atestentop çok kötü bi durumda olmalısın. madem sonradan her yola bşvuracaktın zamanında yapmasaydın böle şeyler kardeşim.
not : sana kıyak olswun diye ankete evet dedim
teşekkür ederim... beni anlayanlar da var ben biliyorum...
bu arada bazı arkadaşlar da verip veriştiriyor ama nedense tıık yok biz bir hata yaptık mı hemen 15 gün off ediliyoruz.aslında isyanımız bunadır.bir çiftestandard olayı ile karşı karşıya olduğumu sanıyorum
cruiser e tam destekkkk!!
Yapılan Bir Suç Varsa Çekilecek Bir Cezasıda Olmalı
KESİNLİKLE HAYIR
kıdemle ne ilgisi var, istesem ben de iki hafta içinde 3000-4000 posta ulaşabilirim. cezayı alan haketmiştir. millet küfür ediyor, başkalarını aşşağılıyor, ondan sonra ben binbaşıyım istediğimi yaparım diyor. yok öyle
quote:
Orjinalden alıntı: ergenn
cruiser e tam destekkkk!!
teşekkürler benden destek esirgemeyenler vede beni bilenler
buradaki hiyerarşi ancak nickimizin altındaki yıldız sayısında ve renginde olur. onun haricinde her üye eşit şartlara sahiptir. isterse buranın 4 yıllık bir üyesi olsun isterse 4 günlük..
yok 4 yılldır bu forumdaymış hadi affedelim bilmemne olmaz.. uzun zamandır bu forumdaysa buranın kurallarını ihlal etmez zaten. ona göre davranır ve cezayı hak edecek bir şey yapmaz.
valla james sen benden daha yeni bir üyesin ama yıldızlarım daha az
quote:
Orjinalden alıntı: james_earl_cash
buradaki hiyerarşi ancak nickimizin altındaki yıldız sayısında ve renginde olur. onun haricinde her üye eşit şartlara sahiptir. isterse buranın 4 yıllık bir üyesi olsun isterse 4 günlük..
yok 4 yılldır bu forumdaymış hadi affedelim bilmemne olmaz.. uzun zamandır bu forumdaysa buranın kurallarını ihlal etmez zaten. ona göre davranır ve cezayı hak edecek bir şey yapmaz.
yıldız iyi mi kötü mü anlamadım...?
kıdemli ne demek ya... her kullanıcı aynı haklara sahip olmalıdır.
çayda dem...
quote:
Orjinalden alıntı: Heretic
valla james sen benden daha yeni bir üyesin ama yıldızlarım daha az
dostum olabilir. ben 2004 eylül ünde geldim braya, teknik yardım ve donanım genel de takılırım genellikle..
düşünsene birde mobil cihazlarda filan takıldığımı
Yönetimin adil olduğuna inansam, affedilmesin diycem ama yönetim çok kolayca etki altında kalıp, yanlış kararlar verebiliyor.
quote:
Orjinalden alıntı: phoenix658
Arkadaş bir hayranım olur da
:) ama mutlak haksızsındır bundan eminim. çünkü çok sivri dillisin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme