Klüp Open beta bittikten sonra kurulabilcek , şu anlık kurulmuyor.
open beta ne zaman bitcek
Belli değil sanırım.
forvetim lwl im 7 sutlarimin iyi olmasini istiyorum suanlik stat dagitimim hatalimi toparlanma olurmu veya nelere daha cok vermeliyim
OB bittikten sonra levellar aynı kalmazsa yakarım bu oyunu
@_*FearLess*_
Short shots'a ver statlarını.
@radyasyo_N
OB bittikten sonra hiçbişeyin silinmemesi lazım, bekleyip görecez.
@kene. İMZAN HARİKA OLMUŞ FATİHA...
Forumdan bir arkadaş yapmıştı imzayı isteyen kullanabiliyor.
nasıl bir oyun ya ilk kez görüyom biraz bilgi arkadaşlar kota derdim yok indirecem bilgi verirseniz sevinirim
İlk sayfadaki videoyu izleyip yazıları okursan aydınlanabilirsin.
kene sen kenex misin
ya bana account almak için yardım edin alamıyorum msn'den yada burdan ama forumu kirletmek olabilir burdan size kalmış ilidian_23@hotmail.com
quote:
Orjinalden alıntı: Smirdon
kene sen kenex misin
Evet.
Amatör futbolcuyum xD ama oyunda bi faydasi olmas bende geliyorum güsel oyuna benzio
kendime gore super taktikler gelistirdim ve isede yariyor super bi arkadas gurubum oldu.Tek eksigim para oyunda param olsaydi +50 uzak vurus satin alip DiÎ+ kadar guclu vurus gucune sayip olmak isterdim ama gercek para lazim bide
quote:
Orjinalden alıntı: _*FearLess*_
kendime gore super taktikler gelistirdim ve isede yariyor super bi arkadas gurubum oldu.Tek eksigim para oyunda param olsaydi +50 uzak vurus satin alip DiÎ+ kadar guclu vurus gucune sayip olmak isterdim ama gercek para lazim bide
Orta sahadan ne vurursam girer benimde
güzel oyuna benziyor birazda farklı oyunlar oynamak lazım hep canavr kes olmuyor paylaşım için saol
oyun kapanmadı degil mi arkdaslar
ya kota su an 2.800 oyunu indirince 3.200 olucak acbA indirsemmi yaw