Şimdi Ara

Killzone 3 [TÜRK] klan TÜRKİYE (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
2.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet oyunda cok karambol var,bide casuslarin kilik degistirme olayi cok sinir bozucu,birsey sorucam taktikci ile yere yesil bir sey atiyorum bot geliyor ama yanimda gezmiyor,nasil gezdircez bu botu yanimizda
  • O kendi kendine orada şeriflik yapar peşinize takılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsn1997

O kendi kendine orada şeriflik yapar peşinize takılmaz.

oynarken goruyorum,bazi oyuncular beraber gidiyorlar botla.
  • O medic botu.
  • Asıl bot hava desteği adam öldürme kabiliyeti düşük olsada takıma etkisi oluyor. Kendi kafasına göre attığın bölgede dolaşıyor bot, sen sınıfını iyi seç derim mühendisin botu oyunun en etkili botu roket bile atıyor bot son skillde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myresistance -- 1 Mart 2011; 12:45:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

V o dediğin bot bir işe yaramıyor. Asıl bot hava desteği adam öldürme kabiliyeti düşük olsada takıma etkisi oluyor. Kendi kafasına göre attığın bölgede dolaşıyor bot, sen sınıfını iyi seç derim

tamam hocam simdi anladim,o zaman o bot ile isim olmaz
  • yuksel abi hayırlı olsun yeni gördüm sayfanı . oyunun multisine çok büyük nefreyim oldu adamlar içine etmişler benki kz hastası biri bunları soyluyo haritalar berbat hepsi olmasada çoğu . clan sistemi içler acısı kendi şartlarımızı haritalarımızı . silahları ayarlıyamıyoruz keske bunları tekbir pack ile geri alabilseler . neyse çok sitem ettim . tekrar hayırlı olsun saygılar ..
  • Yüksel ve practiceman arkadaslar sizlerden binlerce kez özür diliyorum.dün yollamış olduğunuz davetiyeyi kabul edemedim.ama öğlen ps3 mü açtığımda ilk isim kabul etmek olacak.insallah zaman aşımına ugramamistir..sizlerle tekrar irtibata gececeğim.birde sizlerden bir ricam olacak.su bizi klanına almayanlarla bir müsabaka ayarlasak.yenselte yenilsekte klanımızı toplayıp onların karşısına çıksak yeter. Not: oyunu herzaman kazanmaya oynarım,hiçbir zaman kendim için kill im çok olsun diye kasmam.varsın az olsun ama takım kazansın isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakkan034

yuksel abi hayırlı olsun yeni gördüm sayfanı . oyunun multisine çok büyük nefreyim oldu adamlar içine etmişler benki kz hastası biri bunları soyluyo haritalar berbat hepsi olmasada çoğu . clan sistemi içler acısı kendi şartlarımızı haritalarımızı . silahları ayarlıyamıyoruz keske bunları tekbir pack ile geri alabilseler . neyse çok sitem ettim . tekrar hayırlı olsun saygılar ..

saol hakana tşk.ederim evet klan sistemini yapamamışlar ama düzeltirler diye ümit ediyorum düzelene kadar da arkadaşlarla amaç birlik olmak bi çatı altında toplanabilmek dün baya oynadık güzel geçti ben onlinesini aslında beğendim ama klan maç olaylarını beğenmedim inş.oda düzelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yüksel74 -- 1 Mart 2011; 13:00:07 >

• banada atarsan sevinirim

psn:alperakg
  • Crazottoman74 ve practiceman klan davetinizi şimdi kabul ettim ve klanın içindeyim.aksam toplanalım zaten ben neredeyse hep onlinedayim sorun olmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowsluck007

Crazottoman74 ve practiceman klan davetinizi şimdi kabul ettim ve klanın içindeyim.aksam toplanalım zaten ben neredeyse hep onlinedayim sorun olmaz..

Akşama operasyon maçı yapalım mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

quote:

Crazottoman74 ve practiceman klan davetinizi şimdi kabul ettim ve klanın içindeyim.aksam toplanalım zaten ben neredeyse hep onlinedayim sorun olmaz..

Akşama operasyon maçı yapalım mı ?

Yapalım hocam ben suanda oynuyorum zaten.klandan 5 kisi var fakat aralarına giremedim şimdilik tek basıma takılıyorum.aksam mutlaka klandakileri toplayıp yapalım.
  • Klan kurduk mac yapmıyoruz ya kimse gelmiyorki her aksam 3-4 kisi anca online oluyor.bu nasıl iştir ben hep onlinedayim
  • quote:

Klan kurduk mac yapmıyoruz ya kimse gelmiyorki her aksam 3-4 kisi anca online oluyor.bu nasıl iştir ben hep onlinedayim

Ben sadece Deathmatch yapıyorum, Warzone da girdiğimde de sadece Tabiyeci ile alan kapsama yapıyorum görev yapamıyorum.
    Akşam 21 gibi online olabilirim
  • klana girdik ama kimse yok oyun oynayacak, akşamları bi organizasyonla toplansak
  • klan üyelerinin oynadığı oyunlara giremiyoruz galiba? sadece klan liderimi oyun kurabiliyor en azından 3-4 kişi olduğumuzda içimizden birileri oyun kursubda beraber oynayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: system failure
    klana girdik ama kimse yok oyun oynayacak, akşamları bi organizasyonla toplansak

Kardes ben her aksam online dayım ekle beni beraber takılalım bari psn : shadowsluck07. Practiceman , bende deathnatchi hiç sevmiyorum hemen bitiyor , warzone da çok uzun oluyor bir süre sonra sıkıyor , bence en iyisi operasyon.hem aksiyonu bol oluyor hem eğlenceli oluyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: system failure
    klana girdik ama kimse yok oyun oynayacak, akşamları bi organizasyonla toplansak

Kardes ben her aksam online dayım ekle beni beraber takılalım bari psn : shadowsluck07. Practiceman , bende deathnatchi hiç sevmiyorum hemen bitiyor , warzone da çok uzun oluyor bir süre sonra sıkıyor , bence en iyisi operasyon.hem aksiyonu bol oluyor hem eğlenceli oluyor.

Bu akşam oynarız operasyon modunu
    BFBC de ki gibi bir takım atak diğer takım defans takılıyor.
  • beyler ben bu ara onlıne olamıyorum işlerimden dolayı kusura bakmayın. Bu aksam girmeye calısıcam
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.