Şimdi Ara

Kia Rio 1.25 FANCY mi Chevrolet Aveo 1.3 dizel mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dizel alt devirde verdiği tork Sürüşü olumlu etkiliyor daha düşük devirde vites atıyorsunuz ekonomi yapıyorsunuz. aynı hacimdeki biri dizel biri atmosferik araç arasında kalsam vede bunlar 1.6 hacim ve altı ise direk dizeli seçerim :)
    Aveo iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.3 atmosferikle 1.3 dizel kıyas kabul etmez...
  • Uzun soluklu kullanıcıysanız 1.3 Aveo sizi uzun süre idare eder , boş boş konuşanlara bakmayın, euroncap tan bahsetmiyorum bile iihs den top saffety pick almış bir araç, güvenlik , donanım ve yakıt tüketimi olarak kullanıcısını üzmez. Piyasası durağandır tez zamanda elden çıkaramazsınız kısacası piyasa aracı diye tabir edilen araçlardan değildir. Bende 2013 te ikinci araç olarak sıfır 36 bin liraya almıştım chevrolet piyasadan çekimesine rağmen bugüne kadar satmak aklımın ucuna bile gelmedi. Kronik problemleri ilk gelen partilerde z rot sorunu vardı daha sonraki partilerde bu sorunu yaşayan görmedim, çoğu araçta debriyaja basıp bırakınca gup gup diye bir ses geliyordu benimde 10 bininci kilometrelerde başıma geldi turbo selenoid valf arızasıdır kendileri, serviste araya ufak bir vakum tüpü koyularak sorun çözüldü. Diğer bir sıkıntıda teyp üzerinde bulunan ses açma ve menü tuşlarının krom halkalarında krom dökülme sorunu, bazı servisler bunu garantiden değiştiriyorlar.

• cevaplar için teşekkürler 2012 aveo'larda bahsettiğiniz z rot problemlerine rastlanır mı?2. el alırken serviste arabanın bütün sorunları ortaya çıkar mı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.