Bildirim
Khalkedondan psp alıcam yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Evet onlar son surum cfw li satiyorlar ayriyetten hafiza karti ve oyun dolu CD veriyorlar.Birde pc baglanti kablosu.Khalkedon gayet guvenilirdir ben ordan aldigim her seyden memnun kaldim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cengizhan1903
Evet onlar son surum cfw li satiyorlar ayriyetten hafiza karti ve oyun dolu CD veriyorlar.Birde pc baglanti kablosu.Khalkedon gayet guvenilirdir ben ordan aldigim her seyden memnun kaldim
teşekkür ederim bende ordan alıcam büyük ihtimalle zaten hiç bir yerde kötü olduğunu duymadım -
Evet temiz adamlar ama USB kablosu bende kopuk çıktı şükür ki PS3 sahibiyim, şarj kablosu ile aynı kabloymuş -
ben de 2 ay önce oradan psp aldım ve memnunum,bir sorun çıkmadı,güvenilir yerdir alabilirsin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X