2004 kia rio ls almayı düşünüyoum araç temiz durumda baskı seti filan yei degişmiş 82000 de fakat kararsızım fiyatı 13000 tl
bende 2006 kia rio sahibiyim celik jant almak istiyorum. Bu araclar kac bijon ve aralıklari neler tavsiyelerinizi bekliyorum.
2006-2008 rio crdi advance ilk sahibinden boya değişeni olmayan 60.000 merdiven dayamış :) araç arıyorum, duyan bilen varsa haber verirseniz sevinirim.
Arkadaslar sahibindencom'da 1.5 rio ile 1.5 accent era'yı karsılaştırdım herseyleri aynı birtek bagaj kapasiteleri faklı kafama takılan soru rio nun kapsitesi 448lt accent'in 390lt rio hatchback accent sedan mantıken hatchback'in bagaj kapasitesi daha düşük olması lazım degilmi.Acaba arka koltuklar yatık vaziyettemi hesap etmişler.Bagaj bana lazımda oyüzden takmış vaziyetteyim
Merhaba Arkadaşlar, Bu ilandaki ilanhttp://www.araba.com/2675338/Kia%20RIO%201.4%20EX%20GSL%20Advance hakkında görüşlerinizi almak istiyorum. Biliyorum bu başlık Dizel modeller için fakat bu başlığın hiti daha yüksek olduğu için buraya yazdım. İlan sahibi ile görüştüm. Aracın çok temiz olduğunu, hiç bir kazası, değişeni ve boyası olmadığını belirtti. Yalnız ilanda alaşım jant demiş çelik jant yok. Fiyat olarak 21.250 TL den aşağı inmiyor. Fiyat olarak bana yüksek geldi siz ne dersiniz.
Arkadaşlar Merhaba, Dizel Clio araken 2006 model 85000 km de rio 1.5 crdi hb advance bir araca takıldım. Burada yazılanları da inceleyince araç hoşuma gitti. Size 2 sorum olucak: 1) Bir usta o arabanın enjektör temizliği gelmiş, bayağı masrafı var dedi. (Bakımları ile ilgili bilgi istiyorum.) 2) Diğer bir usta rio lar çok yakıyor dedi.(Zamlardan sonraki yakışı öğrenmek istiyorum)
Yorumlarınızı bekliyorum....
bende de 2006 dizel advance arac var. bakım masarafları o kadar pahalı degil 200-250 tl civarı cok yakıyor denmesi dogru degil ben sehir icin ortalama 6.5lt/100 km yakıyorum sehir disi ise herlade 4-5 lt yakar. öyle güçlü bir motor için son derece normal bu degerler
Arkadaşlar yaklaşık 2 aydır araba almak gibi bir planım var.20000 tl civarında bütçem var.2004 2005 model c4 veya megane arasında gidip geliyordum.Bugün yakın bir tanıdığımız kia rio sunu satacağını öğrendim ve onunla irtibata geçtim. açıkçası daha önce aklımda olmayan bir modeldi.bugün arabayı getirdi ve incelemem için bana bıraktı.istediği fiyat 20000 tl. model RIO 1.5 DSL 5HB/NB TREND + ABS(hb mi nb mi bilmiyorum ve onun anlamını da pek bilmiyorum)araba 2009 haziran ayında alınmış ve 50000 km yapmış.110hp.dizel.garantisi 60000 km de bitiyor. ben öğrenciyim ve daha çok şehir içinde kullanacağım arabayı.arabayı çok fazla kullanamadım yarım saat civarında sürme fırsatı buldum ve fena bir araba değildi.açıkçası hoşuma gitti.yine de daha önce aklımda olmayan bir model olması nedeniyle biraz çelişkide kaldım.fakat 2004 c4 veya megane alacağıma bu arabayı almak daha mantıklı geliyor şuan sizinde öneri ve tavsiyelerinizi almak istedim.fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. ayrıca arabada incelemem gereken neler var belirtirseniz memnun olurum şimdiden teşekkürler
Mrb. arkadaşlar. Kia rioda arka koltuk diz mesafesi nasıl. 1,80 boyunda olan bir şöför ve arkasında yine 1,80 boyunda oturabilecek bir yolcu rahat rahat söför arkasındaki koltuğa sığabiliyormu? Bu şekilde elinizde fotoğraf mevcut mu? Kia rioyu hiç test etme fırsatım olmadı fakat sizlerden kullanıcı olarak gerçek yorumları alabilirmiyim.? 15 ile 18 bin TL arasındaki arabalar arasındaki en uygunu kia riomudur?
quote:
Orijinalden alıntı: s&m
Arkadaşlar yaklaşık 2 aydır araba almak gibi bir planım var.20000 tl civarında bütçem var.2004 2005 model c4 veya megane arasında gidip geliyordum.Bugün yakın bir tanıdığımız kia rio sunu satacağını öğrendim ve onunla irtibata geçtim. açıkçası daha önce aklımda olmayan bir modeldi.bugün arabayı getirdi ve incelemem için bana bıraktı.istediği fiyat 20000 tl. model RIO 1.5 DSL 5HB/NB TREND + ABS(hb mi nb mi bilmiyorum ve onun anlamını da pek bilmiyorum)araba 2009 haziran ayında alınmış ve 50000 km yapmış.110hp.dizel.garantisi 60000 km de bitiyor. ben öğrenciyim ve daha çok şehir içinde kullanacağım arabayı.arabayı çok fazla kullanamadım yarım saat civarında sürme fırsatı buldum ve fena bir araba değildi.açıkçası hoşuma gitti.yine de daha önce aklımda olmayan bir model olması nedeniyle biraz çelişkide kaldım.fakat 2004 c4 veya megane alacağıma bu arabayı almak daha mantıklı geliyor şuan sizinde öneri ve tavsiyelerinizi almak istedim.fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. ayrıca arabada incelemem gereken neler var belirtirseniz memnun olurum şimdiden teşekkürler
Aynı yılın mayıs ayında aldım dizel sedan abs'siz. Tek kelimeyle nefis bir araç (fiyatına göre tabi). Albea Sole'yi neredeyse aynı fiyatlara satıyorlar ki, ikisini de kullanmış biri olarak şunu söyleyebilirim, ikisi arasında derin bir uçurum var :). Yalnız size önerilen araba rent a car ya da şirket aracı. Ve şu anda sıfırı yaklaşık 29.000 TL olan bir aracın 1 yaşında olanını (tam 1 bile değil) 20.000'e satıyolar, fiyat bana ucuz geldi. İyice baktırmak lazım bir sakatlık olabilir. Bence ya iyi tanıdığınız tecrübeli bir sanayi ustasına gösterin ya da gidin Kia yetkili servisine ekspertiz raporu alın.
linkteki araba hakkında acil fikirlerinie ihtiyacım var arkadaşlar fiyat performans olarak nasıl
Merhaba swerkan fiyat performans olarak forurum önceki sayfalarında yeterli bilgi mevcut. Bu araç fiyat olarak uygun görünüyor. Bende almayı düşündüm, biraz araştırdım. Geçmişi pek temiz görünmüyor. Sahibi ile görüştüm, küçük bir kazası var, serviste yaptırdık dedi. Servisten sorgulattım en son 2008 yılında 7.500 km de servise gitmişler ve bu kaza ile ilgili bilgi yok. Büyük ihtimalle özle serviste yaptırdılar. Birde aracın küçük bir sürtmesi olmuş. Ayrıca araç üzerinde banka rehini var. Eğer yakın bir yerdeysen baktırabilirsin. Bornova kia servisi ekspertiz raporu için 150 TL istedi.
Şansa bak :) Sana rastladığım iyi oldu zaman kaybından kurtardın beni arkadaşım.Teşekkürler
Dun arkadasimin 2010 model Rio 1.5Dizel Comfort 110 beygir aracini kullandim.Donanim ve fiyatina gore hosuma gitti.Performansi ve frenleme cok iyi icide gayet tatminkar.Bayii ayni araci sordum trend geliyor dedi.Accent Era ile kiyasladigimda biraz daha one cikiyor fakat comfort getirmemeleri eksi.Fiyatina gore alinacak bir arac ayrica bu fiyat boyle torku ve beygiri olan bir tek Era var baskada yok kesinlikle tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: adrenallin83
Mrb. arkadaşlar. Kia rioda arka koltuk diz mesafesi nasıl. 1,80 boyunda olan bir şöför ve arkasında yine 1,80 boyunda oturabilecek bir yolcu rahat rahat söför arkasındaki koltuğa sığabiliyormu? Bu şekilde elinizde fotoğraf mevcut mu? Kia rioyu hiç test etme fırsatım olmadı fakat sizlerden kullanıcı olarak gerçek yorumları alabilirmiyim.? 15 ile 18 bin TL arasındaki arabalar arasındaki en uygunu kia riomudur?
eski nesil riolar (2005 öncesi) tatminkar değildi.. arka koltuğu yaslayınca arkadaki kişiye oturacak yer kalmıyor desek yeridir.. araba uzun ancak içi geniş değil.. yeni nesilde dahaa iyi diye biliyorum..
Yeni RİO lar için neden sadece sedan modellerinde Advance donanım seçeneği var. HB lerde advance bulunmuyor. Ayrıca Dıgıtal Bilgi ekranı diye bir opsiyon var ve Advance modellerinde bulunuyor sadece.. Bu ekran bildiğimiz yol bigisayarı mı..? Eğer böyleyse Comfort donanım seçeneğinde yol bilgisayarı bulunmuyor mu
quote:
Orijinalden alıntı: BIXI MAN
Yeni RİO lar için neden sadece sedan modellerinde Advance donanım seçeneği var. HB lerde advance bulunmuyor. Ayrıca Dıgıtal Bilgi ekranı diye bir opsiyon var ve Advance modellerinde bulunuyor sadece.. Bu ekran bildiğimiz yol bigisayarı mı..? Eğer böyleyse Comfort donanım seçeneğinde yol bilgisayarı bulunmuyor mu
Kia bayiinden öğrendiğime göre rio yenilenecekmiş arkadaşlar. Bu bilgiyi Ankara da bir bayiden aldım.