası. Rehber niteliğinde bir oyun oynayacaksan bir zahmet smartcast kullan ya da rehber deme. -
-
Vallahi hocam mobilde oyle bir sorun veriyor bende anlamadim ama pcden izlersin bu arada tavsiyeleriniz icin tesekkur ediyorum
Oynadigin kha zix artik meta disi Q evolve etme birde azcik tanky git kha ya gelen son nerfler inanilmaz acitti.
Randuin-hexdrinker-Lw-BC-lizzard-mercury ideal op build. ultini 2. veya 1. evolve et Q yu lvl 16 da evolve et bu sana daha fazla mobility ve daha fazla tanklik verir. ozellikle erken randuin ve R evolve free win gibi birsey oluyor kha zix te. -
Sağolun hocam tavisiyelerinizi dikkate alacağım eyvallah
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X