Şimdi Ara

Kia sportage Led Far dönüşümü Hakkında (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
7.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

donanımdan kaynaklı üst paketlerde led far var

• Ben de 2021 Kia Sportage aracımın farlarını LED ampül ile değiştirmeyi düşünüyorum. Bir önceki aracımda uzun farların halojen ampullerini photon marka LED ampüller ile değiştirmiştim. Led ampüllere alışınca halojen ampuller çok kötü geliyor. Önceki aracımda uzun yolda öndeki araçtan yol istemek için selektör yaptığımda metrelerce öteden dikkat çekip yol alabiliyordum, uzunlar dağı taşı aydınlatıyordu. Fakat şimdi nerdeyse öndeki aracın tamponuna yaklaştığımda fark edilebiliyorum. (Sportageların halojen farları ekstra kötü sanırım. Yada ben LED e çok alıştım) Aslında sadece uzun farlar LED olsa benim için yeterli fakat Sportage da uzun kısa tek ampül olduğu için mecburen ikiside LED oluyor. Merak ettiğim konular, photon milestone marka LED ampuller sportage far odasına sığar mı?takmak için önceki cevaplarda linki verilen ek apartı almam gerekir mi?LED soğutma fanı sesi rahatsız eder mi? Kısa farlar karşıdakinin gözünü alır mı?konu içinde uzunca tartışması geçen mercekte kararmaya neden olur mu?Bu arada önceki aracımın farları mercekli değildi. Mercekli farda LED ampül değişimi ile aynı performansı alabilirmiyim onu da merak ediyorum. Konuyla alakalı tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bilinçli veya bilinçsiz aracın orjinalinin bozulmasına çok karşıyım. 2 sene önce arkadaşımın sıfır(1yaşında) aracı far ampulünü/sis ampulünü led yaptırdığı için gözü önünde yandı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.