Şimdi Ara

kilit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kültabisi -- 21 Mart 2011; 10:56:14 >

• bende Karabük Üniversitesi uzaktan eğitim yazdom tercihlerde ve bikaç şey söyliyim;
    muhtemelen 2 taksite bölecekler harcı
    son 3 hafta fakiltede ders yapılıyor 2 hafta ders 1 hafta final haftası sınavlar (Karabük Ü.)
    sınavlar internet üzerinden yapılıyormuş yani kopya serbest
    Ara sıra hocalala konferans halinde internettn ders yapılıyomuş ve tüm dökümanlar Üniversitenin sitesinde yayınlanıyomuş (çalışma dökümanları)

Umarım sizde gönlünzdeki yeri kazanırsınız bende...
  • istanbulda dönemlik 1250 veriyorsun peşin olarak + fakülteye falan gelme yok 4 sene uzaktan okuyacaksın ısuzemin resmi facebook sayfasında yorumlar aldım millet geldiğine binpişman eğer ki puanın düşük ise yaz kimse tavsıye etmıyor ayrıca finalleri 2 günde yapıyorlar haftasonu o yönü de çok kötü yazarsan da en sona yaz bence . senin puanın kaç ve hangi bölümü yazcan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMT-ı ÜMiD -- 9 Ekim 2010; 22:49:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaMT-ı ÜMiD

istanbulda dönemlik 1250 veriyorsun peşin olarak + fakülteye falan gelme yok 4 sene uzaktan okuyacaksın ısuzemin resmi facebook sayfasında yorumlar aldım millet geldiğine binpişman eğer ki puanın düşük ise yaz kimse tavsıye etmıyor ayrıca finalleri 2 günde yapıyorlar haftasonu o yönü de çok kötü yazarsan da en sona yaz bence . senin puanın kaç ve hangi bölümü yazcan ?

öncelikle ilgilinize teşekkür ederim arkadaşlar. puanım parlak olmadığı için böyle bir araştırma içine girdim. belki son tercihim olarak yazıcam o yüzden pek bi bilgimde olmadığı için avantaj ve dezavantajlarını öğrenmek istedim. bahsettiğiniz '' ısuzemin '' facebook sayfası mıdır? o tür uzaktan eğitimle ilgili forum ya da sayfa arayışındaydım ama bi bulgu elde edememiştim. tekrardan teşekkür ediyorum.

• Son sıraya yazarsan yaz kardeş .
    http://www.facebook.com/pages/Isuzem/104369322936908 Resmi Facebook Sayfası Gir de Adamların Dertlerini Oku Ondan Sonra Düşün Derim :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    konu kilit
    10 yıl önce açıldı
    Konu kilit
    12 yıl önce açıldı
    Dönmeyen Kapı Kilidi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.