Şimdi Ara

KIBRIS İLE EN UYGUN HAT / TARİFE? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
50.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kktc telsimmi kullandığınız tr yi ararken kktc telsimden telsime şeklindemi yoksa ankesörlü telefondanmı aradın
  • Evden evi araycaksın en uygunu o iller arası tarife yazıyo buda aveanın 25 kuruşluk tarifesinin cok altında 10.1 kuruş galiba ha cep diyosan aveanın tarifesi gercekten cok iyiymiş birde 10 ytl sabit ucret olmasa tabi :S
  • arkadaslar sonuc olarak kıbrısta okuayn bir öğrenci için türkiyeyi aramanın ve sms göndermenin en ucuz yolu nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: sleepwalker610

arkadaslar sonuc olarak kıbrısta okuayn bir öğrenci için türkiyeyi aramanın ve sms göndermenin en ucuz yolu nedir

kıbrıstan tryi ucuz arayamazsın ama internet üzerinden voip ile aramanı tavsiye ederim.

sms için de kktctelsim 10 tl'ye her yöne (tüm dünyaya) 5000 sms var. bide kktcell öğrenci tarifesinde 5 smsten sonra tüm gün bedava kktcell ve tr operatörlerine(turkcell,vodafone,avea)
  • arkdaşlar yıl 2010 oldu konuyu hortlatıyorum varmı yeni birşeyler keşvedenler acil yazarsa çok mutlu olurum türkiyeden kıbrısı arama konusunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: CxCxCx

arkdaşlar yıl 2010 oldu konuyu hortlatıyorum varmı yeni birşeyler keşvedenler acil yazarsa çok mutlu olurum türkiyeden kıbrısı arama konusunda

aynı tas aynı hamam
    kıbrısı yurtiçi saymazlarsa ne kadar ucuz yaparlarsa yapsınlar öyle saatlerce konuşamazsın. ancak bikaç dk konuşup kapatırsın yoksa da hesap şişer de şişer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjk_murat -- 25 Temmuz 2010; 0:57:01 >
  • Bugün yeni faturalı avea hat aldım hattımı uluslararasına(raominge) açtırsam.Ben kıbrıstayken türkiyedeki avealı arkadaşlarım bedava aveaiçi sms paketlerinden gönderebilirlermi bana?(5000 sms avea içi yada 10000sms aveaiçi) Benim gönderemediğimi biliyorum.Bende kıbrıs hatlarından gönderebiliyorum bedava...
  • Arkadaşlar kıbrıs a gidicem okul için. En iyi hat ve tarife hakkında yardım edecek biri varmı? Ordan burayı aramak, msj atmak vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slhttnshn61 kullanıcısına yanıt
    Eğer direk telefondan arayacaksanız KKTC Turkcell ve KKTC Telsim bu iş için uygun fiyatlı bir paket sağlıyor.

http://www.kktcell.com/bireysel/tarife-ve-paketler/ek-paketler/turkiye-paketi/1520
    http://www.kktctelsim.com/turkiye-kampanyasi.html

Üniversitelerde genelde bedava kablosuz İnternet oluyor. Onu kullanarak çok daha ucuza arayabilirsiniz.

İşin yolunu anlatayım.

Eğer wifi destekli akıllı telefonunuz varsa bir tane Voip programı kurun ve bir tane Voip operatörüne abone olun. Reklam olmasın diye buraya yazmıyorum ama Donanım Haber'de reklamı çıkan operatörlerde var ve bunlar oldukça büyük. Onları tercih edebilirsiniz.

Bu operatörlere para yükleyin ve onlardan alacağınız bir numara ile Türkiye'yi arayın veya SMS gönderin.

Voip operatörlerinde Türkiye'deki sabit telefonları aramanın dakikası 5 kuruş, gsm aramaları 9-10 kuruş civarında. SMS'de genelde 10 kuruş.

Becerebilirim diyorsanız en ucuz yol Voip. Beceremem diyorsanız 2 operatörün Türkiye paketlerinden birine bakacaksınız. KKTC Turkcell biraz daha ucuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: xu

Eğer direk telefondan arayacaksanız KKTC Turkcell ve KKTC Telsim bu iş için uygun fiyatlı bir paket sağlıyor.

http://www.kktcell.com/bireysel/tarife-ve-paketler/ek-paketler/turkiye-paketi/1520
    http://www.kktctelsim.com/turkiye-kampanyasi.html

Üniversitelerde genelde bedava kablosuz İnternet oluyor. Onu kullanarak çok daha ucuza arayabilirsiniz.

İşin yolunu anlatayım.

Eğer wifi destekli akıllı telefonunuz varsa bir tane Voip programı kurun ve bir tane Voip operatörüne abone olun. Reklam olmasın diye buraya yazmıyorum ama Donanım Haber'de reklamı çıkan operatörlerde var ve bunlar oldukça büyük. Onları tercih edebilirsiniz.

Bu operatörlere para yükleyin ve onlardan alacağınız bir numara ile Türkiye'yi arayın veya SMS gönderin.

Voip operatörlerinde Türkiye'deki sabit telefonları aramanın dakikası 5 kuruş, gsm aramaları 9-10 kuruş civarında. SMS'de genelde 10 kuruş.

Becerebilirim diyorsanız en ucuz yol Voip. Beceremem diyorsanız 2 operatörün Türkiye paketlerinden birine bakacaksınız. KKTC Turkcell biraz daha ucuz.

Çoo teşekkür ederim cevapladığınız için, işime yarayacaktır mutlaka..

• Hort

Önerin bişiler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.