Şimdi Ara

KIA CEED 2 HAFTAYA KADAR SHOWROOMLARDA!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: kedhy

Kesinlike haklısın çinlilerle c'eed bir asla tutulmaz ama bunu bu işlerden az çok anlayan biliyo. Yada bu işlere biraz meraklı olan. Ama bu piyasa sadece bizlerden oluşmuyorki.
    Adam bakıyo çinli markalara yada iran arabalarına bi fark göremiyor. (sakın yalnış anlaşılmasın ben arada fark yok asla demiyorum) Bide hemen hesap makinesini alıyor başlıyor hangisi yüzde kaç daha ucuz. Sadece yatırım maliyetini hesaplıyorlar. Belkide asıl önemli olan işletme maliyetlerini görmüyor bile adam. Ve malesef otomobil konusunda meraklı olmayan yada arştırmacı olmayanlar için kia adı çok tanıdık ve güvenildik bir isim değil. (ben buda doğru demiyorum ama malesef böyle). Bunu sebeplerinden birede kia nın belkide bir önceki Türkiye temsilcisi.

Tüm bu olumsuz ön yargıları Türkiye pazarında silmesi için kia nın bence c'eed dünya piyasasına çıkar çıkmaz Türkiye piyasasınada girmeliydi. Çizgileri kısmen eskimiş rio dan çok daha başarılı olurdu bu bir sene içinde. Ve kia nın Bizim pazara verdiği önemi gösterirdi. İ30 nasıl güncel olarak geldiyse C'eed de gelmeliydi.

Tüm bunları topladığım zaman tekrar aynı noktaya geliyorum. Bence geç kaldılar ve bizim piyasada zorlanacaklardır. (ancak bazı arkadaşların dediği gibi çok iyi bir fiyat politikası ile sarsıcı bir şekilde giriş yaparlarsa ozaman başka. Mesela mazda 626 ların ilk satışa sunulduğu zamanalar gibi.)

ben zaten ceed çok iddaalı olacağı görüşünde değilim golf focus astra gibi güçlü rakiplerini zorlayacak değil ama 1.6 115hp crdi motoru ve iyi bir etiket aracın albenisini arttırır..

valla aynen aynen bir arkadaşım dedi ya ben çin arabalarını çok beğendim dedim sen intiharmı etmek istiyorsun paranı yoldanmı buluyorsun cebinin düşmanımısın sen ya çin aracına para verilirmi yok efendim ama fulmuş hay ben onun fulune ya..şimdi bir golfde yazan klima ile çin aracındaki klima abs birmi ya ucuz ucuz donanımlar güya araba fulla o klima kaç sene çalışacak

ben 2001 boranın kliması ile aracın içinde yaz günü donarken 2007 tatanın kliması sadece üflemekden başka bi işe yaramıyordu halkımız otomobil konusunda çok bilinçsiz öyleki ben otomobil dergisi aldığım zaman elimde görenler ya ne alıyosun ne para veriyosun napacaksın diyenler var..yani otomobil dergilerini bile araba resimleriyle süslü bir kağıt parçası sananlar var böyle bir yerde çin arabasıda alınır iran arabasıda tatada

• Bu konuda seninle kesinlikle aynı fikirdeyim. Zaten yatırım maliyetini düşünüyorlar, işletme maliyetini düşünmüyorlar dan kastım buydu.

Aynen, çin arabası full ün full ü olsa ne yazar.
  • bakalım nasıl olcak
  • resim yok mu?
  • Gokhan yalnizmisin ev ahalisi gitmedimi yoksa daha gelicem ay basinda gitselerde gitmeselerde
  • YOK DAHA GİTMEDİLER.. GELEN GİDENLE UĞRAŞIYOLAR HENÜZ..YOK BAŞSAĞLIĞI YOK HOŞGELDİN YOK BEŞGİTTİN ZİYARETLERİ SÜRMEKTE..
  • quote:

Orjinalden alıntı: CX2

YOK DAHA GİTMEDİLER.. GELEN GİDENLE UĞRAŞIYOLAR HENÜZ..YOK BAŞSAĞLIĞI YOK HOŞGELDİN YOK BEŞGİTTİN ZİYARETLERİ SÜRMEKTE..

nezaman gidioz teste gelince sirf yanina gelcem bir kac aracin testine gideriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

quote:

Orjinalden alıntı: CX2

YOK DAHA GİTMEDİLER.. GELEN GİDENLE UĞRAŞIYOLAR HENÜZ..YOK BAŞSAĞLIĞI YOK HOŞGELDİN YOK BEŞGİTTİN ZİYARETLERİ SÜRMEKTE..

nezaman gidioz teste gelince sirf yanina gelcem bir kac aracin testine gideriz

PAŞAM AYARLARIZ..SORUN YOK..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.