yani sadece merak katholik misin,ortdox musun,protestan mısın atheist misin bana ne ama genede yazlım ya önemli olan tam olarak kaynaşmak
sen hristiyansız galiba ?? ben müslümanım elhamdurillah
ben gittim ama sadece gezmek için holywater'ı bile gördüm İstanbula gittiğimde taksimde var bi tane oraya gitmiştik arkdaşlarla ama gezmek :)
öyle ama insanlar arasında dinin lafı mı olur??
quote:
Orjinalden alıntı: peacefire
ben gittim ama sadece gezmek için holywater'ı bile gördüm İstanbula gittiğimde taksimde var bi tane oraya gitmiştik arkdaşlarla ama gezmek :)
Galatasaray Lisesinin oradakine mi?Oraya bizde gittik arkadaşlarla,arkadaşın başında şapka vardı kilisenin içinden biri şapkayla girilirmi din kardeşim dedi arkadaşta noluyoz ..... koyim demişti şaşkınlıkla
quote:
Orjinalden alıntı: metalnotdead
quote:
Orjinalden alıntı: peacefire
Galatasaray Lisesinin oradakine mi?Oraya bizde gittik arkadaşlarla,arkadaşın başında şapka vardı kilisenin içinden biri şapkayla girilirmi din kardeşim dedi arkadaşta noluyoz ..... koyim demişti şaşkınlıkla
evet bizde ordakine gitmiştik... 500bine incil satıyolardı adamlar
ben gittim hemde cok düğünlere bile katıldımkiliseden kovuldukdazevkli oluodu..hele ermeni düğünler cok makara oluyoaam elhamdülillah müslümanım
ben de gittim kiliseye biçok kez. Diğer din kültürlerini öğrenmek istedim. Orda Allah'a dua da ettim, ibadetin yeri olmaz çünkü cami kilise sinagog farketmez, orası da ibadethane sonuçta. (Ayasofya mantığı)
hiç gitmedim ama şanşım olsa gitmem değil bi gezer dolaşırım
yinede elhamdürillah müslümanım
ben de gittim taksimdekine. hatta arkadaşlar kıble ne tarafta lan die sordulardı şaşkın bakışlar arasında..
hay olan varmı aranzda?hayeren yerkenk
bende kadıkoyde ki iki tane ve moda daki bitane kiliseye gittim (B.mançonun) evı karsısındakı müslümanım elhamdülillah
acaba dilenci kılığına girip kilisede allah rızası için sadaka desek ne olur merak ediom
Müslümanım Elhamdürüllah
1 kez gitmiştim mum diktim dilek tuttum hatta
quote:
Orjinalden alıntı: foe_star
yani sadece merak katholik misin,ortdox musun,protestan mısın atheist misin bana ne ama genede yazlım ya önemli olan tam olarak kaynaşmak
ya baksana sen nie hep böyle hassas konuları soruyon ?
işte çeçenistanı, liderlerini falan (türkiyede yasak olan şeyler) ??? Sen gelip burda (Dh'da) ağız aramaya fln mı geldin ?
quote:
Orjinalden alıntı: PanoramaBilal
quote:
Orjinalden alıntı: foe_star
ya baksana sen nie hep böyle hassas konuları soruyon ?
işte çeçenistanı, liderlerini falan (türkiyede yasak olan şeyler) ??? Sen gelip burda (Dh'da) ağız aramaya fln mı geldin ?
walla bende onu soracaktım... anketör falanmısın yoksa
rezalet bu yaşıma gelmişim taksimde o kadar gezmişliğim var taksimdeki büyük kiliseyi daha geçen gün farkettim oha demeyin valla
bu arada ne gircem la onlar camilere bomba atsın biz kiliselere tristik gezi yapalım ne ala dünyaa...
ama iş yerindeki arkadşalar 2 sene evvel gitmişler rahibelerden biri bizimkilerin eline mum tutuşturmuş bunlarda noluyo la falan diye dumur olmuşlar. Az kalsın güme gidiyolarmış
Konyada da var şehrin merkezinde ama içine hiç girmedim kapısı kapalı hep. Yanında rahipin evi falan var bahçenin önünde. '-3 sene evvel taşlarını falan restore ettiler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme