Şimdi Ara

KHAN GAMİNG BLACKWOLF inceleme? KULLANAN VARSA ÖNERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KHAN GAMİNG BLACKWOLF SAHİP OLDUĞU ALİMİNYUM PASİF SOĞUTUCULAR SAYESİNDE PERFORMANS ARTMIŞ. AYRICA aliminyum kanatlarındaki siyah tırtıklı siyah nikel kaplama ısı iletimini artırmış.Toplam 5 adet, tanesi 8mm çaplı bakır ısı borusu var ve bunlar çıplak olarak direkt işlemciyle temas ediyorlar, piyasada en iyi işlemci soğutuculardan ve overclock için üretilmiş.İşlemciye direk temas eden ısı boruları en az termal direnç sayesinde en yüksek verimi sağlamaktadır. Dünyanın seçkin test merkezleri tarafından en iyi performanslı işlemci soğutucusu seçilmiş. Ama ben neden bu kadar iyi performans verdiğini anlamadım. 5 tane 8mm boru var. ve bunların sadece 4 tanesi işlemciye temas ediyor.
    Temas yüzeyini artıracak şekilde özel dokulu olarak tasarlanmış patentli şekilde kesime sahip 46 adet alüminyum yaprak 0.4 mm kalınlığında 46 adet özel 2 mm aralıkla sabitlenmiş alümyum kanatların soğutma perfomansını artırmak için özel bir yöntemle siyah nikel kaplama yapılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi any77 -- 15 Ekim 2012; 18:18:39 >

•  KHAN GAMİNG BLACKWOLF inceleme? KULLANAN VARSA ÖNERİ

• Daha önce kullandım ve çok kötü bir tecrübe oldu. iade ettim.
    Fanları çok kalitesiz 5tl lik fan lardan desem yeridir. Anlam veremediğim bir diğer nokta ise işlemcinin üstünde sanki stok fan varmış gibi derecelere çıkıyordu. Araştırmalarım sonucu birkaç arkadaştada olmnuş aynısı.
    Sonuç olarak Türkiyede alan 5 kişiden 4ü hiç memnun kalmadı diyebilirim.
    Bahsettiğin dünyanın en iyi işl soğutucusu da Bu değil. Yani şöyle izah edeyim;
    Görünüş olarak %95benzerlik taşıyor. Bahsedilen özelliklerde öyle ama gel gelelim khangaming blackwolf kötü bence.
    ikisinin aynı malzemelerden ve işçilikle üretildiğini sanmıyorum. Asıl dünyanın en performanslı seçilen soğutucusu da bu isimle var. Spire Thermax Eclipse II
  • Bu ürün iki üretici firma tarafından piyasaya sürüldü bunlardan birisi khan gaming in black wolf adı altında sürdüğü diğeri ise Spire in Thermax Eclipse II adı altında piyasaya sürdüğü.İkisi arasında fark olduğu söyleniyor.Direk temas konusunda da boruların hepsi 8 mm değil diye biliyorum. Ben şuanda sunbeam core contact freezer kullanıyorum ve sana şu kadarını söyleyebilirim direk temas konusunu kafanda fazla büyütme bu soğutucuları alanların en önde tuttuğu olay bu ancak son nesil işlemcilerle birlikte o kadar fazla getiri sağlamıyor hatta işlemci alanı küçüldükçe ısı borularının bir kısmı işlemciye temas etmemeye başlıyor ben yeni bir soğutucu alacak olsam direk temas olmasına özem göstermem hatta bunun üzerine açılmış bir inceleme konusu da mevcut oradan da bakabilirsin
  • bu heatsink mükemmel bir işçilikle üretilmiş, pırıl pırıl bir ürün. aynı fabrikada üretiliyor spire thermal eclipse ile ve 5 adet herbiri 8mm direkt temaslı bakır ısı borusu var. Aynı fabrikada üretiliyorlar emin olabilirsiniz. yanındaki fan pwm li ve mavi ledli bir fan. memnun kalmayan arkadaşları bilmiyorum fakat piyasada en iyi heatsink bu bence. kullanıyorum. rsimlerini de eklerim yakında. dışı siyah nikel ile kaplı. hepsiburada.com dan almıştım ve kullanıcı yorumları çok iyiydi. termal macun da önemli tabi ki montaj da. yanlış montaj yaparsanız, termal macunu çok kalın veya eşit sürmezseniz en iyi sonucu alamazsınız. Tavsiye ederim. resimleri ekliyeceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi Pulse 15 öneri
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.