beyler bende deli oldum jnasıl indirilio bu hepsi gavurca deli olacam biriyardım etsin bayağı merak ettim
abi su videoyu rapid d1s1nda koycak yer bulamad1n1zm1
burdaki warior baya bi eziq char
quote:
Orjinalden alıntı: madyb
adamda ac scrool yoq ayrıca karşısında 70 lvl chitin shell +10 giyen cift el +10 biri forgotten temple itemler var ama gene de 1k damage vuruyor sadece bu adam nasi eziq oluyo anlamadım 70 skilli yiyo adam beyler ...
ya beyler yardım edin diom siz hala konuşuonuzzz indiremiom ben bu video yu help me !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ReBiRt_17@hotmail.com burdan bana ulaşın plsssssssssssssssss
şu an iniyo belli biraz uzun sürecek merak ettim valla
freeedom bana msn den yollarsın dimi canım kardeşim benim
quote:
Orjinalden alıntı: poison
quote:
Orjinalden alıntı: madyb
adamda ac scrool yoq ayrıca karşısında 70 lvl chitin shell +10 giyen cift el +10 biri forgotten temple itemler var ama gene de 1k damage vuruyor sadece bu adam nasi eziq oluyo anlamadım 70 skilli yiyo adam beyler ...
ben defansından söz etmedim düzgün oku hp'si çok düşük atağıda öle zaten item yönünden de zayıf herkez görmüştür...Clanda aadam kalmamıs bununla çekmişler videoyu...
no uploap inprogress dio belliki indiremeyecez bunu. yardım edende yok
quote:
Orjinalden alıntı: Hattori Hanzoo
no uploap inprogress dio belliki indiremeyecez bunu. yardım edende yok
free ye tıklıcaksn en altta 30 saniye bekliceksin sora cıkan linke tıklıcaksin bu kdr
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme