Şimdi Ara

kia shuma otomatik ilk araç (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Güzel araç, şanzımanı iyi durumda ise alınır. Tork konvertörlü otomatikler arıza verdiğinde maalesef çok masraflı olurlar lütfen buna dikkat edin. Önce tanıdık bir şanzımancıya beyin dahil tam revizyon fiyatını sorun ve bu duruma göre aracı alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba temiz alınır temiz binilir. Araç alımı tamamen sizin bütçeniz ve ihtiyacınıza yönelik olduğundan milletin lafına çok takılmayın.
    Tutuluyor diye posası çıkmış araç alacağına tutulmayan markanın temiz bir aracını almak daha iyidir.
    Kısıtlı bütçe ile araç alıyorsunuz sonradan yapacağınız her masraf sizi yorar.
    Kore grubu araçlar gelineli sorunlu araçlar değildir. Elentra ile mekanik çoğu parçası uyuşur.
    Alırkensize tavsiyem daha temizi varsa ona yönelin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • parçası bulunabilen büyük bir şehirde yaşıyorsan alınır binilir.

• 4 yıldır otomatik shuma 2 kullanıyorum. Alırken motor hasarlı aldım. Komple motor topladım. Blok, krank, segman piston, üst kapak vs... Hepsi sıfır aldım. Parça sorunu şimdiye kadar yaşamadım. Rahat güzel araç. Bu fiyatlara alınabilecek en uygun araba. Geçen sene vites secici dedikleri bir parça bozuldu. O da ford focus ile uyumlu dediler. Focusun çıkmasını alıp taktım. Sorun yok. Kullanmaya devam. Şimdi el freni cırcırlarını değiştireceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trbeyazcocuk -- 30 Haziran 2024; 22:14:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.