Şimdi Ara

KİA RİO ? YENİ POLO --DİZEL MANUEL-- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: birimin

kardeşim bu seçeneklerden kesinlikle polo herşey özellik değildir piyasasıda olması önemlidir (polo özellik olarakta riodan kötü değil diye biliyorum) sıfır alacaksan riodan uzak dur benim sana tavsiyem o paraları bu arabaların sıfırlarına vereceğine düşük km. 1-2 yaş düşük olsun golf yada auris öneririm özellikle auristede yakıt konusunda başarılı diye biliyorum

Yukarıda abimizin rio ve polo piyasa değerlendirmesini okumadınız herhalde. Piyasa araçtan araca değişir. Iki aracında donanımlarına bir bakın rio dan ikinci bir baz paket araç daha çıkar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• Rio ekipmanlı falan ama sürüş zevki 0 araç. Yol tutuşu kötü direksiyon çok sert koltuklar rahatsız.
    İç malzeme kalitesi rakiplerine göre yüksek poloya göre düşük.

• yok karton yok arıza manyağı geçiniz bunları 10 sene önceki kia hyundai değiller artık. Bütün araçlar aynı paraya hak edileni veriyor kimisi marka prestijini, iç malzeme kalitesini kimisi orta şeker kalite kalitesi ve bol donanım bol güvenlik opsiyonu sağlıyor hepsi bu. tip olarak hangisi hoşuna gittiyse beklentileriniz ne yöndeyse ona göre karar verin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

Rio ekipmanlı falan ama sürüş zevki 0 araç. Yol tutuşu kötü direksiyon çok sert koltuklar rahatsız.

hangi versiyonunu test ettiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BO62

quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

Rio ekipmanlı falan ama sürüş zevki 0 araç. Yol tutuşu kötü direksiyon çok sert koltuklar rahatsız.

hangi versiyonunu test ettiniz ?

6 ay sahibi oldum fancy dizel modelinin

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.