Şimdi Ara

Kıbrıs hakkında ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam ailem resmen zorluyor Kıbrıs'a git diye ben zor duruma sokmak istemiyorum 😂 beni başlarından atıyorlar resmen 😁 ev mantıklı mı sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam Kıbrıs pahalı bir yer burada 1 lira olan şey orada 2-2.5 lira durumun varsa git ve ayrıca söyleyeyim çok sıkıcı 1 haftadan daha fazla duramıyorsun orada okumuyorum fakat çok gittiğim bir yer az çok biliyorum
  • Ankara'dan gidince bunalırım yani ☺️

• Polatkc P kullanıcısına yanıt
    öyle hocam,bak yeni dün geldim kıbrıstan,1 saat güneşte kaldım marsık gibi geziyorum ortalıkta..Ankara sıcaktır falan ama kışı ayazı fena olur nem yoktur..Kıbrıs hem sıcak hem nemli
  • Valla çok cayıyorum ☺️

kardeş bende düşündüm bir ara gitsem mi diye fakat yok yapamam orada ben her şey arabayla
    Hayır ama çevremde okuyan,bırakan,mezun olan var.bende yazmayı düşünüyordum ondan araştırma yapmıştım.son çare yazın dedi hepsi ondan bende öyle dedim tc tutuyorsa tam bursa kanmayın.burs konusunda orası nasıl bilmem ama yeditepede öğrenciydim 7 yıl kesilmiyor diye girdim ama kesiliyor.özel okullar yanıltıcı olabilir kimse zor durumda kalmasın burs kaybetmek çok sinir bozucu oluyor. @Polatkc

• leviackerman L kullanıcısına yanıt
    Valla bilmiyorum çok merak ediyorum hocam ya 😀

• quote:

Orijinalden alıntı: mya14

İlk onu yazmayı düşünüyorum. Kimya mühendisliği 103 bin ben 109 bindeyim gelir mi sizce?

kimya müh. seçmeden önce şuna bir göz at mutlakahttp://forum.donanimhaber.com/m_74390481/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.