Şimdi Ara

KHK IHRAÇ LISTESI AÇIKLANDI. BINLERCE KIŞI IŞSIZ KALDI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu atilanlara uzulmuyor, aksine yetmez ama evet diyorum.

ne istedilerse veren, fetoculerle boy boy fotografi olmasina ragmen hala disarida olan, yeniden vekil secilen ve sectirenlerde kamudan ve devlet islerinden uzaklastirilmalidir.
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    laga luga yapan sensin. önce ağzını topla densiz. haklı olan davasını açip alacak zaten paraları o zaman da ekonomimize zarar veriyo fetöculer diye aglamayin da lutfen. BLOK

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    laga luga yapan sensin. önce ağzını topla densiz. haklı olan davasını açip alacak zaten paraları o zaman da ekonomimize zarar veriyo fetöculer diye aglamayin da lutfen. BLOK

• kendi adamlarını alıcaklar işte
  • kaçının suçsuz olduğunu sadece ALLAH biliyor. çünkü ulkede adalet kalmadi. muhalefet değilim ben. sadece sizin gibi dar kafadan bakmiyorum. ulkem icin en iyisi olsun diye uğraşıyorum. kusura bakmayin yalan yanlis düşünen insanlara saygım kalmadi o yuzden yanlış yazilan her ifadeyi blokluyorum

• fredydexter kullanıcısına yanıt
    yarin bi gün onları da faşo teror örgütü diye işten atıp baskalarını alırlar heralde işe. alıştılar ulkedeki insanları ayrıştırmaya. herkes sen şucusun bucusun diyo. iyi ki sag sol bitti dedik. simdi herkes ayrımcı

• quote:

Orijinalden alıntı: TALENJEKTAZİ

adam sana kapağı koymuş. hala laga luga yapıyorsun. BLOK!
  • kapaği al bi tarafına tak havan kaçmasin. kendi adamınız olunca savunmayın. yatacak yeriniz yok sahte cıkarcı karaktersizler sizi. BLOK. SIZIN GIBI YALAKALARA HER YOK

• varsa baska bloklanmak isteyen görüşünü açık açık yazsın. sizin bana sayginiz yoksa benim de size saygim yok bundan sonra. rahat rahat yazın da renginiz belli olsun kalabalik yapmayın

• Jeopol kullanıcısına yanıt
    fetöye hizmet eden etmis her kim varsa atsınlar. siyasetciler de dahil. ama niyeyse siyasette herkes masum enteresan. her yerde bi ayrım söz konusu. insan ayirmasinlar. sucsuz olan insanların canı yandi. sucsuz insana oh olsun diyen herkesin de cani yansın

• operadakises O kullanıcısına yanıt
    En sevmediğim proje; 15 Temmuz hahaha :)
    Adamlar kendileri söylüyor kardeş.

Ayrıca inşallah en kısa zamanda perişan olursun, sonra da mağduriyetinin giderilmesini beklersin. Benden söylemesi; kimsenin mağduriyeti giderilmiyor. Sadece vasıfsız çomarlar bayram ediyor o kadar.

O kadar vatan millet sevginiz olsa, "bu kadar adamın atılması yanlış" derdiniz.
    Boş laf yapmayın..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Devlet doğru olanı yaptı.

Not; gerçekten masum olanları tenzih ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escanor_ -- 8 Temmuz 2018; 22:15:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TALENJEKTAZİ

sanmiyorum baska bisey olduğunu. bide askeriye girebilmek icin annesi başı açık foto cekinmis. bunlar sebebiyle arastirmaya takılmış. yazık atacak adam bulmak icin taktiklari seye bak
    Ortaokul da 1 sene okudu diye kimse atılmaz atilmamali da. Böyle birşey varsa geri döner.

Yanlız ihraç olanların hemen hepsinin ortak ozelligi kendilerini mağdur gostermeleri. Bu güne kadar ben atıldım ama birazda olsun hakettim diyen bir kişiyle bile karşılaşmadım. Atildiktan sonra bile o yapıya kızan başıma gelenlerden bu yapıda sorumlu diyenlede karşılaşmadım.

Sorarsan kredi kartı kullandı diye ihraç olmuştur

Sendikaya üye diye ihraç olmuştur.

Onların okulunda çocuk okuttu diye ihraç olmuştur.

Yani masum dur.

Benim çevremde de ihraç olanlar var. Bunların hiçbiri için o yapıyla alakalari yoktu diyemem.

Ihrac olanlar keşke kendilerine gelselerde, ileriki senelerde suça karismamis olanlar geri donebilmeleri icin duzenlemeler olsa. Çünkü toplam sayı çok fazla ve gerçekten toplumsal bir sorun.

• Zamanında FETÖ desteği ile devlette kadro alan, bir süre sonra yalandan Erdoğan sevdalısı olan namussuzlar kamudan ihraç ediliyor.

Ohh mis gibi, az bile yapıyorlar.

• Zaten çoğu siyasi torpille girdiğinden zerre üzülmedim.

• bakın arkadaşlar kafaniz basmıyor heralde 20 yıllık kardesim hiçten yere ihrac oldu diyorum. hala vardır bi suçu diyorsunuz. vicdanınız da kalmadi heralde ? gözünüz görmüyor onu anladik da kalbiniz de mi köreldi ? bana kimse aksini iddaa etmesin.

sağlam alakasi olan fetoculer suan yurt dışında sizin yorumlarınızı okuyup enayiler diye gülüyolardir. bu ulke kötü yere gidiyo allah yardımcımız olsun. insanlarin birbirine saygısı kalmamıs. tek dileğim bunlara vesile olan kim varsa iki cihanda başlarına musallat olsun bu bela

• halil altın H kullanıcısına yanıt
    ilerde büyük bir toplumsal sorun olacak. daha bu kaos büyüyecek bugünler iyi günler. vatandaşa fetöyü musallat eden zaten bu hukumetti. bari vatandaşa kendi tebelleş ettikleri fetö yüzünden bu kadar ceza vermeselerdi. sorunu ortaya kendileri çıkarttı. cezasını vatandaş cekiyor yazık

• Drakeshark D kullanıcısına yanıt
    akp li olduklarini nasil anladiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dışarda milyonlarca insan işsiz memurluktan binlerce kişi atılsa ne olacak? devletteki memurlara işim ayda 1 falan belki düşer oda sağlık raporu için 2 doktora gittim 100 lira ödedim ,bedavada değil yani... Bimde asgari ücretle çalışanlar, kamuda çalışanlardan daha kıymetli benim için... devletin gelirlerin 3te 1 i memura ve memur emeklisine gidiyor... Şansa yada torpille memur olmuş kişi şimdide memurluktan atılmış.. sanki atom fiziğiyle uğraşıyordu da emekleri boşa gitti ( böyle birşey varsa bu yönetimle alakalı zaten böyle bir yönetim iktidarda olmamalı bu ayrı bu konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 9 Temmuz 2018; 2:42:14 >
    Hiçbir şey yapılamıyor boş yapmayın lütfen.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.