Şimdi Ara

Kıl Dönmesi Tavsiye ve Öneriye ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kuyruk sokumumda ufak bir kitle var oturunca felan agırmayada başladı %90 kıl dönmesiymiş.bayramdan sonra doktora gidicem.
    birde yalnız yaşıyorum ameliyat sonrasında sorun olur mu bu ?
    bulunduğum yerde ki herhangi bir özel hastaneye mi gidiyim yoksa sırf bu işi yapan özel muayenler var onlaramı ?
    son olarak önerebileceğiniz doktor var mı ?

• hocam bayram sonra kısmını anlamadım ağrı varsa git hallet.
  • kuyrk sokumu agrisida olabilir bende var kuyruk sokumum aciyor co oturunca 2 sene oldu. gecmedi gecmesi uzun surermis. eger akinti felan yoksa buyuk ihtimal benim durumumdandir.
  • Tek yaşıyosan zor, o kıl dönmesinin bi sürü ilacı var düzenli pansumanı felan var bi de tek başına acı çekilmez ki yaa çok zor bişi kıl dönmesi
  • korkmana gerek yok hocam burdakilere bakma bende bakıyp bakıp tırsıyodum erteliyordum ne oldu daha fazla yere yayıldı erkenden git hallettir işini iyi bir doktor yaparsa fazla ağrı sızı olmuyor ama yanlız olman kötü olmuş bir kaç gün bakım lazım sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnsectboy

hocam bayram sonra kısmını anlamadım ağrı varsa git hallet.

bayram da daha acil olan ilerim var.agrı cok abartılacak bırsey degıl cok hafıf.sert oturunca felan hıssedıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wingsaber

kuyrk sokumu agrisida olabilir bende var kuyruk sokumum aciyor co oturunca 2 sene oldu. gecmedi gecmesi uzun surermis. eger akinti felan yoksa buyuk ihtimal benim durumumdandir.

evet akıntı vs yok. sadece ufak bir kitle var.uzerıne oturunca hafıfte agrıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: RecycleBin

quote:

bayram da daha acil olan ilerim var.agrı cok abartılacak bırsey degıl cok hafıf.sert oturunca felan hıssedıyorsun.

basur olma ihtimali yok mu ? belki kıl dönmesi değildir zira kıl dönmesi olanlar çok kötü oluyor. akıntı,kanama, aşırı ağrı .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Wingsaber

kuyrk sokumu agrisida olabilir bende var kuyruk sokumum aciyor co oturunca 2 sene oldu. gecmedi gecmesi uzun surermis. eger akinti felan yoksa buyuk ihtimal benim durumumdandir.

evet akıntı vs yok. sadece ufak bir kitle var.uzerıne oturunca hafıfte agrıyor.

kemige bastir bakalim aci hissedicekmisin tam ucuna kuyruk skumuna yani
  • Kıl dönmesinde ağrı şart değil az ağrı çok ağrı kişiye göre değişir hafif durumlarda hemen hemen hiç ağrı olmaz sadece akıntı olur zamanla ilerler o yüzden bir an önce tedavisini ol ameliyat olacaksan kapalı ameliyat ol açık ameliyat olursan çok çekersin.
  • quote:

quote:

quote:

basur olma ihtimali yok mu ? belki kıl dönmesi değildir zira kıl dönmesi olanlar çok kötü oluyor. akıntı,kanama, aşırı ağrı .

İlk evrelerinde akıntı vs olmaz zaten.
  • Gümüş Nitrat ve Fenol yöntemlerini deneyebilirsin. Ameliyattan daha az zahmetli.

İstanbulda isen hele durum daha kolay gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.