Şimdi Ara

Kia CERATO Concept Plus 1.6 Dizel 7 İleri DCT Alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
50.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konuyu açalı 17 gün oldu ve araca 5.000₺ zam geldi oldu 107.900₺
  • Fiyat performans demek bu araç demek.Evet çok etkileyici bir araç gibi durmuyor ama bu fiyata çok ideal bir araç.
  • fiyatı tidiay golfe yaklaşmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 19 Ekim 2017; 15:33:54 >
  • Enteresan. Herhalde konuyu okuyor distribütörler. İnsanlar memnuniyetini bile paylaşmaktan korkar hale gelecekler bu gidişle, zam korkusu yüzünden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben bu fiyatlara ciktiysam az daha sikar qasqai tekna alirim ..en azindan havan olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Opus Diabolicum

Enteresan. Herhalde konuyu okuyor distribütörler. İnsanlar memnuniyetini bile paylaşmaktan korkar hale gelecekler bu gidişle, zam korkusu yüzünden.

Çok haklısınız ama c segmentinin en az satan araclarindan biri Kia Cerato. Talep yokken liste fiyatını bu kadar artırıyorlarsa ya cok cesurlar ya da liste fiyati üzerinden bayiiler indirim yapacak :)

• quote:

Orijinalden alıntı: multimode

quote:

Orijinalden alıntı: Opus Diabolicum

Enteresan. Herhalde konuyu okuyor distribütörler. İnsanlar memnuniyetini bile paylaşmaktan korkar hale gelecekler bu gidişle, zam korkusu yüzünden.

Çok haklısınız ama c segmentinin en az satan araclarindan biri Kia Cerato. Talep yokken liste fiyatını bu kadar artırıyorlarsa ya cok cesurlar ya da liste fiyati üzerinden bayiiler indirim yapacak :)

Algı operasyonu olabilir ya da sizin de bahsettiğiniz gibi liste fiyatı üzerinden indirim yapmak için yükseltilmiş olabilir. Yalnız bana kalırsa, şu piyasa koşullarında doğru bir pazarlama stratejisi değil...

• Araç tipsiz denmiş ama bence gayet hoş tasarımı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayiilerin verdikleri fiyat o kadar da makul değil aslında 100k dan aşağı inmiyorlar en azından telefonda..
  • selamolsun1 S kullanıcısına yanıt
    Tasarım + donanım falan gayet yeterli bence de ama şu 2. el piyasası acaba dedirtiyor adama..
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeness54

Bayiilerin verdikleri fiyat o kadar da makul değil aslında 100k dan aşağı inmiyorlar en azından telefonda..

fiyatın makul olup olmadığı nereden baktığınıza bağlı. O fiyata dizel otomatik bu donanım da kaç c sınıfı sedan araç var?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeness54

Bayiilerin verdikleri fiyat o kadar da makul değil aslında 100k dan aşağı inmiyorlar en azından telefonda..

Önüne 100 ü attimi atlarlar hemen emin olun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar iyi gunler bende kia ya yöneldim bugunlerde....

Marka: Kia
    Seri: Ceed
    Model: 1.6 CRDi Concept Plus
    Yıl: 2013
    Yakıt
    Dizel
    Vites
    Manuel
    1582 cc
    Motor Gücü
    128 hp

sizce araç yakıt durumunda nedir.. hiç kullanmadım bu marka modeli deneyimim yok... bunu
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-hatasiz-kia-ceed-sari-boyali-491080026/detay/

burdan buldum... değermi sizce
  • plukod kullanıcısına yanıt
    Taxi çıkması mı alacaksınız hocam ?

• bu sadece markadaki benım seçtiklerimden 1 i ... mesela bu da olabilir...

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-fiyat-dustu-aciklamayi-okuyun-462054481/detay/

benım demek istediğim yakıt ve görünüş önemli doluluk olarak CAM TAVAN önemsiz ama diğer doluluğu olmalı...
  • Aracı 18 aydır kullanıyorum. Diğer C sedan araçları da sık sık kullanırım iş için gittiğim yerlerde kiralama yoluyla. Bence hem şekil olarak hem konfor, performans, tüketim izolasyon, yol tutuş vs olarak aşağı kalır hiç bir tarafı yok üstün olduğu tarafı ise gerçekten çok, donanım listesinde olmayan bir kaç özelliği ve donanımı var iyi bir pazarlama yapılıp tanıılamıyor çok yazık örneğin ileri geri ayarlı kafalıkları var baş boyun desteğiiçin, örneğin Alarm var, örneğin çift kilitlemeli immobilizer var, örneğin stepne alaşım jant aynen üzerindekilerden siyah jant değil, örneğin ön hava yastıkları AB değil iihs smal overlap testlerine uyumlu daha güvenli büyük ve tüm sütunları önde de kapatacak şekilde daha iyi sisemler. arka park kamerası gece harika göseriyor gibi gibi şehir içi full 4 kişi çok sıkışık trafik ile kışın kış lastikleri ile kısa mesafe <5km 7,4-7,8 arası >8km 7 civarı >10km yolculuklarda 6,5 litre civarı ortalama tüketimi var. Ammaaa uzun yolda, hele yüklü iken çok çok ekonomik bir araba. Ve süper bir konforu var
    Çok performasnlı alet kullanın bir test arabasıyla anlarsınız. Sessiz bir benzinli kadar motor sessiz, yol iyi rüzgar iyi izole edilmiş
    Kullandığım C sedanların kriterlere göre sıralaması:
    konfor:Elentra=cerato>focus>A3 TFsi>Astra sedan> Corolla>Octavia> megane>egea>jetta
    Yoltutuş:Focus>Diğerleri ama hepsi iyi yol tutuyor ocavia nın arkası çok kolay kopuyor jetta ise çoook sert bir araba. Abartmadan kullanınca hepsi ile biraz eğlenilir.Çok Abartacak zaten Hatchback Focus veyaAstra K alsın olmadı diğer hachback lerden
    Ekonomi: 3 aşağı beş yukarı aynı 100 km de yarım litre aşağı yukarı benzer tükeiyotlar. kullanıma bağlı genelde,takılı lastik bile etkiliyor, o kadar kuruş kuruş hesabı yapmıyorum ama Dedğim gibi yarım litre oynar hepsi arasında ama neden oynar arabadanmı sürüşten sıcaklıktanmı istasyondanmı lastiktenmi vs vs nereden bilecen. o kaddar önemli ise B segment öneririm, o zaman fark 1 litrelere ve üstüne çıkabilir.
    İzolasyon Elentra>Cerato=Focus(teker sesinde focus, motor ve rüzgar cerato üstün)>Astra sedan=A3>megane=egea>jetta>, bu listenin enn kötüsü octavia araba sanki şeffaf ilkinde kiralık neticede arabadandır dedim, 4 5 araçta aynı olunca maalesef dedim

Gibi gibi,... Ben bu arabayı kullandıktan sonra diğer bir X arabayı almayı düşünmedim bile, Selametler herkese...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatlı22 -- 26 Mayıs 2018; 17:8:21 >

• S.a hocam bu araçlar 2016 Haziran ayında Türkiye’ye geldi ben Aralık ayında otomatik dizel comfort paketini aldım alırken yetkili satıcı consept Plusla arasında sadece sonruuf olmadığını söyledi bütün özellikleri Aynı dedi aracı görmek istediğimi söyledim depo da felan diyip göstermediler bende sanruufu sevmediğimden kabul ettim ve bütün işlemleri yaptık 2 gün sonra aracı almaya gittim ve araçta koltuk ısıtma katlanır ayna gündüz led farı dokunmatik ekran geri görüş kamerası 3 adet sürüş modu özelliği gibi vesaire özelliklerinin olmadığını gördüm başkası olsa ortalığı ayağa kaldırır hiç birşey demeden aldım gittim 2 sene çok tatmin etti beni çok iyi bir araç yanlız yakıtı çok fazla ve içi fazla siyah başka bir şikayetim yoktu aracı kurcalarken koltukların paspasların sırılsıklam olduğunu gördüm inanılmaz su dolmuş servisi aradım ve randevu aldım aracın arka spot lambasından su aldığı tespit edildi spotda pet varmış keçe varmış yıpranmış saçmalığa bakarmısınız benim aracım demekki her yıprandıgında su alıcak neyse sipariş verdiler biray oldu hale gelicek Kış ayı aracım sırılsıklam oldu yani hocam demem oki bu araçlar Türkiye’de daha yeni huyunu bilen yok bir kaç sene sonra bütün foyası çıkar ortaya ben aldığımdan beri çok öfkeliyim boş aracı dolu diyip verdi yakıt fazla yakıyor 2006sı vardı bende yakıtları yarı yarıya ön torpido beş para etmez içi fazla siyah bunaltıcı süspansiyonları çok sert birde su alınca Octavia almadığıma çok pişman oldum.kia dan çok memnun olan ben artık Kia’ya beş para vermem 5 senedir Kia kullanıyorum bu fiyatları bu araç iyi fakat Avrupa araçlarından yanayım gerçektende mükemmel bir konfor ve donanım var.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.