Şimdi Ara

KİCKER COMP R 15 WOOFER XETEC 600.1 AMFİ UYARMI ACİL YARDIM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kicker comp R 15 (2400WATT 1200rms tabi doğruysa) xetec 600.1 amfiye uyarmı(600rms veriyor)
    İşin detayını bilmiyorum bilgilendirirseniz yarın sabah direk alıcam

AMFİ YETERSİZ KALIR DİYOLAR NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUMM. AMA BU KİCKER BASS 1200RMS GERÇEK VERDİĞİNİDE DÜŞÜNMÜYORUM. ACABA SORUN OLURMU ALIP TAKSAM?

şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a1000 -- 15 Mart 2016; 18:22:59 >

• YOKMU BİLEN??
  • Bass çift bobinse eğer ki öyledir üst üste bindir bagla kullan ustat sıkıntı yaratmaz ama anfi 1 ohm damı veriyor 600 rms bilmiyorum eğer 2 ohm daysa sıkıntı yok sallar seni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 ohm 350 rms ve 2 ohm da ise 600 rms değer görünüyor...seçimler iyidir sub yipratmaz işini görür ama ileriyi dusuneceksen eğer anfini değiştir derim sana

• hidden_09 kullanıcısına yanıt
    Bass 2 ohm olması lazım ama amfiyi yakarsın o bası besleyemez felan diyolar ona kafam takıldı ayrıca o bassın gerçek 1200rms verdiğinede inanmıyorum.
    Kafama takılan amfiyi yakarmıyım yakmazmıyım?
  • hidden_09 kullanıcısına yanıt
    2ohm olarak bağlamayı düşünüyorum 600rms bana yeterli, başka seçenek olarak bass bulamıyorum, bu bass içinde amfiyi yakarsın diyolar bu işlerde yeniyim nerden öğreneceğimide bilmiyorum kafam cok takıldı
  • Aksine basın yanmaz en azından uzun ömürlü kullanırsınız sıkıntı yok yani bu arada anfi kacpara

• Bu arada anfi çin mali ise alma orjinal ise al çünkü çoğu bu işi bilipte (bilmeyenler) anfinin elektrik kacirmasindan dolayı basinin yandığını bilmezler çok marka var oyle piyasade örnek olarak yani uzak dur demem o ki...en güzeli sahibinden.com da jbl 600.1 var onlara bak en azından orjinal ve eski seri iyi cihazdir...

• Bu arada şunların üzerindeki değerler pek takilmicaksin rms günü esas alınır ama gerçekten o değerlere magruz kaldıklarında bir çok defa neye ugradiklarini gördüm onun için kafanıza takmayin...kendimden ornek verim mesela...suanda elimde cadence flansh serisi 38 cm 500 rms bass var orjinaldi önceden ama vahşi cazibeme dayanması 10 saniyede kilitlendi nasıl ki şöyle oluyor...elimde ground zero hydrogen gzha 2350x anfi var 4 ohm 800 rms değeri var cihazın oysaki anfide ses çeyrekte ve teypte ise ses 40 ta idi 10 saniyede eridi velhasil şimdi ise bass modifiyeli 800 rms değeri var modifiyeli hali ile ama genede dayanmıyor yine yandı yani demem odur ki fazla takilmayin tavsiyem budur...

• Kicker comp r 1200rms hocam 2+2ohm benim bildiğim xetec amfi yetersiz hem omaj hemde rms açısından yetersiz 1ohm da 1200rms veren amfi gerekiyor size bütçenizi yazmamışsınız orta fiyatlı olarak sound magus dk1200 yada
    xetec 1500.1 bakabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: hidden_09

Bu arada şunların üzerindeki değerler pek takilmicaksin rms günü esas alınır ama gerçekten o değerlere magruz kaldıklarında bir çok defa neye ugradiklarini gördüm onun için kafanıza takmayin...kendimden ornek verim mesela...suanda elimde cadence flansh serisi 38 cm 500 rms bass var orjinaldi önceden ama vahşi cazibeme dayanması 10 saniyede kilitlendi nasıl ki şöyle oluyor...elimde ground zero hydrogen gzha 2350x anfi var 4 ohm 800 rms değeri var cihazın oysaki anfide ses çeyrekte ve teypte ise ses 40 ta idi 10 saniyede eridi velhasil şimdi ise bass modifiyeli 800 rms değeri var modifiyeli hali ile ama genede dayanmıyor yine yandı yani demem odur ki fazla takilmayin tavsiyem budur...

Amfi zaten elimde mevcut, cadence fxs600 kullaniyordum ömrü doldu ve vefat etti bende daha saglam bass ariyorum model varsa tavsiye olarak soylersen memnun olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: valley4891_sony

Kicker comp r 1200rms hocam 2+2ohm benim bildiğim xetec amfi yetersiz hem omaj hemde rms açısından yetersiz 1ohm da 1200rms veren amfi gerekiyor size bütçenizi yazmamışsınız orta fiyatlı olarak sound magus dk1200 yada

Hocam bende amfi mevcut, bass arizalandigi icin yeni bass ariyorum ve bu amfide calisabilecek en saglam basi istiyorum, butce 600 u gecmeyecek ama. Kriterler bunar ve ben bulamiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: a1000

quote:

Orijinalden alıntı: valley4891_sony

Kicker comp r 1200rms hocam 2+2ohm benim bildiğim xetec amfi yetersiz hem omaj hemde rms açısından yetersiz 1ohm da 1200rms veren amfi gerekiyor size bütçenizi yazmamışsınız orta fiyatlı olarak sound magus dk1200 yada

Hocam bende amfi mevcut, bass arizalandigi icin yeni bass ariyorum ve bu amfide calisabilecek en saglam basi istiyorum, butce 600 u gecmeyecek ama. Kriterler bunar ve ben bulamiyorum

Hocam eğer 2.el takıntınız yok ise Kicker eski seri amerikan modeli olan cvr 38cm şiddetle tavsiye ederim temiz bulursanız kaçırmayın ben evde kullandım 2.el almıştım çok memnun kaldığım basslardan biriydi amfiniz
    1 ohm desteklemediği için 4+4ohm olan modeline bakın 500rms dir rahat çalıştıracaktır

• Kicker 1200 rms olan bassi zannedersem 4+4 ohm paralelde 2 ohm duser...1 ohm inmeye gerek yok eğer 1 ohm inecekseniz spl öneririm size ama ses kalitesi olmaz ozaman sadece bass dinlersiniz ve maddiyatida fazlasıyla eller ve hiç bir anfiden tam performans alamazsınız yani çok zor denen odur ki.siz 2 ohmda sureceksiniz başınızı ne bass ne anfiniz yıpranır uzun yıllar dinlersiniz ve sizide memnun eder...2 ohm da 600 rms bence araç içinde bu guc yetecektir tabi araç parçalamak istemiyorsaniz...

• Arkadaşlar cevap veren herkese tesekkurler, Comp R 15 icin bi tesisatciya sormaya gittim ve adam dediki calistirir ama duzgun calismasini istiyorsan teyp(orjinal teyp var suan) tesisat kablolari, kabin, amfi degistirmen gerek ve kapasitor, kompenant, oval kolon ve jel aku alman gerek dedi ve bu maddiyatimin kat kat ustunde bi durum, kicker Comp ES 15 aldim gene tatmin ediyor.
    Yorumlariniz icin cok tesekkur ederim, yardimci oldunuz. Hakkinizi helal edin

• quote:

Orijinalden alıntı: a1000

Arkadaşlar cevap veren herkese tesekkurler, Comp R 15 icin bi tesisatciya sormaya gittim ve adam dediki calistirir ama duzgun calismasini istiyorsan teyp(orjinal teyp var suan) tesisat kablolari, kabin, amfi degistirmen gerek ve kapasitor, kompenant, oval kolon ve jel aku alman gerek dedi ve bu maddiyatimin kat kat ustunde bi durum, kicker Comp ES 15 aldim gene tatmin ediyor.
    Yorumlariniz icin cok tesekkur ederim, yardimci oldunuz. Hakkinizi helal edin

Rica ederim hocam ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.