Şimdi Ara

Kia Koup --> Kia çoştu bi kere... :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • En azından gelişme var.Yollarda daha güzel arabalar göreceğiz,ayrıca Kia Solu diye bir model üretecek sanırım.Onun da tasarımı özgün olmasa da güzel...
  • bundan sora konu yu acan arkadaslar parantez içinde yazsın bakalım.desinlerki bu arac hangi araca benziyo die nasıl olsa konu hep o tarafa cekiliyo..bana sölermisiniz kactane özgün tasarım var.bulmak istesek bütün aracları baska araclara benzetebiliriz.hemde hepsini o zaman herkes birbirinden calıyor...
  • kia nasıl 5 büyükten biri olma yolunda ilerliyor.ilk 5i sayalım bakalım.
    merso bmw VW audi volvo kia şimdi bunlardan birinin yerinemi geçecek?
  • Güzel araç
  • ilk Beş büyük otomobil üreticisi demek istedim arkadaşım. Lüks otodan bahsetmiyorum

quote:

Orjinalden alıntı: WarSaw

kia nasıl 5 büyükten biri olma yolunda ilerliyor.ilk 5i sayalım bakalım.
    merso bmw VW audi volvo kia şimdi bunlardan birinin yerinemi geçecek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shuma II -- 25 Mart 2008; 11:35:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: over and under

araç birebir lancerın kopyası

fason üretim resmen

Kia Koup --> Kia çoştu bi kere... :)

Kia Koup --> Kia çoştu bi kere... :)

Ben şimdi burada iki aracada bakıyorum nasıl bir birine benzediğini bir türlü anlamadım. Hayal gücü farklı bir şey demekki. Aynaların ve koltukların dışında benzer bir yer göremedim haa pardon birde renkleri benziyor bu iki aracın. Farlara bakıyorum farklı, ön ızgaraya bakıyorum farklı, ön kaputa bakıyorum alakası yok, acaba camları mı benziyor ne? Olabilir ikiside cam gibi duruyor.

Ben bu formda hangi markanın yeni modeli çıkarsa çıksın hep başka bir araca benzetildiğini okudum. Hatta benzetilen Lancer bile bir çok araca benzetilmişti. (Lancer başlığından bakın) Yukarıda arkadaşın birisi çok doğru bir tespit yapmış artık herkes bunu kabul etsin veya etmesin bütün araçlar birbirlerine benziyorlar. Bir araca dikkatli bakın bir diğerinden izler bulabiliyorsunuz. Bence çıkan araçları ona benziyor buna benziyor gibi yorumlarla değilde daha çok şöyle olsaydı daha iyi olurdu ne bileyim şurasını beğenmedim gibi yorumlar yapılsa okuyanlar daha bi zevkle okular herhalde. Bu araçları tasarlayanlar galiba formdaki bazı insanlar kadar düşünemiyorlar özgün olması gerekmiş. Özgünlük yok artık sadece markalardan ayırt edebiliyorsunuz araçları. Saygılar...

• Kia ile ilgili her konuda belirttim yine belirtmek istiyorum.Kia nın ceed modeli neden hala ülkemizde satışa sunulmadı.Bence ceed de hoş araç tabi sadece görüntü olarak diyorum kalite ve güvenlik konusunda en ufak bilgim yok.
  • İlk baktığımda hemen aklıma civic in hatchback modelleri ve hatlarına daha dikkatli bakmaya baslayınca lancer aklıma geldi.Bence tek orjinal yanı sis farları olmuş.
  • benim de ilk gördüğümde aklıma civic hb geldi

daha sonra over and under adlı arkadaşımızın koyduğu lancer a bakınca onada benzettim gerçekten
  • güzel bir concept olmuş içi çok sportif olmuş
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.