Şimdi Ara

Kıbrıs hakkında tüm merak ettikleriniz. (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.132
Cevap
44
Favori
237.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tamamen kibris hukumeti ile alakali yeni vergiler vs. derken tl kullanmalarina ragmen bir cok islemi dovizle yaparlar, yonetenler kotu olunca yapacak bir sey yok..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kıbrıs sen ne yapmaya çalıyorsun bu öğrencilere? Yazık değil mi bu ailelere onca üniversiteler para alıp her şey pahalıyken birde üstüne okul harçlarını dövizle alıyorken yetmedi mi sana bunlara dur!!! diyecek bir BABAYİĞİT yok mu acaba??? iki kızımda kıbrıs ta okuyor aşağıdaki linkte çok güzel bir anlatım var özellikle öğrenci arkadaşlara yararı olur düşüncesindeyim bu konuda yorumunuzu da esirgemezseniz sevinirim herkese Allah zihin açıklığı versin dilerim... konu muhaceret izni
    Cihan Kocyoutube
    PASAPORTU OLMAYANLAR KIBRIS'A NASIL GİRECEK?! (Muhaceret İşlemleri+Ücretleri)
    https://www.youtube.com/watch?v=kebh-YztLjU&feature=youtu.be

• merhaba arkadaşlar

kıbrısta çalışma izni kaç günde çıkar acaba ?
  • Eski kimlikle kıbrısa girebilir miyim?

• Kıbrısta parfüm fiyatları nasıldır türkiyeye göre ? Ercan Free shoptan mı bakalım yoksa kıbrıstaki dükkanlardan mı ?
  • Merhaba bu sene kıbrıs'a tatile gideceğiz gezme amaçlı pek bilgimiz yok. Mavi köşk varmış orası var bir de night club'lardan hangisini önerirsiniz

• Kuzey Kıbrıs'ta yaptığım havadan çekimleri 6 dakikalık bir derleme haline getirdim. Yüksek çözünürlükte izlemek için YouTube linkini bırakıyorum:
    Kuzey Kıbrıs - Drone 4K

Çekim yerleri:
    - Karpaz Golden Beach (yakın çevrede görebileceğiniz en güzel plaj diyebilirim)
    - Buffavento Kalesi (970 metre yüksekliğinde Beşparmak Dağlarının tepesinde yer alan 7. yüzyıldan kalma Bizans kalesi)
    - Zafer Burnu (adanın kuzeydoğusuna doğru uzanan yarımadanın en uç kısmı)
    - St.Hilarion Kalesi (730 metre yüksekliğindeki ikinci kale)
    - Girne Limanı ve Kalesi
    - Salamis Antik Kenti
    - Gazimagusa Limanı, Kalesi ve Lala Mustafa Paşa Camii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermancati -- 24 Mayıs 2019; 9:47:50 >

• ermancati kullanıcısına yanıt
    guzel calisma olmus

• quote:

Orijinalden alıntı: nihat11705

guzel calisma olmus
    Teşekkür ederim
  • GOLDEN GİRLS NİGHT CLUB KIBRIS GECE HAYATI FİYATLARI https://gecemanya.com/golden-girls-night-club-kibris-gece-hayati-fiyatlari/
  • 2020 şubat Girne güncel içki fiyatları ve havaalanı bilgileri

Girne merkezde Ertan marketin 3-4 dükkan üstündeki dükkan(İskender adlı gençten ve ortayaşlı bir esnaf vardı işleten )
    Archers schnapps 70 lik 90 tl
    Absolüt 70 lik 70tl
    Jack daniels 70lik 100 tl
    Baileys 75lik 75tl
    Nemrut rakı 70lik 32 tl

Ordu Pazarı Girne 2020 Şubat
    Archers 70lik 87tl
    Absulü 70lik 70 tl
    JackD 70 lik 107tl

KKTC Ercan dönüş duty freesi (pazar günü olduğundan eu 6,68 den satıyorlardı)
    Baileys 14,5€ 96,8tl
    Jack Daniels 18,5€ 123 tl
    Absolü 70 cc 12,5€ 83 tl
    Archers schnapps 70lik 11€ 73tl

Türkiye biz (2 kişi) toplam 3 valizde (her valizde 2tane70 lik) toplam 4,2 litre %22 derişim üstü alkol getirdik, gümrükte sorun yaşamadık.
  • arkadaşlar sakın kıbrısa gelmeyin kıbrısta üni de yazmayın ben yazdım siz etmeyin benden size tavsiye

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.