Şimdi Ara

KİLLZONE SHADOW FALL (PS4 ANA KONU) DEDİCATED SERVER (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.421
Cevap
20
Favori
83.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ps4'le birlikte ilk alacağım oyun olacak
  • Hala o kadar gösterilenlere rağmen grafiklere laf atan mı var?Kaz Hirai okusa bu yazdıklarınızı adam konsol monsol üretmez bi daha,Ne yapsın adamlar?Takla mı atsın?Amuda mı kalksın?
    Hayır,herkesin kendi görüşü tabi,saygı duyuyoruz orası ayrı ama.Ortadabi gerçek var hocam yapmayın.
  • Şunu tam ekran açıp grafiklere bakar mısınız? Oyunun teknik olarak tek eksisi 30 FPS olacak gibi.

KİLLZONE SHADOW FALL (PS4 ANA KONU)  DEDİCATED SERVER
  • Bazılarına ps23 gelse bile tatmin olmayacak. Ps1 zamanında ne oynuyordu bunlar acaba çok merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Şunu tam ekran açıp grafiklere bakar mısınız? Oyunun teknik olarak tek eksisi 30 FPS olacak gibi.

dehşet gözüküyor dokular daha fazla yüksek çözünürlüklü ss isteriz

• Ben kendi bulduklarımı ekliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerSoldier -- 21 Şubat 2013; 17:33:55 >

• Bu fotoğraflar oyun içi fakat çözünürlüğü 1080p den yüksek. Yani üzerinde oynanmış fotoğraflar.

Bu fotoğraflardaki aynı grafiğin 1080p versiyonunu görürsek çok iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 21 Şubat 2013; 17:28:48 >
  • La olm sorunlu musunuz hala boyutu büyük resimlerde [simage] kullanmayı öğrenemediniz mi?
  • grafikler şahene umarım sony çakallık yapmamıştır.
  • Arkadaslar bu killzone serisinin devamı mı? Yani 3.oyundan sonrasını mı oynuyoruz?Killzone 4 diye geçmiyor cogu yerde tereddütte kaldım ins devamıdır yan oyun degildir Yanlız grafikler falan şahane arkadas sony işini biliyor Ben uncharted 4 bekliyordum aslında ama onun için erken galiba 2014 ün ortalarında görürüz ins
  • quote:

Grafik motoru, renk paleti vb tamamen değişmiş. Başka bir oyun gibi olmuş. Sanırım CELL ile yollarını ayırdıklarından dolayı en baştan kodlamak gerekti, bundan dolayı büyük yeniliğe gitmek zorunda kaldılar.

Gerçekten bambaşka oyun gibi olmuş, sanki Battlefield'ı andırıyor Killzone'dan çok.

Şahsen eski renk paletini isterdim çünkü Killzone o paletle et-tırnak olmuş bir oyun.

Herşeye rağmen
    geliyor, geliyor Killzone, Killzone geliyor.

• Şu oyunun efekt, grafik ve çevre detayına vs bakıp ta beğenmeyen hala 2005 teki daha iyiydi diyen varsa bence konsol kullanmasın artık pc kullansın :)

Sanırsın pc de ya da ps3 te ya da xbox 360 da her oyunu böyle oynuyorlar :)))
  • Yalnız 30 dakikalık oynayış videosunun sonu epey süpriz oldu.Sanırım Kz3'ün sonunda olanlar Vekta'yı kötü vurmuş.
  • Herşey bir yana Killzone'da acayip bir karambol var ve bu beni çok rahatsız ediyor.Ama bu grafiklerle oynanmalı mı? Kesinlikle bir denenmeli. Zaten bundle alırız muhtemelen de KZ ile gelir PS4.
  • quote:

/>

ben hâlâ lafımın arkasındayım

gözümle görmeyi bırak

ds4'ü alıp ellerimle oynamadıktan sonra inanmam bu grafiğe
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tazmania_TR

Killzone 2 faciasından sonra...

aynen bunların hepsinin kandırmaca olabileceğini düşünmüyor değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamez

şu grafiğin şimdiki nesilden ne farkı var?

katılıyorum..
  • Görüntülere bakıpta hayran kalmamak elde değil. Draw distance'ın dibine vurmuşlar artık
  • Kandırmaca yoktur herhalde ama insan şüphede duymuyor değil hani. Bknz: MotorStorm, Killzone 2 vb. oyunların ilk tanıtım videoları. :)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.