2 penaltı golunun gazıyla alınacak bi adamsa vay Fenerin haline.
kedi ciger meselesi
quote:
Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD
Kaç kişi Gyan için forma alır Allah aşkına :)
Aynen öyle, gidipte Gyan geldi diye forma alacak adam yok denecek kadar azdır. Aziz yıldırım şampiyonluk kaçınca yıldız getireceğim falan demişti. Dia ve Stoch iyi transferler ama ya iyi gibi bir yıldıza 15-16M ver ya da 6-7M'e gelecek vaad eden bir forvet al. Gyan'a bu parayı vermek enayiliktir bence.
Gyan bu dünya kupasında parlamışmış.Yaşınız yetmiyor herhalde 2006 dünya kupasına.2.turda Brezilya gelmese Gana yine çeyrek oynardı.Orada da çok iyi oynadı.
Bi de fotomaç'ın Adebayor haberini inanmışsınız yapmayın be hocam
Gyan'ı bu Dünya Kupası'nda tanıyanlar herkesi kendileri gibi bu yaz Gyan'ı tanıdı zannediyorlar herhalde. Firenze'nin dediği gibi Gana'nın şanssızlığı 2006'da Brezilya gelmesi oldu. Gyan o zaman da vardı, şahsen Udinese zamanlarından beri biliyorum Gyan'ı.
quote:
Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD
Kaç kişi Gyan için forma alır Allah aşkına :)
Kaç kişi Pino forması alır? Sokun şunu kafanıza forma sattırmak için adam almıyoruz artık. Kaldı ki Gyan'ın dünya kupası sonrası sevenleri oldukça arttı. Forma satışında büyük bir patlama olacağı kesin. Atkinson, Okocha ve Johnson abilerinin izinden gitsin yeter ki, Gyanlı Fener ile vay rakiplerin haline... :)))
Gyan Okadar Para Edicek Bi Futbollcu Değil Ama Patlamada Yapabilir...
valla kulübü 21 milyon euro istiyo ama fner 16 milyon euro veriyo bence yazık o paralara gitsin bir uruguaydaki adamları araştırsın 16 milyon euro az para değildir o oyuncu taş patlasa 10 milyon euro eder ha bide okadar para var şu kulüpde fransa gibi neden afrikada yatırımlar yapmıyo.
Gyan'ın olsa olsa 3 maçını izleyim bitiriciliği kötü diyorlar.Aaa FM diyorsa doğrudu haklısınız.Futbolu fm zannedenlere sorum Gyan'ın kaç maçını izlediniz?Hadi sadece 2010 dünya kupası olsun.Saçma sapan kaçırdığı bi golü gösterin bana.Beğenmediğiniz bi özelliği söyleyin.
-Dribblingi var -Süratli -Top tutup servis yapabilir -Sert vuruşları var -Kafaya çıkabilen, kafa golü atar -Karşı karşıya ve boş kaleye kaçırmaz -İyi plase çıkartır -Kolay top kaybetmez, stoperlerle boğuşur.
Eğer Gyan gelirse bu yıl Stoch ve Dia çok gol atar.Stoperlerle boğuşacağından onlara boş alanlar bırakacak.Alex ile de tek pas oynayabilir, çünkü topu ileride tutabiliyor.Bu sayede Alex de rahatlayacak.Ayrıca Gyan Fransızca biliyor.Dia ile iletişimi sağlayacak.
Bunları hiç düşünmeden zotomaç-zotosporların gazına gelip "hoo aman efendim edermi 16 m bu adam" diyeceğinize azıcık kafa yorun.Yıllardır güiza-kezmandan sonra adam gibi santraforumuz olacak nankörlük etmeyin.
ya kusura bakmayında gyan ne forma sattırabilirki ibrahimoviç olsa raul olsa adebayor olsa tamam da gyanın ne marka değeri var arkadaşlar bugun tr de quaresmanın bile forma satışları ortada yönetim gyanın forma satışına bel bağladıysa yandık
quote:
Orijinalden alıntı: Firenze
Gyan'ın olsa olsa 3 maçını izleyim bitiriciliği kötü diyorlar.Aaa FM diyorsa doğrudu haklısınız.Futbolu fm zannedenlere sorum Gyan'ın kaç maçını izlediniz?Hadi sadece 2010 dünya kupası olsun.Saçma sapan kaçırdığı bi golü gösterin bana.Beğenmediğiniz bi özelliği söyleyin.
-Dribblingi var -Süratli -Top tutup servis yapabilir -Sert vuruşları var -Kafaya çıkabilen, kafa golü atar -Karşı karşıya ve boş kaleye kaçırmaz -İyi plase çıkartır -Kolay top kaybetmez, stoperlerle boğuşur.
Eğer Gyan gelirse bu yıl Stoch ve Dia çok gol atar.Stoperlerle boğuşacağından onlara boş alanlar bırakacak.Alex ile de tek pas oynayabilir, çünkü topu ileride tutabiliyor.Bu sayede Alex de rahatlayacak.Ayrıca Gyan Fransızca biliyor.Dia ile iletişimi sağlayacak.
Bunları hiç düşünmeden zotomaç-zotosporların gazına gelip "hoo aman efendim edermi 16 m bu adam" diyeceğinize azıcık kafa yorun.Yıllardır güiza-kezmandan sonra adam gibi santraforumuz olacak nankörlük etmeyin.
Abi senin yazını ne zaman okusam yemin ederim Gyan'ı elimizden kaçıracağız diye acayip tırsıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Fabregas.
ya kusura bakmayında gyan ne forma sattırabilirki ibrahimoviç olsa raul olsa adebayor olsa tamam da gyanın ne marka değeri var arkadaşlar bugun tr de quaresmanın bile forma satışları ortada yönetim gyanın forma satışına bel bağladıysa yandık
Lugano ilk geldiğinde hangimiz Lugano forması aldı??
Şimdi bir çok Fenerli Lugano forması aldı ben dahil.
Hala ne kadar forma sattıracak diyen var ya. Takıma yararlı olacak adam mı alalım, forma sattıracak mı?
Kaldı ki Fenerbahçe'nin forma satmak için isme ihtiyacı yok. Taraftar geçen yıl yaşanan travmaya rağmen saldırıyor Fenerium'lara, formalar kapış kapış. Sırf mavi forma iki günde 7 bin satmış ki çoğu insan da tatilde şu sıralar.
quote:
Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage
Hala ne kadar forma sattıracak diyen var ya. Takıma yararlı olacak adam mı alalım, forma sattıracak mı?
Kaldı ki Fenerbahçe'nin forma satmak için isme ihtiyacı yok. Taraftar geçen yıl yaşanan travmaya rağmen saldırıyor Fenerium'lara, formalar kapış kapış. Sırf mavi forma iki günde 7 bin satmış ki çoğu insan da tatilde şu sıralar.
Onların başarıymış, takıma faydaymış umurlarında değil.Onlar istiyorlarki yıldız gelsin formasını alalım, arkadaşlara hava atalım derdindeler.Geçti o günler.
quote:
quote:
Onların başarıymış, takıma faydaymış umurlarında değil.Onlar istiyorlarki yıldız gelsin formasını alalım, arkadaşlara hava atalım derdindeler.Geçti o günler.
Gyan gelirse gider ben de formamı alırım,ben yıldız transferi değil takıma yararlı olacak genç oyuncu transferi istiyordum kaç yıldır,Aykut Kocaman ile bu dönem başladı,takımın dönüşmeye başladığı yapı gerçekten çok olumlu,hızlı kanat oyuncularımız,sağlam ve ileri çıkabilen beklerimiz,savaşan bir ortasahamız var,eğer Asamoah Gyan veya onun gibi bir santrafor gelirse Fenerbahçe tarihinin en başarılı sezonlarından birini yaşayabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: ForeverMetal
quote:
quote:
Gyan gelirse gider ben de formamı alırım,ben yıldız transferi değil takıma yararlı olacak genç oyuncu transferi istiyordum kaç yıldır,Aykut Kocaman ile bu dönem başladı,takımın dönüşmeye başladığı yapı gerçekten çok olumlu,hızlı kanat oyuncularımız,sağlam ve ileri çıkabilen beklerimiz,savaşan bir ortasahamız var,eğer Asamoah Gyan veya onun gibi bir santrafor gelirse Fenerbahçe tarihinin en başarılı sezonlarından birini yaşayabilir.
Ben parayı bulursam Gyan gelir gelmez Feneriumdayım zaten.Aynen katılıyorum bu yıl çok iyi olacak inşallah.Ben özellikle Avrupada başarı istiyorum.
Avrupa'da başarıyı ben de istiyorum, Türkiye'de Galatasaray'ı, Beşiktaş'ı yenmek artık tatmin etmiyor beni. Önemli olan Avrupa'da başarılı olup ses getirmek, sonuçta bizim kendi ligimizde derbi kazanmamız falan kimsenin umurunda değil Avrupa'da.
Avrupa'da başarılı olabiliriz aslında, ama bir Afrikalı, çok koşan basan bir ön liberoya bir de stopere ihtiyaç var bence. Özellikle Gana'da harika oyuncular var. Annan gibi oyuncu tipi çok iş yapar Fener'de. Mensah, Inkoom, Asamoah, Muntari gibi ve daha şimdi aklıma gelmeyen iyi oyuncular da var Gana'da. Bir de stoper Avrupa için gerekli. Sırf Avrupa'da oynatmak için bile yabancı alınabilir, TR'de kontenjana takılırsın ama dönüşümlü yararlanırsın adamlardan hiç olmazsa. Gidip Bilica ile ŞL maçına çıkarsak elek yaparlar o Bilica'yı ya, o yüzden diyorum stoper transferi de çok iyi olur.
quote:
Avrupa'da başarıyı ben de istiyorum, Türkiye'de Galatasaray'ı, Beşiktaş'ı yenmek artık tatmin etmiyor beni. Önemli olan Avrupa'da başarılı olup ses getirmek, sonuçta bizim kendi ligimizde derbi kazanmamız falan kimsenin umurunda değil Avrupa'da.
Avrupa'da başarılı olabiliriz aslında, ama bir Afrikalı, çok koşan basan bir ön liberoya bir de stopere ihtiyaç var bence. Özellikle Gana'da harika oyuncular var. Annan gibi oyuncu tipi çok iş yapar Fener'de. Mensah, Inkoom, Asamoah, Muntari gibi ve daha şimdi aklıma gelmeyen iyi oyuncular da var Gana'da. Bir de stoper Avrupa için gerekli. Sırf Avrupa'da oynatmak için bile yabancı alınabilir, TR'de kontenjana takılırsın ama dönüşümlü yararlanırsın adamlardan hiç olmazsa. Gidip Bilica ile ŞL maçına çıkarsak elek yaparlar o Bilica'yı ya, o yüzden diyorum stoper transferi de çok iyi olur.
Stoperi ben kesinlikle Avrupalı alırım.Ne G.Amerikalı, ne de Afrikalı.Şimdi Aykut hoca şunu düşünüyor.Türkiyede kontenjana takılacak 2. yabancı stoper.Çoğu maçta yedek çıkacak.Bilica yedek olmayı sorun etmez diyor.Arada sakat cezalı olursa oynar ligde diyor.Sırf Avrupa için ligde yedek kalacak oyuncu almak istemiyor.İlhan o yüzden transfer edildi.Hem sol ayaklı, hem de Türk.Büyük ihtimal İlhan'ı izleriz ama Bekir'i de deneyebilir.
Ben Afrikalı'yı ön libero için dedim zaten hocam, stoper için değil.
Lugano'nun yanına oyun kurabilen, topla çıkan, sakin, dan dun vurmayan bir stoper lazım. Lugano çoğunlukla dan dun vurur, oyun kuramaz. E Bilica vasıfsızı da her topa gelişine çat çut karşı yarı sahaya diktiği için defanstan oyun kurarak, kısa paslarla gelemiyorsun. Ben hiç Avrupa'da görmedim ki her topu ileri şişiren stoper. Lugano'nun yanına oyun kuran biri gelirse Lugano da göze batmaz bu konuda. Bekir de denenebilir, o da dediğim kriterlere uyan, sakin ve topla çıkabilen bir oyuncu.
Bence bu transfer risk adamın dünya kupasında oynadığı maçlar diğer performanslarının önüne geçiyor.Sadece dünya kupasındaki performansı göz önüne alınıyor.eğer sadece milli takım performansına bakılıyorsa hata podoski örneği var mesela 2 yıl önce munihde oynayamayan adam o zamanda milli takımın en önemli oyuncusuydu.