Şimdi Ara

Khazix hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

4. sezonun 2. çeyreğinde başladım oyuna. İlk main karakterim olarak Khazix'i seçtim. Yaklaşık 200 oyun attım. Fakat aldığımdan beri en az 6-7 defa nerf yedi. Defalarca nerf yemesine rağmen, herkes "artık çöp oldu" demesine rağmen oynadım ama artık gerçekten oynanamayacak hale getirdiler. Siz de dikkat ettiyseniz artık kimse picklemiyor. Q doğru düzgün damage atamıyor. Utanmasa AA kadar vuracak. Buff geleceği konusunda da hiç konuşulmuyor. Ne olacak bu böceğin hali? Aylardır oynayamıyorum çok özledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kill or Be Killed -- 13 Ocak 2015; 21:27:04 >

• q isolated vurdumu eski hasarı vuruyor ama diğer türlü hiç bir şey vuramıyorsun bende çok severdim r evolve khazixi filan :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böcek ezildi...
  • Q geliştirip tek yakalayabilirsen eskisinden de çok vuruyor ayrıca E'sinde reset var gayet dengeli bence yeni jungda temizlerken zorlanıyor o kadar ganglarında değişen birşey yok w nerf yediğinden beri slow harici işe yaramaz oldu o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winterfox

Q geliştirip tek yakalayabilirsen eskisinden de çok vuruyor ayrıca E'sinde reset var gayet dengeli bence yeni jungda temizlerken zorlanıyor o kadar ganglarında değişen birşey yok w nerf yediğinden beri slow harici işe yaramaz oldu o kadar.

Eskiden Q ile vurduğun damage i şimdi tek yakaladığında vuruyorsun ve yine de yetersiz. Zaten en kırılgan şampiyonlardan birisi. Suikastçi özelliği diye bir şey bırakmamışlar. Neresi dengeli ki bunun? W'ye ilk önce damage, sonra HP reg. ondan da sonra CD, sonra da slow nerf getirdiler. Oldu olacak silselermiş. Q'ya defalarda getirdiler. Aynı şekilde ultiye de. Yok oldu resmen.

TF'lerde 1 gram işe yaramıyor. ADC üstüne atlasan %50 can götüremezsin. Kimse diyemez şu anki hali dengeli ya da iş yapıyor diye.

• Kardeş sen sezon 2'deki halini görmemişsin biz onu gördük ne yapalım ? :/
  • aslinda q cd az dps icin uygun bence tek eksigin sunfire

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen Elise'e ne geldi?ini biliyor musun? %45'lerde sürünüyor. Kha'Zix 4.9'dan beri dengeliydi, sonrasy abarty oldu. Elise daha fena vuruldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exiledFromBadmen

Sen Elise'e ne geldi?ini biliyor musun? %45'lerde sürünüyor. Kha'Zix 4.9'dan beri dengeliydi, sonrasy abarty oldu. Elise daha fena vuruldu.

Elise e buff geliyor bildiğim kadarıyla. İnşallah işini görür.
  • rengar ve kha zix artık kedi ve çekirge
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

Kardeş sen sezon 2'deki halini görmemişsin biz onu gördük ne yapalım ? :/

ilk çıktığında kimse oynamıyordu ki
  • Böceği harcadılar
  • Yapılması gereken tek şey kulenin ally olayının kalkıp lane'de oynanması gerekiyor.O zaman her şey düzelir.
  • Jungleı hızlı dönse oynanır gene.Tüm junglelar squishi oyun başında level olarak geride geliyorlar ama kha zix öldürülmesi en zor olanlardan e ve görünmezliği yüzünden .
  • Her oyun kazix görmek zorunda değiliz. İyi oldu nerflendiği.
  • Tamam iyide bilende bilmeyende alıyordu.Daha jungle itemi tamamlamayan tipler oynuyordu bunu
  • FAB FABOLOUS'A BURADAN SELAMLAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: Why Sanji

quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

Kardeş sen sezon 2'deki halini görmemişsin biz onu gördük ne yapalım ? :/

ilk çıktığında kimse oynamıyordu ki

sezon 2 wcs de galiba alex ich mid oynadı. hatta penta attı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exiledFromBadmen

Sen Elise'e ne geldi?ini biliyor musun? %45'lerde sürünüyor. Kha'Zix 4.9'dan beri dengeliydi, sonrasy abarty oldu. Elise daha fena vuruldu.

Elise 5-6 aydır belki daha fazla süredir ölü. Kimsede bir el atalım demedi. Taaaa ki SKIN gelinceye kadar. Böyle bir oyun yapımcılarından çok ley beklememek gerekir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şunu demiyor musun sen ?

sezon 3 maçı değil mi bu ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.