Şimdi Ara

Killzone Trilogy [1-2-3 PS3'te Move Destekli ] Ekim 2012 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
1
Favori
3.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

Orijinalden alıntı: posterx

arkadaşlar kusura bakmayın bir sorum olacak killzone 2 ds3 ile rahat oynayabilir miyiz? Move controller yokta o yüzden sordum :) Daha hiçbirini oynamadım makinayı yeni aldım GT5 ve Alice ile sürünüyoruz. Saygılar herkese

Killzone 2'de move desteği yok sanırım,3'te var.Move'suz oynanıyor,move ile bitiren olduğundan bile şüpheliyim forumda.

bilgi için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

Orijinalden alıntı: Uygx

Oyun Tr için çıktımı ve fiyatı ne kadar ?

Bu paket Türkiye'de çıkmayacak Amerika'ya özel. Fiyatı 40$ yani 75 TL civarında. Spotçulara 1-2 haftaya gelir, 130-140 TL'den satarlar. İmkanınız varsa yurtdışından getirtin.

Henüz oyunu daha oynayamadım.Umarım spota gelir ya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

Orijinalden alıntı: posterx

arkadaşlar kusura bakmayın bir sorum olacak killzone 2 ds3 ile rahat oynayabilir miyiz? Move controller yokta o yüzden sordum :) Daha hiçbirini oynamadım makinayı yeni aldım GT5 ve Alice ile sürünüyoruz. Saygılar herkese

Killzone 2'de move desteği yok sanırım,3'te var.Move'suz oynanıyor,move ile bitiren olduğundan bile şüpheliyim forumda.

Move SharpShooter ile oynayanlar vardı galiba forumda ama yorucu olduğundan bahsetmişlerdi diye aklımda kalmış.

• Killzone 1'in HD'si fena gözükmüyor. Gideri var. Her türlü oynanır.
  • 2 ve 3 ü zaten oynadığım için psn den Killzone 1 i almayı düşünüyorum.Umarım uygun fiyatlı olur.
  • Evet beyler oyun spota geldi.
    100 lira bana fiyat iyi gibi geldi?Bu fiyata bu oyun alınır herhalde.
  • TR dil yok sanırsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulanx

Evet beyler oyun spota geldi.

Ayrı ayrı daha ucuza gelir ama fiyat güzel çünkü tüm DLC'lerde dahil.
    Amerika'da 40$ yani 70 TL diye biliyorum, geleneksel olarak Türkiye'de 30 TL fazlaya satılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

quote:

Amerika'da 40$ yani 70 TL diye biliyorum, geleneksel olarak Türkiye'de 30 TL fazlaya satılıyor.

Of lanet olsun ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

quote:

Türkiye şartları için 30 tl yine iyi hocam 120-130 olmadı ya ona dua edelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Young Sinatra -- 20 Ekim 2012; 19:05:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gamer_1903

Türkiye şartları için 30 tl yine iyi hocam 120-130 olmadı ya ona dua edelim

Valla yav, kazıkçı zihniyet 120 TL fiyat çekmedi şükür. Genelde içeriğe bakmadan etiketi takarlar, yeni olsun yeter onlar için.
    Aslında Devil May Cry Collection'ı da 99 TL'ye çıkarmıştılar ama bu Killzone paketinde yeni sayılabilecek Killzone 3 olduğu için 120 küsürlerden bekliyordum.

Bu arada not düşeyim Killzone 1'de harika oyundur, insanı çektikçe çekiyor, zevkle bitirmiştim.

• Beklenen paket geldi.

İlk oyundan başlarım seriye 100 tl fena değil.

Aral getirirse o zaman görün şenliği. 300 tl fiyat çekerler. Sorsam 3 oyun var kardasınız derler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chelsea FC

Beklenen paket geldi.

Aral getirirse o zaman görün şenliği. 300 tl fiyat çekerler. Sorsam 3 oyun var kardasınız derler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chelsea FC

Beklenen paket geldi.

O da doğru...
    Adamlar 500 liraya bir paket satıyorlar.
    EDIT:Şimdi 400 liraya satıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xaerk -- 20 Ekim 2012; 22:39:16 >

• Killzone Trilogy biraz önce geldi. İçinden kitapçık çıkmadı. Killzone HD'yi bitirdikten sonra oyunla ilgili düşüncelerimi buraya yazarım.
  • quote:

Killzone Trilogy biraz önce geldi. İçinden kitapçık çıkmadı. Killzone HD'yi bitirdikten sonra oyunla ilgili düşüncelerimi buraya yazarım.

Hayırlı olsun,bekliyoruz yorumlarını..
  • quote:

Killzone Trilogy biraz önce geldi. İçinden kitapçık çıkmadı. Killzone HD'yi bitirdikten sonra oyunla ilgili düşüncelerimi buraya yazarım.

Kapak tasarımı nasıl acaba? İlk mesajdaki gibi siyah mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

Kapak tasarımı nasıl acaba? İlk mesajdaki gibi siyah mı?

Siyah kapak Avrupa sürümüne ait. Ayrıca Amerika sürümünde bütün oyunlar yeni basım ve iki bluray disk tek kutuda iken Avrupa sürümünde her oyun ayrı kutularda ve eski basım. Killzone Trilogy Avrupa'da €49.99/£39.99, Amerika'da 40$.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 31 Ocak 2020; 19:4:57 >
  • quote:

The Killzone Trilogy bundle is now available in stores for €49.99/£39.99, and Sony is celebrating with a Double XP Weekend. The pack contains the original Killzone remastered in HD, Killzone 2, Killzone 3, and the DLC released for both Killzone 2 and Killzone 3. You can also pick up Killzone HD on the PS Store today for £11.99/€14.99.
  • Killzone 1'i bugün PSN'den aldım. Bayram süresi boyunca bitirmeyi düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.