Şimdi Ara

KIDEMLİLERİN NİCK'İ AFFA UĞRASIN MI ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

KIDEMLİLERİN NİCK'İ AFFA UĞRASIN MI ?

(En Son Oy Tarihi: 26.3.2005)
Giriş

Orjinalden alıntı: phoenix658

quote:

Orjinalden alıntı: kkslyyldz

atestentop çok kötü bi durumda olmalısın. madem sonradan her yola bşvuracaktın zamanında yapmasaydın böle şeyler kardeşim.

not : sana kıyak olswun diye ankete evet dedim

teşekkür ederim...
    beni anlayanlar da var ben biliyorum...

bu arada bazı arkadaşlar da verip veriştiriyor ama nedense tıık yok biz bir hata yaptık mı hemen 15 gün off ediliyoruz.aslında isyanımız bunadır.bir çiftestandard olayı ile karşı karşıya olduğumu sanıyorum
  • cruiser e tam destekkkk!!
  • Yapılan Bir Suç Varsa Çekilecek Bir Cezasıda Olmalı
  • KESİNLİKLE HAYIR
  • kıdemle ne ilgisi var, istesem ben de iki hafta içinde 3000-4000 posta ulaşabilirim. cezayı alan haketmiştir. millet küfür ediyor, başkalarını aşşağılıyor, ondan sonra ben binbaşıyım istediğimi yaparım diyor. yok öyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: ergenn

cruiser e tam destekkkk!!

teşekkürler benden destek esirgemeyenler vede beni bilenler
  • hhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
  • buradaki hiyerarşi ancak nickimizin altındaki yıldız sayısında ve renginde olur. onun haricinde her üye eşit şartlara sahiptir. isterse buranın 4 yıllık bir üyesi olsun isterse 4 günlük..

yok 4 yılldır bu forumdaymış hadi affedelim bilmemne olmaz.. uzun zamandır bu forumdaysa buranın kurallarını ihlal etmez zaten. ona göre davranır ve cezayı hak edecek bir şey yapmaz.
  • valla james sen benden daha yeni bir üyesin ama yıldızlarım daha az
  • quote:

Orjinalden alıntı: james_earl_cash

buradaki hiyerarşi ancak nickimizin altındaki yıldız sayısında ve renginde olur. onun haricinde her üye eşit şartlara sahiptir. isterse buranın 4 yıllık bir üyesi olsun isterse 4 günlük..

yok 4 yılldır bu forumdaymış hadi affedelim bilmemne olmaz.. uzun zamandır bu forumdaysa buranın kurallarını ihlal etmez zaten. ona göre davranır ve cezayı hak edecek bir şey yapmaz.

yıldız iyi mi kötü mü anlamadım...?
  • kıdemli ne demek ya... her kullanıcı aynı haklara sahip olmalıdır.
  • çayda dem...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Heretic

valla james sen benden daha yeni bir üyesin ama yıldızlarım daha az

dostum olabilir. ben 2004 eylül ünde geldim braya, teknik yardım ve donanım genel de takılırım genellikle..

düşünsene birde mobil cihazlarda filan takıldığımı
  • Yönetimin adil olduğuna inansam, affedilmesin diycem ama yönetim çok kolayca etki altında kalıp, yanlış kararlar verebiliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: phoenix658

Arkadaş bir hayranım olur da

:)
    ama mutlak haksızsındır bundan eminim.
    çünkü çok sivri dillisin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.