Kıbrısta Tıp, Diş Hekimliği ve Eczacılık yazan gençler , merak ettiklerinizi sorabilirsiniz...
KIBRIS'TA TIP - DİŞ - ECZACILIK YAZAN yok mu gençler.
hocam ben 132 bindeyim kibris ingilizce dis yazdim sizce gelirmi yeni bolum cunku ve eczacilikta 200 bine kadar dusmus sizce distede oyle bir dusus olabilir mi ?
valla olma ihtimali var hemde bayağı ciddi oranda var.Keskin bir düşüş bende bekliyorum o bölümde.
gkaymakG
kullanıcısına yanıt
tesekkur ederim hocam umarim gelir tum ucretlileri yazdim valla haha sonada bunu koydum umarim gelir
Valla masraflı çok masraflı, umarım ailen altından kalkabilir. Zira aylık 2000-2500 de masraf koy üstüne...
Üst kısım da neler var bilemiyorum ama üsttekiler de olabilir çünkü bu sene çok ilginç yığılmalar olmuş, üst sıralardaki tercihlerden bile gelebilir.
Kibrisa kumar ve tatil dışında gidilmez gece hayati falan iyidir ama okullar fiyasko .
21 yaşından büyük değilsen o nada gidemezsin , tatil kısmı hariç
quote:
Orijinalden alıntı: gkaymak
21 yaşından büyük değilsen o nada gidemezsin , tatil kısmı hariç
22 isem girebilir miyim ?
valla bence sorun yok istersen 17 ol ama kumarhaneler ciddi kumarrhanelerin uygulaması bu şekilde. Ama bir yolunu bulursun onu bilemem
gkaymakG
kullanıcısına yanıt
hocam para ile derdim yok gireyim yeter bana diplomami versinler benden mutlusu yok. ustlerede diger ozelleri dosedim devlet falan yazmadim hic zaten.
ANLADIM NE MUTLU SANA, DİĞERLERİ DERKEN HANGİ BÖLÜMLER VAR ÜSTLERDE ONLARDAN BİRİSİDE OLABİLİR O AÇIDAN SORDUM
gkaymakG
kullanıcısına yanıt
butun disleri yazdim dis harici bir seye girmek gibi bir istegim yok olmazsada bir sene daha calisiriz hocam siz hangi bolumdesiniz orda mi okuyorsunuz ?
BEN ÖĞRENCİ DEĞİLİM KIZIM ÖĞRENCİ ORADA TIP 3. SINIF BURSLU. İMKANIN VARSA MADDİ ANLAMDA SORUN YOK AMA İMKANLARIN KISITLIYSA SIKINTILI. BİR ÇOK ÖĞRENCİ HEVESLENİP GİRİYOR SONRASI HÜSRAN OLUYOR. GEÇEN SENE TÜRKÇE DİŞ İ 100 KİŞİ TERCİH ETMİŞ 25 KİŞİ KAYIT YAPTIRMAMIŞ YADA YAPTIRAMAMIŞ.KONTENJAN 25 KİŞİ BOŞ KALMIŞ YAZIK! PUANLARIDA KESİLDİ O GENÇLERİN.
ÜSTTEKİ TERCİHLERİNE GELİNCE BÜYÜK İHTİMALLE TÜRKİYEDE GİREMEZSİN , YA TÜRKÇE YADA İNGİLİZCE KIBRIS DİŞ OLUR. EĞER TÜRKÇESİNİ DE YAZDIYSAN TÜRKÇE OLMA İHTİMALİ DE YÜKSEK.
Kaç gayme?
hüseyin nihal atsız
kullanıcısına yanıt
YAKLAŞIK 30 BİN OKUL + MASRAFLAR (min 20 BİN) + GİDİŞ GELİŞ UÇAK BİLETLERİ, HAVAŞ YADA TAKSİ PARALARI , ŞÖYLE SÖYLİYEYİM 52 BİN SENELİK. TOTAL 52 X 6 SENE = 312 BİN GAYME MİNİMUM ÜSTÜ VAR ALTI YOK.
Tam burslu birisi ayda ne kadar harcar ortalama orda? (Normal yaşam) 1000 tl ile gecinilir mi?
headbangerxH
kullanıcısına yanıt
Zor hatta çok zor hatta ve hatta imkansız yurtta kalsan bile çok zor , yurt ücreti vermesen bile yeme içme nasıl olacak? Forumun içinde yazdım Kızım Tıp 3. sınıf ve burslu, fotokopi , malzeme , yeme içme 2 500 tl harcıyor. Nefes alsan para orada. Dersten çıkıp yurt yemek verse bile gidip yemeğini yiyip yeniden ders e mi döneceksin. Özel ihtiyaçların ne olacak ?
gkaymakG
kullanıcısına yanıt
Hmm yok yani üniversite ve yurt parası dışında aylık 1000 tl ile geçinilir mi demek istemiştim. Sadece yemek sigara vs.