Şimdi Ara

Kicks Online (GÜNCEL-31.01.15) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
3
Favori
32.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lwl5 oldum ama oyuncu sayısı az gibi...2 tane turke rastladım..lagda bayağı az ama direct shootu kaçırınca iyi bi söyleniyolarFW oyuncusuyum bu arada
  • Bende Başladim bu gün ama bişey sorucam ben MF açtim ileride Striker filan olabilirmiym ?
  • kardeş şimdi bende indiriyorum herkes burda nick ve mevkisini yazsın burda takım kuralım ve yabancılara karşı oynayalım nasıl olur ilk ben daha oyunu indiriyorum o yüzden nick belli değil ama orta saha olmayı düşünüyorum sizde yazın takımları kuralım kendi aramızda ve yabancılara karşı oynarız
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1mm0rtaL

Bende Başladim bu gün ama bişey sorucam ben MF açtim ileride Striker filan olabilirmiym ?

Sadece açtığın mevkilerin gelişmişini olabilirsin.Striker olamazsın yani.
  • kardeş bundadamı kod felan lazım oyunu indirdim üyeliniz aktif değil felan diyor
  • Dostum İlk Olarak Gametribe'ye Üye Oldun Mu?Olduysan Ordan Gelen Maildeki Kod İle Verification Kod
    Mu Öyle Bişey..Onu Sitede Üye Olduktan Sonra Gelen Yere Yapıştırıcan Yada Hiç Uğraşmıyım Dersen Hemen Bir Link Var Tıkla Onu Aktif Olacaktır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: radyasyo_N

Bu Vista kafayı yedirir tıklıyorum açmıyor programı nasıl bir işletim sistemi bu ya

vistaya ait .exe diil ise çalışmaz
    ve coğuda vistaya uyumlu değil
    yani bu sıralar vista kullanılmaz
    xp yükle ߀nce

• quote:

Orjinalden alıntı: arda29

Dostum İlk Olarak Gametribe'ye Üye Oldun Mu?Olduysan Ordan Gelen Maildeki Kod İle Verification Kod
    Mu Öyle Bişey..Onu Sitede Üye Olduktan Sonra Gelen Yere Yapıştırıcan Yada Hiç Uğraşmıyım Dersen Hemen Bir Link Var Tıkla Onu Aktif Olacaktır..

kardeş ben zaten infinity sayesinde gametribleye üye oldum ama oyuna giremiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadow_baba

kardeş bundadamı kod felan lazım oyunu indirdim üyeliniz aktif değil felan diyor

Siteden hesabınla giriş yaptıktan sonra oyunlar kısmından istediğin oyunu aktif etmelisin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saint4nger

nickim Alesta çok kötü oynuyorum tam 1 kazmayım ama güzel oyun

Lan kazma :D:D:D kardeşim makarasın bende bir kazmayım.arkadaşta oynadım.millet utanmasa küfür edecek :D:D

Ama müthiş kendi pcme indircem

• bende indiriyorum 80-100kbps çekio :D inş böle dwm eder 50dkye oyundayım

ulan tam böle dedm dap hata verdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cysticfinger -- 7 Şubat 2008; 12:27:01 >
  • hala oynayanınız yokmu ? ben en baştan Midifield açtım.. hiç oynamadım şimdi oyuna gircem
  • Oynuyoruz da benim grup genelde gece giriyor. Malum işinden gücünden gelenler anca o saate yetişiyor.
  • herkes kendi adamını yönetiyosa arkadaşlarımızla nasıl maç yapıcaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: peren_potter

herkes kendi adamını yönetiyosa arkadaşlarımızla nasıl maç yapıcaz

Arkadaşlarınla beraber bir oda kurup oynayabilirsiniz.
  • onu demek istemiyorum herkes kendi takımını yaratıp oyuncualr com olup onalrımı yönetiyon yoksa sen kendini yaratıp başkalarınını kulübünemi giriyon
  • Arkadaşlar bu vistada sorun yaratıryormu ? yaratıyorsa çözüm nedir en baştan söleyinde boşuna indirip yaa neden oynayamıyom tribine girmeyim gene arkadaş ne sorun bi şey bu vista. " Freestyle online" oynatmıyor... Her şeyi denedim oynatmıyor inat etti ...
  • bende demin uye oldum baslicam bu gece..cok zevkli arkadasin evinde izleme firsati buldum biraz..nezmandir kacirdigima yaniyorum..
  • hakikaten cok zevkli oluyor..!
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ultrAslan__izmir

Arkadaşlar bu vistada sorun yaratıryormu ? yaratıyorsa çözüm nedir en baştan söleyinde boşuna indirip yaa neden oynayamıyom tribine girmeyim gene arkadaş ne sorun bi şey bu vista. " Freestyle online" oynatmıyor... Her şeyi denedim oynatmıyor inat etti ...

Vistada düzgün çalışan birşey yok ki. Bence sorun yaratabilir.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.