Arkadaşlar kıbrıs hakkında bilgi almak istiyorum, aranızdan kıbrısta okuyan veya kıbrısta okumuş tanıdıgı olanlar varmı? Girne amerikan üni. mimarlık düşünüyorum tam burslu kazanmayı düşünüyorum? Hertürlü bilgiye ihtiyacım var, özellikle tam burslu puanları neden bukadar düşük?
1. Kibris sabahlari oglenleri cok sicaktir geceler soguktur. 2. Kuzenim kibris odtude ve inanilmaz derecede sikayetci ( baska unileri bilmiyorum ama )
hangi bölüm okuyo? Burslu mu okuyo? neden şikayetçi?
bilgisayar muhendisligi burslu okuyor evet , okulun ogrencileri okulun tamaminin 3 te 1 ini anca dolduruyormus , adamin son senesi olmasina ragmen birakmayi bile dusundu ama ikna ettik ustelik ankaradaki okula hic benzemiyormus , ama ders bakimindan guzel. Ogrenci azligi var sicaklik genelde sknti bide ulasim , belli basli yerler var girneden lefkosa mesela 1 saat ordan buraya 1 saat hep oyle
peki aylık masrafı nekadar oluyor? okulun yurdudnamı yoksa evdemi kalıyor?
okul yurdunda evet , icerisi falan cok guzel baya yesillik dolu kocaman biyer , hatta oraya gelirken tas toprak ormanli yollardan gecerken oyle bir yere nasil geldigine insan sasiriyor. Ne kadar masraf bilmiyorum para konusunu hic konusmadik. Bu arada yemekler kocaman 2 kisilik yemekler ve fiyatlari cok ucuz ogrenci yeri tabi.
çok saol hocam. Yani tek sıkıntısı okul nüfusunun az olması ve Sıcak.Bizde 4 arkadaş kesin olarak düşünüyoruz gitmeyi orda sanırım dublex evlerin kiraları 400 500 sterlin arasında değişiyomuş.Eve çıkmayı düşünüyoruz zaten biz bzie oldugumuz için ortam bakımından sıkıntı yok. Fakat puanlarının neden okadar düşük olduguna hala akıl erdiremedim..
Arkadaşlar Kıbrıs'ın diğer üniversitelerinde okuyan var mı?Kıbrıs'ta yaşam nasıl?Pahalı mı?Ben de mimarlık düşünüyorum seneye burslu olarak.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme