Şimdi Ara

kiliseye giden var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yani sadece merak katholik misin,ortdox musun,protestan mısın atheist misin bana ne ama genede yazlım ya önemli olan tam olarak kaynaşmak

• sen hristiyansız galiba ?? ben müslümanım elhamdurillah
  • ben gittim ama sadece gezmek için holywater'ı bile gördüm
    İstanbula gittiğimde taksimde var bi tane oraya gitmiştik arkdaşlarla ama gezmek :)
  • öyle ama insanlar arasında dinin lafı mı olur??
  • quote:

Orjinalden alıntı: peacefire

ben gittim ama sadece gezmek için holywater'ı bile gördüm
    İstanbula gittiğimde taksimde var bi tane oraya gitmiştik arkdaşlarla ama gezmek :)

Galatasaray Lisesinin oradakine mi?Oraya bizde gittik arkadaşlarla,arkadaşın başında şapka vardı kilisenin içinden biri şapkayla girilirmi din kardeşim dedi arkadaşta noluyoz ..... koyim demişti şaşkınlıkla

• quote:

Orjinalden alıntı: metalnotdead

quote:

Orjinalden alıntı: peacefire

ben gittim ama sadece gezmek için holywater'ı bile gördüm

Galatasaray Lisesinin oradakine mi?Oraya bizde gittik arkadaşlarla,arkadaşın başında şapka vardı kilisenin içinden biri şapkayla girilirmi din kardeşim dedi arkadaşta noluyoz ..... koyim demişti şaşkınlıkla

evet bizde ordakine gitmiştik... 500bine incil satıyolardı adamlar

• ben gittim hemde cok düğünlere bile katıldımkiliseden kovuldukdazevkli oluodu..hele ermeni düğünler cok makara oluyoaam elhamdülillah müslümanım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben de gittim kiliseye biçok kez. Diğer din kültürlerini öğrenmek istedim. Orda Allah'a dua da ettim, ibadetin yeri olmaz çünkü cami kilise sinagog farketmez, orası da ibadethane sonuçta. (Ayasofya mantığı)
  • hiç gitmedim ama şanşım olsa gitmem değil bi gezer dolaşırım

yinede elhamdürillah müslümanım
  • ben de gittim taksimdekine. hatta arkadaşlar kıble ne tarafta lan die sordulardı şaşkın bakışlar arasında..
  • hay olan varmı aranzda?hayeren yerkenk
  • bende kadıkoyde ki iki tane ve moda daki bitane kiliseye gittim (B.mançonun) evı karsısındakı müslümanım elhamdülillah
  • acaba dilenci kılığına girip kilisede allah rızası için sadaka desek ne olur merak ediom

Müslümanım Elhamdürüllah
  • 1 kez gitmiştim mum diktim dilek tuttum hatta
  • quote:

Orjinalden alıntı: foe_star

yani sadece merak katholik misin,ortdox musun,protestan mısın atheist misin bana ne ama genede yazlım ya önemli olan tam olarak kaynaşmak

ya baksana sen nie hep böyle hassas konuları soruyon ?

işte çeçenistanı, liderlerini falan (türkiyede yasak olan şeyler) ??? Sen gelip burda (Dh'da) ağız aramaya fln mı geldin ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: PanoramaBilal

quote:

Orjinalden alıntı: foe_star

yani sadece merak katholik misin,ortdox musun,protestan mısın atheist misin bana ne ama genede yazlım ya önemli olan tam olarak kaynaşmak

ya baksana sen nie hep böyle hassas konuları soruyon ?

işte çeçenistanı, liderlerini falan (türkiyede yasak olan şeyler) ??? Sen gelip burda (Dh'da) ağız aramaya fln mı geldin ?

walla bende onu soracaktım... anketör falanmısın yoksa

• rezalet bu yaşıma gelmişim taksimde o kadar gezmişliğim var taksimdeki büyük kiliseyi daha geçen gün farkettim oha demeyin valla

bu arada ne gircem la onlar camilere bomba atsın biz kiliselere tristik gezi yapalım ne ala dünyaa...
  • İstanbuldakine küçükken gittiydim heralde hatırlamıyom

ama iş yerindeki arkadşalar 2 sene evvel gitmişler rahibelerden biri bizimkilerin eline mum tutuşturmuş bunlarda noluyo la falan diye dumur olmuşlar. Az kalsın güme gidiyolarmış

Konyada da var şehrin merkezinde ama içine hiç girmedim kapısı kapalı hep. Yanında rahipin evi falan var bahçenin önünde. '-3 sene evvel taşlarını falan restore ettiler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.