Şimdi Ara

KİA CERATO ya sağlam diyenler, OKUYUN! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
103
Cevap
2
Favori
95.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hiç dikkat etmedim ha ne kadar zamanlık konu iyi hortlatmıslar...
  • arkadaslarr okudguum bı araba dergısınde ceratonun yıldızı makyajlanmamıs halıne ayıt ve dergıde makyajlayarak euro n cap a gırsee 4 yada 5 yıldızı alır dıyor cunkı araba yapı bakımından guclendırılmıs
  • euro ncaptan 3 yıldız almış ne yazık ki..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ruknettınn

arkadaslarr okudguum bı araba dergısınde ceratonun yıldızı makyajlanmamıs halıne ayıt ve dergıde makyajlayarak euro n cap a gırsee 4 yada 5 yıldızı alır dıyor cunkı araba yapı bakımından guclendırılmıs

anlatamıyosun bizim milletime arkadasım bunu naparsın...
  • dogru 3 yıldız almış almasınada , test esnasında sorunlar olmuş sonra kia sponsor olmamış nedense

dolayısıyla alması gerekenden az almış bu alet 4 yıldızlık olmalıydı ne yazık ki 3 yıldızlı

ayrıca kimse 2008 de çıkan honda nın neden 5 degilde 4 yıldız aldıgını tartışmıyor

kia nı psikolojik savaşı devam ediyor ....

sorento ya da laf eden yok dikkat edin toplumda !!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: skardes

dogru 3 yıldız almış almasınada , test esnasında sorunlar olmuş sonra kia sponsor olmamış nedense

dolayısıyla alması gerekenden az almış bu alet 4 yıldızlık olmalıydı ne yazık ki 3 yıldızlı

ayrıca kimse 2008 de çıkan honda nın neden 5 degilde 4 yıldız aldıgını tartışmıyor

kia nı psikolojik savaşı devam ediyor ....

sorento ya da laf eden yok dikkat edin toplumda !!!

Taklacı sorento diye lakabı bile var, laf eden yok diyorsun .
  • tongaya düştüm ....konu fena hortlamış.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @levent@ -- 3 Temmuz 2008; 15:22:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: @levent@

tongaya düştüm ....konu fena hortlamış.....

olsun cok eski bi konuydu bu hortlatmıslardı bi ara farketmez ne tongası olcak..
  • viraja girdik yanımda cerato vardı bende x araba ve cerato virajda dönmüştü arkası ters şekilde kaldı ne ürkütücü bişeydi
    nerde cerato görsem aman abii
  • quote:

Orjinalden alıntı: newerdais

viraja girdik yanımda cerato vardı bende x araba ve cerato virajda dönmüştü arkası ters şekilde kaldı ne ürkütücü bişeydi
    nerde cerato görsem aman abii

millet söför diilse cerato napsın sacma sapan yorum yapmayın...
  • cerato araba değilse millet ne yapsın?
  • arkadaşlar ne güvenlik testi ya.adamların tek amacı var pazarlama.neden btane vw yada opel v.b avrupa araç 4 yıldız dahi almıyoda honda 4 kia 3 alıyor.neden amerika daki testtede chevrolet tam puan alıyor ford 4 yıldız alıyor.bunların amacı güvenlik deil.pazarlama.takılmayın bunlara fazla bence.size en mantıklı an makul gelen araç hangisiyse hangi araçtan daha fazla keyif alırsanız odur en güzeli.gerçi türkiyede de arabadan keyif alınmaz ama.3.57ytl benzin litresi.ne keyfi ya.
  • Bu euro encup denen yerde ben avrupa araçların 4 den aşağı aldığını hiç görmedim nedense.Bi testi avrupa yaparsa objektif olur sanan arkadaşlar.Avrupanın nekadar objektif olduğunu en bariz somut ve net bir şekilde euro 2008 de türkiyeye karşı uygulanan çifte standartlardan hakemlerin tutumundan görmediniz mi görmezden mi gelmek istiyorsunuz.Yoksa o muhteşem maçları izlemediniz mi? izlemediyseniz bile günlerce kanallarad haberlerde anlatıldı orada da mı görmediniz gözünüzü açın biraz.
  • EuroNcap i firmalar kendileri destekliyorlar.

Kendileri araçlarını sokuyorlar, artı testlerde kendi görevlileri bulunuyor.

O testlere girmen için kuruluşa yardım etmen gerekiyor.

Taraflı olduğunu düşünseydi Kia teste girmezdi dimi?

Avrupalı sizin gibi üçkağıtçı dğeil. Dürüst adamlar.

Öyle üçkağıtlar yüzde 99 u Müslüman olan Türkiyede olur...

Dana eti diye yaban domuzu eti satarlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdar1646

cerato araba değilse millet ne yapsın?

acaba hayatında cerato kullanmıs birimisin yoksa burda sallayanlardanmısın..ayrıca 30 kere gülme işareti koymusun espirimi yaptın orda biz anlayamadıkta.........
  • Kia kore malıdır,güvensizdir,dandiktir,teneke ve demir parçasından başka bir şey değildir,kia plastik demir ve camdan yapılıyor yaklaşmayın derim almayın kiyayı boş verin,

koreliler ne anlar araba falan yapmaktan,biz daha iyisini biliyoruz,onların gözleri çekik göremiyorlar yaptıkları şeyleri onun için kötü oluyor,dünyada binlerce insan bu araçlardan alıyor amerikalı avrupalı asyalı türk vs onlarda bir şey bilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre Kocakaya -- 9 Temmuz 2008; 12:56:19 >
  • Ne kadar çok karalama yapılmış..Kullanmayan adamlar sanki 40 yıllık kullanıcısı gibi yorum yapmışlar..

Şu foruma bazıları egolarını tatmin etmeye geliyuor diye düşünüyorum..Luzumsuz yazılar yorumlar..İçerikte bir şey olsa ama yok..Teneke resmen..Vur kafaya teneke..Tak tak..
  • Sanrım sen müslüman türklerden değilsin yoksa kendi din ve ırk kardeşlerine bukadar ağır konuşamaz biri...
    quote:

EuroNcap i firmalar kendileri destekliyorlar.

Kendileri araçlarını sokuyorlar, artı testlerde kendi görevlileri bulunuyor.

O testlere girmen için kuruluşa yardım etmen gerekiyor.

Taraflı olduğunu düşünseydi Kia teste girmezdi dimi?

Avrupalı sizin gibi üçkağıtçı dğeil. Dürüst adamlar.

Öyle üçkağıtlar yüzde 99 u Müslüman olan Türkiyede olur...

Dana eti diye yaban domuzu eti satarlar...
  • ya lütfen rica ediyorum 0-12 yas tayfası baska foruma gitsin tamam onlarında araclarla urasmak hakkı ama bulsunlar bitane cocuk formu burası ciddi bi yer ya coluk cocuk doluyo her gecen gün napcaz bunlarla bilmiyorum...hayatında ceratoyu tanımamıs adam geliyo yorum yapıo olamaz yaa.sadece cerato için diil hangi model arac dersen mutlaka yarısı sallıyo bitarafından..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.