Şimdi Ara

Kılıçdaroğlu: 2010-11 yılı şampiyonu Trabzonspor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ChuckPalahniuk

Böyle davrandıgı surece mürece diyosunuzda komik olmayın Ulan iktidardakiler daha napıcak ???? Daha nasıl davranması gerek ordan indirilmesi için ? Yolsulukmu haksızlık mı yandaşlık mı vatandasa hakaret mi adaletsizlik mi ?

Tamam chp zaten iktidar olamaz isminden dolayı. Halka algı operasyonunu yapmışlar artık. Yok İsmet İnönü hocaları toplatmışmış hapse atmış mış. Ben olsam ben atardım. Yandaşlara diyecegım ki 20 sene sonra Tayyip Erdoğan bütün saygıdeger hocalara neler yaptı Cübbeli Ahmeti içeri attı. Saygıdeger hizmet gönullusu Türkiyenin adını dünyada okullarıyla duyurun Fetullah Hocaya neler dedi.. Adamlarların sadece adı '' hoca '' ama işte öyle. Herneyse Chp nin başında Atatürk olsa % 35 oy alır hiç boşuna martaval okumayın. Yok şöyle davrandıgı için olmuyo molmuyo diye

Geçmişi geleceğe empoze ederek bir sonuç bulmak cahil işidir özellikle Avrupalıların Türklere yaptığı yakıştırmadır ve ülkenin neden gelişemeyip yerinde saydiğını burdan da anlayabiliriz ki böyle cevabı görünce şaşırmadım.

bellemişler bi CHP onu yaptı bunu yaptı şunu yaptı kaç yıllardır iktidarda değil salla tutsun bide zihniyet öğretmezlermi hırsızlık, yetimin hakkını çalmaksa zihniyet şapka çıkartarak seni ve yandaşlarını tebrik ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mélih_1905

quote:

Orijinalden alıntı: ChuckPalahniuk

Böyle davrandıgı surece mürece diyosunuzda komik olmayın Ulan iktidardakiler daha napıcak ???? Daha nasıl davranması gerek ordan indirilmesi için ? Yolsulukmu haksızlık mı yandaşlık mı vatandasa hakaret mi adaletsizlik mi ?

Tamam chp zaten iktidar olamaz isminden dolayı. Halka algı operasyonunu yapmışlar artık. Yok İsmet İnönü hocaları toplatmışmış hapse atmış mış. Ben olsam ben atardım. Yandaşlara diyecegım ki 20 sene sonra Tayyip Erdoğan bütün saygıdeger hocalara neler yaptı Cübbeli Ahmeti içeri attı. Saygıdeger hizmet gönullusu Türkiyenin adını dünyada okullarıyla duyurun Fetullah Hocaya neler dedi.. Adamlarların sadece adı '' hoca '' ama işte öyle. Herneyse Chp nin başında Atatürk olsa % 35 oy alır hiç boşuna martaval okumayın. Yok şöyle davrandıgı için olmuyo molmuyo diye

Geçmişi geleceğe empoze ederek bir sonuç bulmak cahil işidir özellikle Avrupalıların Türklere yaptığı yakıştırmadır ve ülkenin neden gelişemeyip yerinde saydiğını burdan da anlayabiliriz ki böyle cevabı görünce şaşırmadım.

bellemişler bi CHP onu yaptı bunu yaptı şunu yaptı kaç yıllardır iktidarda değil salla tutsun bide zihniyet öğretmezlermi hırsızlık, yetimin hakkını çalmaksa zihniyet şapka çıkartarak seni ve yandaşlarını tebrik ederim

Benim şahsıma mı söyledin bunları ? Eğer öyleyse okudugunu anlayamıyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: _conscript_

Dogru soylemis, kimse kabul etmiyor zaten fenerlilerden baska

sorun kılıçdaroğlu'nun söylemi değil. geçen sene chp'li vekilleriyle beraber aziz yıldırım'a duruşmalar öncesinde başarılar mesajı yayınlıyordu. ilker başbuğ ile aziz yıldırım'ın devlet karşısında aynı haksızlığa uğradığını falan söylüyordu.
    düzen partisi olmanın temel kuralı bu siyasi kaypaklığı yapmak tabi. 4 partinin de birbirinden farkı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

quote:

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

böyle muhalefet olduğu sürece akp 10 yıl daha tek parti takılır

Böyle Akp kaç yıl daha iktidar kalır.
    Hani sıfırlama , zarraplar filan.

Daha çok kalır.En az 10 sene daha.
  • :D
  • Hacıosmanoğlu, bundan sonra muhatabımız ne Fifa nede Uefa'dır. Bundan sonra muhatabımız Kemal Kılıçdaroğlu'dur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thrax

Hacıosmanoğlu, bundan sonra muhatabımız ne Fifa nede Uefa'dır. Bundan sonra muhatabımız Kemal Kılıçdaroğlu'dur.

Bu iyiydi

• Şike yasası değişimine bir gecede partisi ile birlikte evet oyu veren zatın beyhude ve fecaat açıklaması..
    Aziz Bey "Cumhuriyet'in son kalesiyiz" derken kendisi "Aziz Bey'in yanındayız,kendisi zor günler geçiriyor" şeklinde açıklamalarda bulunuyordu.
    Aziz Bey mahkemede " 17 Aralık hükümete yapılan operasyondur. Trabzonspor 17 Aralık operasyonunun neresindedir?" dedikten sonra mı aklına geldi bunları söylemek ?
    Rezilsin Kılıçdaroğlu, rezil!

• Madem öyle verelim kupalarını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBearGrylls

Kılıçdaroğlu: 2010-11 yılı şampiyonu Trabzonspor

ya bu adam dese nolur demese nolur

yalnız şunu unutmayın bu adam bir çok kanala çıkıp kendisine soru sorulmasına izin veriyor ancak Tayyip beyi hep yandaş kanallarda görüyoruz
  • yarın seçim olsa....
  •  Kılıçdaroğlu: 2010-11 yılı şampiyonu Trabzonspor
  • Anasını ağlattı partinin zaten defolsun gitsin buda.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.