ahaha a valla koptuum of.. eşşeğe demişler sen neden eşşeksin diye, eşşeğim işte demiş a hahah aha haa.. :))
gelirken bi tacize uğriyim dedim ya (okulda sıranın altından bişeyler çıkararak) hep senin sıranın altından çıkıyo bunlar
kadın adaya düşmüş hamile kalmış neden?yalnızlık koymuş kadın gece mehtaba bakıyomuş hamile kalmış neden?yıldız kaymış kadın yolda gidiyomuş hamile kalmış neden?yol düzmüş kadın yazın hamile kalmış neden?ter basmış kadın otobüse binmiş hamile kalmış neden?otobüs boşalmış kadın kitap okuyomuş hamile kalmış neden?satır atlamış kadın kitap okuyomuş hamile kalmış neden?sayfa atlamış kadın rıhtıma gitmiş hamile kalmış neden?reisin takası gelmiş. kadın kocasını yolcu etmiş hamile kalmış neden?kocası kapıya kadar geçirmiş. kadın kola içmiş hamile kalmış neden?kola canacan katar kadın arabada gidiyomuş hamile kalmış neden?vites boşalmış kadın bişey düşünmüş hamile kalmış neden?vazgeçmiş kadın hastaneye gitmiş hamile kalmış neden?kan vermiş kadın ölmüş hamile kalmış neden?gömmüşler Kadının biri yolda yürüyomuş hamile kalmış neden?yağmur bastırmış Kadının biri mutfağa girmiş hamile kalmış neden?çay koymuş Kadının biri damda antenle oynarken hamile kalmış neden?şimşek çakmış Kadının biri gece yürürken hamile kalmış neden?karanlık basmış Kadının biri denize girmiş hamile kalmış neden?orası koymuş Kadının biri süpermarkete gitmiş hamile kalmış neden? RAFLAR BOŞALMIŞ! Kadının biri toprakta oturuyormuş hamile kalmış neden? TOPRAK KAYMIŞ kadın filüt çalıyomuş hamile kallmışş niye? Fülüt kaymış Kadının biri sörf yaparken hamile kalmış neden?....RÜZGARI ARKASINA ALMIŞ Kadının biri adada yalnızmış hamile kalmış neden? YALNIZLIK ACI KOYMUŞ Kadının biri yemek yapıyormuş hamile kalmış neden? alinazik yapmış Kadının biri bankaya girmiş, banka soyulmuş,kadın hamile kalmış,neden?POLİS BASMIŞ Kadının biri cep telefonuyla konuşurken hamile kalmış niye?Çünkü telefonun şarjı boşalmış... Kadın denizde yüzüyomuş hamile kalmıs neden...kıramp girmiş Kadının biri yolda yürürken düşmüş hamile kalmış neden ?çünkü ayağı kaymış Kadının bırı telefon edıyomus hamıle kalmıs neden? cevap: tus basmıs Kadının biri maça gitmiş hamile kalmış niye?stad boşalmış
quote:Orjinalden alıntı: !OyuNcu! Bir kadın telefonunu açmış hamile kalmış neden? Cevap: Pin Kodu. Of bu harbi kötüymüş ya
Çocuğum sen yazılıdan neden yüksek almadın? Alamam hocam. Bende yükseklik korkusu var Nurettin! Hayır, etmedim. Üniversiteyi bitirdi. Şu an doktora veriyor. Ordunun dereleri yukarı akarsa n'olur? Newton g*t olur Kızın biri Fem Dershanesine gitmiş, feminist olmuş Bir buzdolabı nasıl kısırlaştırılır? Yumurtalıkları alınarak. Bu Ericson başka erik yok Abi, sen hangi arada çizdin bunları? Nescafe üçü bir arada. Form ye formda kal, port ye portakal. Ayda 5 milyar kazanmak ister misin? -Tabi isterim. Ozaman ay'a git abi Çakmağın var mı? -Yok. O zaman sana bi çakmak lazım Hiç güleceğim yoktu. Gittim, bakkaldan gülecek aldım
quote:Orjinalden alıntı: __AMİDAMARU__ Uyarı almam umarım. Deveye sormuşlar neden boynun eğri diye, sktr gt şurdan senn ağzını y.zünü s.kerm demiş. Yüzyüze anlatınca komik aslında.
-Kalemi havaya atmışlar düşmemiş. +Neden - Pilot kalemmiş. -Medyum Memişin kardeşleri kimlerdir? +Small Memiş,Large Memiş, Xlarge Memiş. +Adamın biri balkondan atlamış, ölmüş. Biri daha atlamış, ölmemiş. Neden? -Çünkü ölenle ölünmez. -IV. Murat neden intihar etmiş? +İlk 3 e giremediği için. -Fatih Sultan Mehmet tahta çıkınca napmış? +Tahtayı yerine çakmış. Japon yapıştırıcım var, ama yapıştıracak japon bulamıyorum. Bir espri patlattım... 2 ölü, 1 yaralı.
nuri ölünce çine gömün nur içinde yatsın köfteyle möfte arasındaki fark nedir ? köfte kıymadan yapılır möfte mıymadan öğğğğğ
quote:Orjinalden alıntı: bjkozan -eşcinsellere ne dersen şaşırır? -... -48 -... -şaşırdın dimi? anlamadım?
quote:Orjinalden alıntı: __AMİDAMARU__ Uyarı almam umarım. Deveye sormuşlar neden boynun eğri diye, sktr gt şurdan senn ağzını y.zünü s.kerm demiş. Yüzyüze anlatınca komik aslında. Bu kısmı espri sandım önce birkaç dakika anlamaya çalıştım.
quote:Orjinalden alıntı: 0 ®h Negatif quote:Orjinalden alıntı: bjkozan -eşcinsellere ne dersen şaşırır? -... -48 -... -şaşırdın dimi? anlamadım?