Şimdi Ara

killzone shadow fall almalı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Killzone 3 ü ps3 te bitirmiştim sizce shadow fallı almalımı kimse yeni oyun hakkında konuşmadı oynayan ve bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Ben beğendim hocam. Grafikleri güzeldi. Tr dublajı da iyiydi. Ama 3 kadar beğenmedim.

dublaji nasil iyidi hocam yapmayin ses ile agiz hareketleri birbiriyle hic uymuyordu karakter ile uyumlu ses cok az vardi
  • dublajin kalitesini belirleyen unsur ne oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloo.

dublajin kalitesini belirleyen unsur ne oluyor

Sacmalamissin. Dublaj pek cok acidan degerlendirilir. Gidipte izbandut gibi adama cocuk sesi veremessin yada crysisdeki gibi abd askerine laz dublaji koyamassin. Senkron farkli birseydir dublaj farkli. Dublaj kalitesi gayet karakterlere uymus ve oturakli ama senkron kotudur.

• Güzel ama öyle çok birşey bekleme dostum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim için dublaj sorun değil ingilizcem iyi ha ingilizce ha türkçe sorun değil hikayesi nasıldı oyununbirde ateş ettiğiniz silahtan keyif alıyomusunuz yani

• Bloo. kullanıcısına yanıt
    Ses ile ağız hareketlerinin uymaması dil farklılığından dolayı. Yabancı filmi dublajlama gibi düşün.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

quote:

Sacmalamissin. Dublaj pek cok acidan degerlendirilir. Gidipte izbandut gibi adama cocuk sesi veremessin yada crysisdeki gibi abd askerine laz dublaji koyamassin. Senkron farkli birseydir dublaj farkli. Dublaj kalitesi gayet karakterlere uymus ve oturakli ama senkron kotudur.

ya anlama sikintiniz var yada yazdigimi tam okumamisiniz seslerinin tam uyusmamasinin yaninda karakterler ile de uyumlu degil yazdim bir daha bakarsaniz gorursunuz
  • ps4te grafik olarak hala en iyi oyunlardan biri. fiyatı baya düşmüştür. al bence zarar etmezsin.
  • quote:

quote:

quote:

ya anlama sikintiniz var yada yazdigimi tam okumamisiniz seslerinin tam uyusmamasinin yaninda karakterler ile de uyumlu degil yazdim bir daha bakarsaniz gorursunuz

Orda problem senden kaynaklaniyor. Karakterlere gayet uyumlu sesler. Dublaj basarili. Elestirilecek bir tarafi yok.

• Bende merak ediyorum nasıl oyun ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orda problem senden kaynaklaniyor. Karakterlere gayet uyumlu sesler. Dublaj basarili. Elestirilecek bir tarafi yok.

sadece ben demiyorum turk oyun sitelerinin incelemelerini oku veya izle herkes dublajdan yana sikayetci. siz sevmisseniz bir sey diyemem ama genel durum bu

• Tirt

• Ben begenmedim. Ilk ciktigi zaman oynamistim biraz cok sonuk ve bos gelmisti. Turkce dublaja gelirsek, sesden ziyade infamous'dada oluyordu, alakasiz yerlerde alakasiz konusmalar cikiyordu. Orjinal ses kayit dosyalarinin uzerine ayni isimle kayit yapiyorlar galiba, bazen sacma tepkiler oluyor oyun icinde :)

• almamalı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sadece ben demiyorum turk oyun sitelerinin incelemelerini oku veya izle herkes dublajdan yana sikayetci. siz sevmisseniz bir sey diyemem ama genel durum bu

Senkronun sebebi şu.çoğu film ve çizgi filmlerde seslendirme ekrana bakılarak seslendiriliyor.oyun dublajlarında görüntü yok.yani ağız tam tutturulamıyor.kendi hayal dünyalarına kalmış seslendirme sanatçılarının.killzoneda bu olay var ama problem değil bana göre dublaj konusunda tek hata echonun sesi sadece.daha genç bir kadın seslendirmesi olmalıydı.bizim dublajda çok daha olgun sesli biri ses veriyor echoya.

Oyuna gelecek olursak.killzone 3 kadar iyi değil ama hikayesi bence fena olmamış.sonu da bi o kadar ilginç uygun fiyata bulursan alınabilir oyun bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzTheHun -- 12 Ekim 2014; 3:10:38 >

• Online'ı dolu olan bir oyun hala, bence al.
  • Dublajı gayet iyiydi. Tek problem, Maya Visari'yi yaşlı birinin seslendirmiş olması

Oyunu değerlendirirsek:

Grafik olarak, hala en iyi oyun denebilir.
    Savaş atmosferi ve sürükleyicilik olarak, KZ2-3 kadar etkileyici değil. Ancak oynanış özellikleri daha zengin. Ben 2 kere bitirdim, pişman olmadım.

Fiyatı da düşmüştür, alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 12 Ekim 2014; 9:59:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

Dublajı gayet iyiydi. Tek problem, Maya Visari'yi yaşlı birinin seslendirmiş olması

Oyunu değerlendirirsek:

Grafik olarak, hala en iyi oyun denebilir.
    Atmosfer ve sürükleyicilik olarak, KZ2-3 kadar etkileyici değil. Ancak oynanış özellikleri daha zengin. Ben 2 kere bitirdim, pişman olmadım.

Fiyatı da düşmüştür, alınabilir.

Dublaj ağırlıklı olmayan bir yorum yardımcı olduğun için sağol

• bu oyunu hikaye kısmını oynamak için mi alıyorsun online için mi bence bu önemli.

bu tip oyunların bütün olayı online ksımda bütün eğlencesi orada. hikaye kısmını oynayıp tırt diyenler yanlış kritere göre değerlendiriyor. adamlar online için hazırlıyor killzone serisini
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.