Şimdi Ara

KiCKeD 1440 MiNuTeS... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • allahtan bende 1 gün ban yemişim yoksa kafayı yerdim :D
  • sen bekle o zaman bende sölemesi.. ben açılmaz demiyorum açılır ama açılıyasa kadar diğer tarafta olursun :
  • beyler bende gırıyorum tam gırer gırmez adam gelınce kıck 0 gıbı yazılar cıkıyo sureklı bole oluyo napıcaz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ?_BeBeK_BeZi_?

ben de de 0 yazıo ben ne yedım alal alal:@

bendede 0 yazıo ban yemmedık mi
  • Hehe .. Her kez bunu diyor bekle gecer..
  • quote:

Orjinalden alıntı: D@n93rMert

quote:

Orjinalden alıntı: ?_BeBeK_BeZi_?

ben de de 0 yazıo ben ne yedım alal alal:@

Yediren söylesin
  • Bende yedim 1 günlük ban sebebi şu: AC Tool kullandım (Bilirsiniz beni macrocuyum )

0 yazan arkadaşlar özellikle bu cafede oynarken oluyor evden deneyin. Modeme res. atın bişeyler yapın girer yani onlar sınırsız ban yemediler Tanıdıklarım var onlara da çıkıyor böyle bi'şey.
  • sabahtan beri uyuz oldum giremiyorum 60 olmuştum şimdiye kadar information %1 de takılıyor buarada oyundaki nick ümit tüm profesyonals clanına selamlar
  • Ümit kac oldun?Ben landım 1gün giremicem...Clan sana emanet
  • Bende banlandım sabah girdim bi +7 batle priest giysisi wardı sattım 1 dk sonra ban yazısı çıktı
    biz dtsde kasmaktan başka bişey ettiğimiz yok ban yiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurt53 -- 14 Haziran 2006; 23:47:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadir26

sen bekle o zaman bende sölemesi.. ben açılmaz demiyorum açılır ama açılıyasa kadar diğer tarafta olursun :

Güzel imza
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nazgul

quote:

Orjinalden alıntı: kadir26

sen bekle o zaman bende sölemesi.. ben açılmaz demiyorum açılır ama açılıyasa kadar diğer tarafta olursun :

Güzel imza

Senin imzanda güzel lvl: 0

--------

Ben GAME HACK'ten ban yedim

• Fakat birde şu var benim banlandığımda ise o hata geldiğinde 3 kez denedim 3. de girdim ve oynadım rahat rahat sonra çıkış o çıkış işte
  • Girmesine giriyo ama atıyo gene...Hakkaten de sırf DtS kasıyoruz ne istediler bizden...
  • benim bildigim ban yedimmi acc ile girmeye calısrken basta your accaunt has blocked gibi bisi yazması lazım bence premium olanlara yer acmak icin bole bi yola bas vurmuslar ahh bu oyunu ya tamamen prem yapsınlar yada hic prem yapmasınlar
  • ''you have been kicked 0 minutes'' bu yazı benim arkadaşımada geldi sürekli deneyince giriyor ve oyundan atmıyor ama bana 1440 minutes yazdı oyuna girdigim gibi yine atıyor

GiveMeYourLife..
  • bende banlandım 61 olmustm 54 skilli için item topluyodum

bu arada 0 dakika için sürekli kick yiyen varsa pb silip bastan kursun
  • bendede ilk başta 1440 min oalyı vardı ama 2-3 kere girmeyi denedim ve düzeldi zaten alttarafı test server ı olucaktın bu tip sorunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: K2MosTHackeR

Ya ben ne yapmışım ya.Burda ProffesionaLs clanını tüm PB da oynayan El Morad lar bilir.Sabahın 10 undan Gece 2 ye 3 e kadar DtS de kasıyoruz.Asla bi illegallik kullanmadık.Asla illegal bisey kullanan birinin party sine girmedk.Manyakmı ne bu adamlar ya..!

banada öle oldu illegal bişi kullanmadım 3.party programları kullanmadım ama banlandım
  • bana 1081 dakika dedi ama açıldı şimdi oynuyorum bende ash kesiodum.
    Ash ve Dts kesenleri banlıyolar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.