Şimdi Ara

Kıa Magentis Hakkında (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
26.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konu çok eskimiş ama merak edenlere fikir olur ve bu araca sahip olanların tecrübelerini yazabileceği bi köşe olur diye yazıyorum.2005 senesinden beri gayet keyifle kullanıyoruz otomatik ve deri koltuk modelini.Yaklaşık 9,5 senedir en ufak bir sorun yaşamadım,aksine beklediğimdende kaliteli ve dayanıklı çıktı.1,5 sene önce 39,000 km de iken lpg taktırınca bu arçtan aldığım keyifte kat kat arttı :) uzun yolda 30 kr civarı yakıyor,1,6 lt benzinli bir araçtan az;1,6 dizel araçtan biraz fazla diyebiliriz.Anlıyacağınız tadından yenmiyor..Temizini bulan varsa düşünmeden alsın derim.Bu araca sahip olan arkadaşlar buradan bilgi paylaşımı yapabiliriz diyorum...
  • Selamlar magentis 2.0 triptronik magentisim var benimde. Yakıtı biraz fazla olduğundan lpg duşünuyorm. Ne tavsiye edersiniz? Bir sorun yaşadınizmi lpg ile. Şehir içi kaç lt lg yakıyor acaba?

Konuyu hortlattim galiba:-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında ben açtım konuyu fakat kısmet olmadı magentis almak.
  • Almamakla çok şey kacirmissiniz bence. Inşallah daha güzel araçlar nasip olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bir Acayip Adamm

Zamanında ben açtım konuyu fakat kısmet olmadı magentis almak.

Temizi bulunabilirse bugün bile alınacak bi araç bence.Heleki bu fiyatlara bedava :) Verdiği sürüş keyfi,konfor,güven hissi vs. düşünülürse..
  • Sayın ATAM3 siz aracınızın bakımını nereye yapıyorsunuz? Benim aracin şanzıman yağını değiştirmem gerek aslında. Zamanı geldi. Triger değişimini yetkili serviste yaptırdım bayağı bir para ödemiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: silent_ship

Sayın ATAM3 siz aracınızın bakımını nereye yapıyorsunuz? Benim aracin şanzıman yağını değiştirmem gerek aslında. Zamanı geldi. Triger değişimini yetkili serviste yaptırdım bayağı bir para ödemiştim.

Ben aldığımdan beri Kia yetkili servisi olan Okmeydanı Bayraktar otomotive götürüyorum.Çok memnunum..Her konuda yardımcı oluyorlar.Fiyat,yedek parça temini vs..
  • iyi günler arkadaşlar

2005 model bir kia magentis aldım.
    aracım 128500 km de
    geri vitese lambası yanıyor. fakat geri vitese tam geçtiğinde değil. vites kolu geri vitese bir kaç cm kala lambalar yanıyor. fakat tam geçince sönüyor.

bide aracım düşük devirlerde öksürme yapıyor. bunun nedeni ne olabilir teşekkürler
  • Herkese Merhabalar;
    Bu aracı ilk çıktığı günden bu yana takip ediyorum. Kia Kullanmaya 1994 Sephia ile başladım. Sonrasında 1998 Clarus, 2013 yılında ilk Magentis'imi almıştım. 150.000'de brc sıralı sistem Lpg sistemi mevcuttu hava şartları değiştikçe zengin-fakir karışımdan dolayı arıza lambası yakıyor, gaz ayarı istiyordu. Aracı aldıktan yaklaşık 1 yıl sonra müşteri çıktı sattım. Akabinde farklı bir araç aldım fakat bu araçtaki konfor, teknik özellikler v.s. bambaşka. Ve 2015 yılında yine Magentis aldım, ilk sahibinden 130.000'de hiç Lpg takılmamıştı. Daha önceki tecrübemden yola çıkarak Obd'li kit takmaya karar verdim. Montajı yapacak olan servis her ne kadar gerek yok dese de, denemeye değeceğini düşünerek farkını verip obd'li kit taktırdım. O gün bu gündür bir kez bile arıza lambası yakmadı. Aracımdan çok memnunum, bir önceki aracımda tüm bakımlarını yaptığım için sorunu olan arkadaşlarımıza bakım ya da herhangi bir konuda yardımcı olabilirim.
    Hayırlı, huzurlu ve kazasız yolculuklar dilerim.
     Kıa Magentis Hakkında

• quote:

Orijinalden alıntı: brs159

Herkese Merhabalar;
    Bu aracı ilk çıktığı günden bu yana takip ediyorum. Kia Kullanmaya 1994 Sephia ile başladım. Sonrasında 1998 Clarus, 2013 yılında ilk Magentis'imi almıştım. 150.000'de brc sıralı sistem Lpg sistemi mevcuttu hava şartları değiştikçe zengin-fakir karışımdan dolayı arıza lambası yakıyor, gaz ayarı istiyordu. Aracı aldıktan yaklaşık 1 yıl sonra müşteri çıktı sattım. Akabinde farklı bir araç aldım fakat bu araçtaki konfor, teknik özellikler v.s. bambaşka. Ve 2015 yılında yine Magentis aldım, ilk sahibinden 130.000'de hiç Lpg takılmamıştı. Daha önceki tecrübemden yola çıkarak Obd'li kit takmaya karar verdim. Montajı yapacak olan servis her ne kadar gerek yok dese de, denemeye değeceğini düşünerek farkını verip obd'li kit taktırdım. O gün bu gündür bir kez bile arıza lambası yakmadı. Aracımdan çok memnunum, bir önceki aracımda tüm bakımlarını yaptığım için sorunu olan arkadaşlarımıza bakım ya da herhangi bir konuda yardımcı olabilirim.
    Hayırlı, huzurlu ve kazasız yolculuklar dilerim.
     Kıa Magentis Hakkında

Aracinizin modeli,km si,fiyati hakkinda bilgi verebilirmisiniz.parca sikintisi yasiyormusunuz.hyundai sonatayla kiyaslayabilirmisiniz.

• Merhaba;

160.000 km, 2005 model, fiyat aralığı aracına göre değişkenlik gösterebilir. Eğer araç benimki gibi full orjinal ise 30.000 civarı. Değişen parça, boya, yüksek km her biri fiyatı düşürebilir.
    Bu araçlarda ön ve arka (kaput,tampon,far,stop) hariç; kapılar, döşemeler, motor, şanzıman, tüm mekanik&elektrik aksamı Hyundai Sonata 2000 - 2006 modelleri ile ortak üretim. Japon-kore parçacılarında, Hyundai'nin servisinden parça referans numarası ile sorguladığınızda aynı ürünler çıkmakta. Dolayısıyla parça konusu ile ilgili sorun yaşanmıyor. Sonuç olarak Sonata'nın fiyatları biraz daha yüksek, bunun dışında fiziki anlamda kıyaslanacak pek bir şey yok gibi.

Magentis
     Kıa Magentis Hakkında

Sonata
     Kıa Magentis Hakkında

• Tesekkurler

• 393706093 Nolu ilandaki araç için yorumları bekliyorum.

Teşekkür ederim.

• Kia'cı kardeşlerim şu ilana bir bakıverin nedersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: tarals40

393706093 Nolu ilandaki araç için yorumları bekliyorum.

Teşekkür ederim.

Araç sahibide konuda zaten. Konuya çağıralım ...

• tarals40 kullanıcısına yanıt
    araba ve fiyati hakkında bilgim olmadığı için yorum yapamam ama 12 yaşındaki bir kore aracının bakımlı olunca nasıl diri kaldığının en güzel örneği.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Merhaba,

Sahibinden İlan no: 421064586

Sizce bu araç alınır mı?

Ağırlıklı olarak uzun yolda kullanacağım. Senede 7000-10.000 km yaparım diye tahmin ediyorum. İlk aracım olacak. Yakıt ve servis ücretleri hakkında kafam karışmış vaziyette. Bu modelden önce Nissan Maxima ve Almera modelini inceledim. Fiyat performans olarak bu aracın daha iyi olduğu kanaatine vardım. Araç alıp satan biri değilim, uzun süre kullanmayı düşünüyorum. Yorumlarınızı bekliyorum
  • Arkadaşlar selamlar, son mesajdan sonra yaklaşık 3 sene geçmiş. 2005 model magentis var değişen yok lokal boyaları var 200.xxx km de lpgli bir araç. Yorumlarınız nedir. Şehir için kullanım için istiyorum 2.0 motor otomatik.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynı durum bendede var 2005 250 bin km magentis SE otomatik var alayım mı değişen yok komple boyalı. Otomatik vitesde yakıt ve şanzuman sorunu yaşarmıyım. AİL CEVAP LÜTFRN

• Aile yadigarı ilk elden 170 bin km'de triptronic Magentis sahibiyim , öncelikle belirteyim parça sıkıntısı yok şuana kadar hiç yaşamadık belki ilerleyen dönemde far stop konusunda sıkıntı olabilir.. D ve E segmenti arasında kalmış araç d segmentindeki çoğu araçtan o donemki Avensis Mondeo alfa 159 vb çok daha konforlu bir araç 1600 kiloya yakın ağırlığı var ve bunu yolda hissettiriyor tok bir araç yani aman aman uçup kaçmıyor tabiki ama e39 5.20 arkadaşımı çok rahat tokatlıyor enteresan şekilde gidişi tatmin edici düzeyde yani asla üzmüyor donanımında gayet iyi
     Kıa Magentis Hakkında bu piyasada bu dönemlerde temizini bulursanız alın ve uzun süre binin

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.