Bergspyder beni Spo aldığıma pişman etmeye niyetli gibi gözüküyor
ix35'teki motor sesi hiçbir arabada yok gerçekten traktör gibi içeri ses alıyor çünkü kaputun altında yalıtım malzemesi yok ama Spo'da var. Ben ix35, Spo, Captiva ve Kuga'yı uzun ve ayrıntılı test etmiş biri olarak ısrar ediyorum Spo ile ix35'e bir kez daha binip sesi kontrol edin derim. Ha şunu desen daha mantıklı. "Kardeşim f/p açısında ix35'i 10.000 TL daha ucuza alıp 1.000 TL de Zieabrt'a verip ses yalıtımı yaptırsan daha iyiyidi" Ama dediğim gişbi benim için tasarım ön plandaydı, ix35'in sadece dış değil iç tasarımını da beğenmemiştim.
Her ikisinide detaylı şekilde test etmiş biri olarak söyleyeyim. Bana göre ix35, Sportage ın yanından bile geçemez (her bakımdan).
Nasıl Oluyor o iş, Tamam dizayn olarak sportege i beğenebilirsin ama bu yorumun abartı olmuş. Sonuçta HYUNDAI ana firma. Üstelik yurt dışında bu araçların başlangış fiyatları vs. de hemen hemen aynı.
Aslına bakarsanız ben marka olarak Hyundai da severim ama iki model arasında hakikaten belirgin farklar var. Yazdıklarım gerçekten abartı değil çünkü iki aracıda test etmiştim. Mesele sadece tasarım değil birçok bakımdan Sportage belirgin şekilde üstün bir araç. Ana firma olayına gelince VW ve Audi gibi düşünelim. Şuan iyi biliyorum ki (marka ile olan irtibatımdan dolayı) Hyundai, Kia yı kendi Audi si gibi görüyor. Bu yüzden transer ettikleri en ünlü tasarımcı Peter Schreyer Kia tasarım bölümünün başında Hyundai ın değil.
KİA markasına genelleme yapmak istemem ama cerato modeline o kadar para verilmez..
2007 100bini devirmiş cerato alacağınıza 2008 model dizel select i30 alın daha iyi hemde ilk gelen i30lardan oldukları için donanım olarakta oldukça iyiler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme