Şimdi Ara

Kia Rio 1.25 mi, Peugeot 208 1.2 vti mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
9.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yoğunluktan yanlış yazmışım, dediğiniz gibi Active de Sürü-Yolcu-Yan Hava yastıkları olmak üzere 4 Hava yastığı mevcut.

Düzeltme için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2013 1.2 vti access 208 kullanıcısıyım varsa sorularınız cevaplayabilirim...

Yakıt konusunda bu segmentte daha iyi bi araç yok bence ankara içi işe git gel ortalamam 4.5 lt emin ol 70 le git 3.0 lt tüketime düşürürsün bu arabayı motoruda 82 hp 975 kilo araç gayet iyi yani ben tavsiye ederim ama access donanım cidden boş biraz, smeg ekran ve gti jant ve sis farlarını 4000 tl civarına alır canavar gibi bi araba yapabilirsiniz ilerde.
  • omcool kullanıcısına yanıt
    sorun değil. Aracınız kaç modeldi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DowyJones

2013 1.2 vti access 208 kullanıcısıyım varsa sorularınız cevaplayabilirim...

Yakıt konusunda bu segmentte daha iyi bi araç yok bence ankara içi işe git gel ortalamam 4.5 lt emin ol 70 le git 3.0 lt tüketime düşürürsün bu arabayı motoruda 82 hp 975 kilo araç gayet iyi yani ben tavsiye ederim ama access donanım cidden boş biraz, smeg ekran ve gti jant ve sis farlarını 4000 tl civarına alır canavar gibi bi araba yapabilirsiniz ilerde.

+4000 TL daha verip bir üst paket alabilir zaten. Hatta daha da dolu bir araç olur. Access alıp Uğraşmaya gerek var mi

• omcool kullanıcısına yanıt
    Evet test kesinlikle önemli, 208 yan koltukta seyahat ettim. Küçük direksiyonuyla şehir içinde kullanımı keyifli görünüyordu. Rio'ya binme fırsatım olmadı.

Üst paket için aracın durumuna da bağlı olarak birşeyler yapabilirim. Sonradan ekleme yapmaya göre daha mantıklı bence de.
  • tyxk kullanıcısına yanıt
    Eğer kararınız 208 den yana olursa aklınızda olsun 2014 kasım ayından itibaren satılan 208 lerde esp standart oldu. Öncesinde standart değildi. Aracı almadan önce esp sizin için önemliyse bu hususa dikkat edin. Ekleme: yanlış hatırlamıyorsam e-hdi da standarttı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auto_man -- 7 Haziran 2017; 15:29:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

quote:

+4000 TL daha verip bir üst paket alabilir zaten. Hatta daha da dolu bir araç olur. Access alıp Uğraşmaya gerek var mi

Suan için bütçe active yetersiz gelırse access alınıp zamanla eksikleri kapatılabilir demek istedim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

quote:

Suan için bütçe active yetersiz gelırse access alınıp zamanla eksikleri kapatılabilir demek istedim.

eyvallah

• auto_man A kullanıcısına yanıt
    2014 3 Ocak çıkışlı 2013 model. Benim aracımda ESP, Smeg falan opsiyonelmiş. Jant yerine Smeg i tercih etmiş ilk sahibi doğru da bir tercih yapmış.

Benim tavsiyem kesinlikle Active almanız. Access alsanız bile Smeg ekran orijinal gibi olmayacaktır. Ayrıca elektrikli yan aynalar, gövde renginde aynalar ve kapı kolları, mercekli gündüz ledli farlar falan çok uğraştırır sizi ve farları almak isterseniz 0 ı 1200₺ civarında. Smeg ekran yine 1.200 civarı.

Accessi Active yapmak için uğraşırsanız Active almak için ödeyeceğiniz paradan daha fazla para çıkar cebinizden ve orijinal olmaz.

Accesi Active yapmak değil de Active yi GT line ile Allure karışımı yapmak daha basit.

Jant, difüzör ve egzoz çıkışı, spoiler ve krom cam çerçevesi yaptığınızda zaten aracınızın dışı tercihinize göre Allureden daha da güzel olabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omcool -- 7 Haziran 2017; 15:38:57 >
    Haa,hocam benim araç 85 bin kmde,2012 model v kayısı kaç binde değişecek ?90 binde yapacağım bakım varmi?

• Böyle durumlarda yeni kasa daha avantajlidir, ayrica kia'nin 5 yil garantisi de tercih sebebidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: tyxk

Aslında 38'e fancy bulmuştum. Ama natty donanım da güzelmiş. Temiz bulursam her ikisi de olabilir. Teşekkürler

Peki alırken dikkat edilmesi gereken klasik şeylerin dışında Rio'ya özel dikkat edilmesi gereken hususlar var mı?

Eğer fancy bakarsan dikkat etmen gereken tek şey 2012 modelleri için ilk parti mi ikinci mi parti mi olması. Ikinci partiyle birlikte fancy ye hız sabitleme süpervision ekran gibi donanımlar geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Paco-De Lucia

Haa,hocam benim araç 85 bin kmde,2012 model v kayısı kaç binde değişecek ?90 binde yapacağım bakım varmi?

kia nin sitesinde bakım konfigüratör ü var. Hangi bakımda nelerin değiştiği yazmakta.

• sandero stepway al geç

2011' idi. Zaten 2012 fancy'ler bu özellikler ile birlikte fiyatları da yüksektir. 2012 natty'lerde de acaba donanımda değişiklikler oldu mu?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.