Şimdi Ara

KİLİKSADAN Z3 ALDIM ROOTLU GELDİ.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar birkaç gün önce yazmıştım alacağım diye telefon aldım 2 gündür kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok test serviceden kontrol ettim.Fakat telefon 5.0.2 lolipop ve sanırım rootlu geldi kingroot programı yüklü çünkü ben nasıl anlarım gerçekten root olup olmadığını birde bu sorun teşkil eder mi?Kaçak vs gibi...

• Hicam kacak mi göçek mi diye imeiden sorgula.

Rootlu mu diyede herhangi bir root isyeyen program yukle zaten yetkisini alir yada almamaz. O zaman anlarsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sipahiysn

Arkadaşlar birkaç gün önce yazmıştım alacağım diye telefon aldım 2 gündür kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok test serviceden kontrol ettim.Fakat telefon 5.0.2 lolipop ve sanırım rootlu geldi kingroot programı yüklü çünkü ben nasıl anlarım gerçekten root olup olmadığını birde bu sorun teşkil eder mi?Kaçak vs gibi...

Kardeşim işini neden şansa veya zora sokuyorsun götür iade et kurtul. macera aramanın gereği yok . götür iade et yenisini al .
  • *#*#service#*#* yazın telefon uygulamasında service tests altında security bölümüne girin ilk 3 satırda unknowm error yazıyorsa telefonu bl açıp rootlamışlar demektir. Bir çok özelliği geri dönüşsüz kaybedeceğiniz için (böyle bir durumda sony mühendisi bile geri getiremez kayıpları) derhal iade edin. Eğer key ok yazıyorsa uğraşmayın hiç sıfır sistem kurun kullanın :)

• e devletten imei sorgulattım.Sıkıntı yok geçmiş ithal firma garantili.Şu serviceyi deniyeceğim.
  • Creedence Clearwater R. kullanıcısına yanıt
    Kardes ilk 3 satırı yazıyorum.

MARLIN (KEY OK)(AKTIVE)
    CKB(KEY OK)(AKTIVE)
    WIDEVINE(KEY OK)(AKTIVE)

Bunlar yazıyor..
  • sipahiysn kullanıcısına yanıt
    O zaman hiç bir sorun çıkmaz. Flashtool ile sıfırdan kurulum yapın kullanın .Kaçak durumu yoktur ,root ile fm radyoyu silip trt vergisinden lurtuluyorlar.

• Yapmama gerek var mı ?Yani böyle kullansam sıkıntı olur mu ki,uğraşmak istemiyorum öyle şeylerle de onun için söyledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creedence Clearwater R.

*#*#service#*#* yazın telefon uygulamasında service tests altında security bölümüne girin ilk 3 satırda unknowm error yazıyorsa telefonu bl açıp rootlamışlar demektir. Bir çok özelliği geri dönüşsüz kaybedeceğiniz için (böyle bir durumda sony mühendisi bile geri getiremez kayıpları) derhal iade edin. Eğer key ok yazıyorsa uğraşmayın hiç sıfır sistem kurun kullanın :)

bu komutu nereye yazıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turan4646 -- 29 Haziran 2015; 11:38:32 >
  • sipahiysn kullanıcısına yanıt
    İsteğe bağlı tabi, ama sıfır aldığınız cihazı öyle kullanmak istersiniz diye söylemiştim

Bu TRT vergisi yaklasık ne kadar acaba?
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    Yüzde 8 bildiğim kadarıyla

Az değilmiş ya
  • Arkadaslar yazmıslar ama bende birşeyler soylemek istiyorum .
    Cihazda root olup olmadıgını ogrenmek için google play storede bu iş için uygulamalar var hocam . Root checker'dı yanılmıyorsam adıda.

Bu arada geri iade ettiniz mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creedence Clearwater R.

Yüzde 8 bildiğim kadarıyla

1000 liralık telefonda 80 lira trtye kalıyor .Bu trt neden batmaz.Alın size cevabı.Bir evden en az 2 telefon alan çıkarsa ortalama 150 lira tryue katkı.Şampiyonlar ligini tam takım verse de kurtarmaz.Bu kadar paraya karşılık açtıkları onca kanal.
  • Arkadaşlar merhaba,

Ben de dün vatan bilgisayardan aldım aynı şekilde 5.02 yüklü geldi. Service testine baktım okey gözükmekte. Bu şekilde kullanmaya devam etmeyi düşünüyorum.

Root Checker uygulamasından da şu cevabı aldık. "sorry! root access is not properly installed on this device"

Not: Benim telde kingroot uygulaması yüklü değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ace -- 3 Temmuz 2015; 13:22:39 >
  • Ace kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam, sağlamsınız :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.