Şimdi Ara

KIA CEED Mart ayı sonunda satışta (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

bana mart ayı sonu kesin demişlerdi.
    kia ceed işi iyice saklambaca döndü:)
  • http://www.yeniceed.com

site şuan itibari ile çalışıyor
    fiyatlar hakkında bilgisi olan varmı ?
  • Bu arabayı çok merak ediyorum

Testlerde elde ettiği başarı itibariyle iyi bir satış grafiği yakalar diye düşünüyorum
  • Ben de çok merak ediyorum fakat kredil faizleri çok arttı bakalım nasıl satacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: over and under
    Bu arabayı çok merak ediyorum
    Testlerde elde ettiği başarı itibariyle iyi bir satış grafiği yakalar diye düşünüyorum

sen test etmeden ve onay vermeden
    bu aracı düşünmem
    benim geçer test kriterim sensin
  • arkadaslar Cee'd geldi, araç resimdekinden çok daha güzel hele 3 kapılısı çok daha güzel olmus ben otomatik dizelını kullandım sanzıman bekledığımden cok daha iyi

www.yeniceed.com
    www.oguslar.com.tr
  • 3 kapı o dizayn ile 4 kapıdan çok daha fazla satar
  • hoşgeldide
    en önemlisi fiyat konusunda 1 bilgi yokmu eogus ??

quote:

Orjinalden alıntı: eogus

arkadaslar Cee'd geldi, araç resimdekinden çok daha güzel hele 3 kapılısı çok daha güzel olmus ben otomatik dizelını kullandım sanzıman bekledığımden cok daha iyi

www.yeniceed.com
    www.oguslar.com.tr

• 3 kapılı Pro C'eed çok güzel bir araç. Eğer fiyatı yukarı bir arkadaşın yazdığı gibi full 35-38bin YTL olursa - ki pek zannetmem çünkü her yerde C'eed ile i30 benzer donanımları yakın fiyata satılıyor - aracın tutmaması için bir neden yok.
  • Aracı Test Eden varmı ?
  • dış tasarımı gayet güzel
  • gayet iyi kardeşi cerato nasıltutulduysa bu da tutar
  • Kardeş bugün basın lansmanı var fiyat yarın belli olur diye düşünüyorum. Valla şu an showroomda iki tane araç vardı ikiside satıldı fiyatı belli olmadan ama sahipleride beklemekten sıkılmış durumda.. fiyatları dizeller için 31.000 ytl ile 40.000 ytl arasında benzinli modellerin daha uygun olacağını düşünüyorum..

KIA CEED  Mart ayı sonunda satışta
  • quote:

gayet iyi kardeşi cerato nasıltutulduysa bu da tutar

cerato tutuldumu ki? valla debriyaj sorunu falan bunda da olacak sa kia nın işi zor.
  • Bu araç korelilerin ürettiği en kalite araç olarak lanse edildi (bu sınıfta) ar-ge si tamamen almanyada yapılda (Kia research center ) böyle bir araç için butür sorunlar olacağını zannetmiyorum çünkü 2 yıldır araç test ediliyor. Ayrıca otomatik şanzımanı 1.6 dizel araç için çok iyi ben kendim test ettim diğer markalarında bu motorda otomatik dizel şanzımanlarını kullanmıştım ama Cee'd bence çok daha başarılı olmuş..
  • ciddi ciddi düşünüyorum bu aracı ama tam anlamıyla araştırmadan da karar vermek istemiyorum...
  • Keşke sedanı da üretilse.
  • Ceed ile ilgili açılan çoğu konuya cevap yazmışımdır,çünkü bu araç çok hoşuma gidiyor ve tutacak gibi bir his var içimde Kia Türkiyede atağa geçen yeni markalardan biri araçta hoş olunca neden tutmasın.
  • dün basın lansmanı yapıldı ve fiyatlar açıklandı dizeller 31.250 ile 36.500 arası otomatik 1.6cc 115ps dizel aracı 36.500 üç kapılı versiyonu 32.500 ytl bencr bu fiyata alternatif yok.. birde benzililerin fiyatını düşünün.. bizde iki adet araç verdi ikiside satıldı.. eğer araç hakkında bilgi almak istiyorsanwww.yeniceed.com gir..
  • çok saçma ya olay

5 kapılı 115hp otomotik düzü yok
    3 kapılı 115hp ama 3 kapı
    5 kapılı 90hp düz var

çok saçma kombinasyonları var
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.